سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دادستان تهران:

نباید تمام هجمه‌ها را به دانشگاه آزاد وارد کنیم/ ۷ تیم کارشناسی برای بررسی حادثه واژگونی اتوبوس دانشجویان تعیین شدند

جعفری دولت آبادی گفت: با هر شخص و نهادی که سلامت مردم را به خطر بیندازد برخورد می‌کنیم، حتی اگر آن نهاد یک دستگاه نظامی باشد.

به گزارش خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، عباس جعفری دولت آبادی دادستان عمومی و انقلاب تهران در خصوص حادثه اتوبوس دانشجویان دانشگاه علوم و تحقیقات اظهار کرد: تحقیقات پیرامون علت حادثه تا عصر روز گذشته ادامه داشت و از معاون و رئیس دانشگاه علوم و تحقیقات توسط بازپرس سوالاتی پرسیده شد.

چند نفر از مدیران دانشگاه آزاد عزل شدند

وی افزود: رئیس دانشگاه به دلیل اینکه در شهریور ماه روی کار آمده است، اذعان دارد که بر روی حوزه‌های نظارتی پیش بینی لازم را انجام نداده است.

دادستان تهران با بیان اینکه چند نفر از مدیران توسط دانشگاه آزاد عزل شدند، تصریح کرد: تحقیقات قضایی امروز هم ادامه دارد و دو نفر از کارکنان دانشگاه که روز حادثه دستگیر شدند هنوز در بازداشت هستند. از پلیس درخواست کردیم تا روز شنبه نتیجه نهایی تحقیقات خود را در خصوص علت حادثه به دادستانی ارائه دهد، زیرا این حادثه چندین علت دارد.

وی در خصوص دلایل احتمالی وقوع حادثه گفت: یکی از دلایل احتمالی وقوع حادثه نقص فنی اتوبوس است که می‌گویند این خودرو معاینه فنی هم نداشته است.

دادستان تهران با اشاره به اینکه احتمال بعدی، وقوع حادثه به دلیل فرسودگی خودرو و جاده نا ایمن مطرح است، گفت: جاده باید ایمن سازی می‌شد، اما به دلیل اینکه محل حادثه جزئی از محیط دانشگاه بود پلیس اجازه ورود به آن را نداشت و مسئولان دانشگاه باید نسبت به ایمن سازی اقدام می‌کردند.

۷ تیم کارشناسی برای بررسی حادثه واژگونی اتوبوس دانشجویان تعیین شدند

دولت ابادی افزود: ۷ تیم کارشناسی حرفه‌ای از سوی دادستانی برای بررسی حادثه تعیین شدند و پلیس نیز زمان خواسته تا در حوزه فنی و محیطی تحقیقات خود را انجام دهد.

وی گفت: در خصوص سوابق شرکت حمل و نقلی که اقدام به جابجایی دانشجویان دانشگاه آزاد می‌کرد نیز تحقیقات شروع شده است که نیاز به زمان دارد و ما قصد نداریم با هیجان تصمیم گیری کنیم.

دادستان تهران گفت:گزارشی به دست ما رسیده که روز گذشته حادثه‌ای مشابه رخ داده و ختم به خیر شده است. از بازپرس درخواست کردیم در این رابطه تحقیق کند که آیا این گزارش صحت دارد یا خیر؟

جعفری دولت آبادی گفت: در حال حاضر در این پرونده پیمانکار و مسئول حمل و نقل دانشگاه آزاد بازداشت هستند.

وی ادامه داد: در این حادثه ۱۰ تن فوت کردند و ۱۷ تن مجروح شدند. بازپرس پرونده سعی کرده است با مجروحانی که توانایی صحبت کردن دارند، حرف بزند و تحقیقات را کامل کند.

با هر شخص و نهادی که سلامت مردم را به خطر بیندازد برخورد می‌کنیم

دادستان تهران افزود: ما نباید تمام هجمه‌ها را به دانشگاه آزاد وارد کنیم، زیرا در طول سال‌های گذشته شاهد حوادث مشابه زیادی در خصوص دانش آموزان و مسافرت‌های راهیان نور بودیم.

جعفری دولت آبادی اظهار کرد: در تمام این حوادث یک موج رسانه‌ای ایجاد و بعد از چند روز همه موارد به فراموشی سپرده می‌شود؛ در حالی که باید به موضوع پیگیری توجه شود.

وی با تاکید بر اینکه موضوع پیگیری باید به یک موضوع ملی تبدیل شود، گفت: زمانی که حادثه پلاسکو رخ داد، یک موج رسانه ای ایجاد شد و بعد این موج فرو نشست.

دادستان تهران گفت: ما در دادستانی موارد پیشگیری را مدنظر داریم، اما  به تنهایی نمی‌توانیم کاری کنیم و دستگاه‌ها باید وظیفه ذاتی خود برای ایمنی مردم را انجام دهند؛ بنابر این از امروز باید تصمیم بگیریم در فعالیت خود درست عمل کنیم. واگذاری مسئولیت به نهاد‌های خصوصی رافع مسئولیت کیفری مسئولان دولتی نیست و همه دستگاه‌های خصوصی و دولتی باید در حوزه‌های خدمت رسانی خود نظارت کامل داشته باشند.

