وی تصریح کرد: در حوزه مشخص در ابتدایی سال ۹۷ تا امروز دو هزار و ۲۷۷ واحد تولیدی موفق به جذب سه هزار ۹۰ میلیارد تومان اعتبار شده اند و در استان بوشهر طرح تصویبی که داشتهاند با چندین پرونده با مبلغ ۳۶ میلیارد تومان موفق به اخذ مجوز شده اند که ازمیانگین کشوری دو درصد بیشتر است.
معاون اقتصادی وزیر کشور بیان کرد: یکی از عواملی که باعث عدم استقبال متقاضیان برای این طرح شود، همزمانی آن طرح اشتغال روستایی بوده است.
وی با اشاره به اینکه میانگین نرخ بیکاری کشور در تابستان سال گذشته ۱۱.۵ درصد بوده که به ۱۲.۲ رسیده است، افزود: بوشهر نیز از ۱۰.۹ به ۱۱ درصد رسیده است که از میانگین کشوری ۱.۲ درصد کمتر است.
دینپرست افزود: برای طرحهای اشتغال فراگیر، طرح تولید، توسعه اشتغالهای خانگی، مهارت آموزی و... است، که مهمترین آن طرح اشتغال روستایی است که یک و نیم میلیارد دلار سهم دولت که ۷۵۰ میلیارد دلار آن پرداخت شد که با افزایش نرخ ارز مبلغ آن افزایش خواهد یافت.
وی تاکید کرد: مشکلاتی از جمله تعداد کم بانکها، بازنگری در برخی محدودیتهای پزشکی، افزایش میزان اختیارات استانها و. در شواری عالی اشتغال مطرح شد.
معاون اقتصادی وزیر با بیان اینکه بعضی واحدها نیاز به توجه ویژه دارند بیان داشت: باید واحدهای مشکلدار مورد توجه قرار گیرد و مشکلات آنها حل شود.
وی افزود: طرح آمایش سرزمینی در ۱۸ استان انجام شده که استان بوشهر در گروه دوم قرار دارد و باید بررسی و مطالعات لازم و با تلاش مسئولین و مدیران در گروه اول قرار بگیرد.
دینپرست گفت: با دستور وزیر وضعیت حمل و نقل کالا به بنادر را بررسی کردیم و مصوبه آن به رئیس جمهور ارسال شد که کالا از جنوب غربی به شمال میرود و دستور آن در شش ابلاغیه صادر شد و بوشهر نیز از این ابلاغیهها بهرهمند خواهد شد.
وی تاکید کرد: طرحهای نیمه تمام با دستور وزیر در حال پیگیری و بررسی است که با دو دلیل عدم همکاری دستگاههای استانی و خارج بودن از اختیار استانداریها عقب افتادهاند.
معاون اقتصادی وزیر کشور گفت: پروژههای منطقه ویژه پارس شمالی با ۳۰ درصد رشد، راه آهن بوشهر - شیراز با ۱۳ درصد رشد و پروژه سد ناحیه در دست پیگیری قرار خواهیم داد.
انتهای پیام/م