جعفری دولت آبادی تاکید کرد: با هر شخص و نهادی که سلامت مردم را به خطر بیندازد برخورد می‌کنیم، حتی اگر آن نهاد یک دستگاه نظامی باشد.

دادستان تهران گفت: در حال حاضر دادستانی پیگیر حادثه دانشگاه آزاد و علت وقوع آن است و به مسائل حاشیه‌ای مانند نصب تله‌کابین نمی‌پردازد.

 دادستانی مخالف موسیقی و نمایش نیست

وی در خصوص ادامه اجرای تئاتر بینوایان گفت: در خصوص مسائل فرهنگی اقدمات بیشتر متوجه دستگاه‌ها است و دادستانی فقط در زمان وقوع جرم ورود پیدا می‌کند و یا می‌تواند در رابطه با پیگیری از وقوع جرم تذکر دهد.

جعفری دولت آبادی گفت: طی هفته گذشته بدون اینکه اعلام کنیم، دو مرتبه فردی را از سوی دادستانی برای تماشای تئاتر بینوایان فرستادیم و گزارش‌های مکتوبی تهیه شده است.

دادستان تهران ادامه داد: براساس گزارش‌های ارسالی، در این تئاتر حجاب به درستی رعایت نشده و در سالن  پرچم کشور فرانسه برافراشته شده و نوع رفتار هنرپیشه‌ها مناسب نبوده  که تمام این گزارش‌ها به صورت مکتوب به وزیر ارشاد ارسال شده است.

وی تاکید کرد: اگر قرار باشد دادستانی به وظیفه ذاتی خود عمل کند باید جلوی ادامه اجرای این تئاتر را می‌گرفت، اما ما اشکالات موجود را به وزارتخانه‌های کشور و ارشاد انعکاس دادیم و معتقدیم دستگاه‌ها خودشان باید به وظیفه ذاتی خود عمل کنند؛ قرار نیست دادستانی در تمام مسائل دخالت کند.

 جعفری دولت آبادی با اشاره به اینکه ما بعد از دو نامه‌ای که به وزیر ارشاد ارسال کردیم فقط شاهد صدور یک اطلاعیه بودیم، گفت: دادستانی مخالف موسیقی و نمایش نیست و اگر دستگاه‌ها خودشان به موقع عمل کنند، دیگر نیازی به توقیف نمایش نیست.

دادستانی در خصوص بسته شدن سالن تئاتر شهرزاد ورود نکرده است

وی در خصوص بسته شدن سالن تئاتر شهرزاد گفت: دادستانی در این رابطه ورود پیدا نکرده است. ما از وزارت ارشاد درخواست کردیم در رابطه با سالن‌های سینما، فیلم‌ها و نمایش‌های تئاتر نظارت کافی داشته باشد تا دادستانی و پلیس کمتر به این مسائل ورود پیدا کنند. ما زمانی به مسایل فرهنگی ورود پیدا می‌کنیم که آخرین راه باشد.

وی در خصوص انتشار فیلم رقص دو بازیگر زن در فضای مجازی و ورود دادستانی به این موضوع گفت: متاسفانه فضای مجازی یک محیطی است که هر شخصی در آن هر کاری می‌کند. این فیلم برای دو سال گذشته است و در این خصوص پرونده‌ای تشکیل نشده است.

جعفری دولت آبادی اظهار کرد: دادستانی در حوزه کنسرت‌ها در تهران  شیوه‌ای را اجرا کرد که مناسب بود و جواب خوبی هم داد.

دادستان تهران بیان کرد: در خصوص کنسرت‌ها تاکید کردیم که وزارت ارشاد باید متضمن حفظ ارزش‌های دینی و وزارت کشور و استانداری تهران ضامن امنیت شرکت‌کنندگان باشند.

وی ادامه داد: هر جایی که کنسرتی برگزار شد، وزارت کشور و ارشاد تضمین‌های لازم را دادند و دادستانی  دخالتی در برگزاری کنسرت‌ها نکرد.

مبارزه با فساد جدی است

جعفری دولت آبادی تاکید کرد: دادستانی هیچ گونه پیش داوری سیاسی بر روی مسائل ندارد.

دادستان تهران درباره آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده مفاسد اقتصادی نیز اظهار کرد: مبارزه با فساد جدی است و هر سه قوه در این رابطه عزم جدی دارند و احکام جدیدی درباره پرونده‌های مفاسد اقتصادی در حال صدور است.

وی تاکید کرد: ما قبلا به مفاسد اقتصادی چندین بار تذکر دادیم، اما توجه نکردند و قوه قضاییه به عنوان یک مطالبه مردمی و به صورت جدی به این موضوع ورود پیدا کرده  و پرونده‌های بزرگی در دادستانی تهران مفتوح است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۴
در انتظار بررسی: ۰
هادي
۰۲:۴۷ ۰۸ دی ۱۳۹۷
حناب دولت ابادي اگر قرار است از حوادث عبرت گرفته شود بس جرا ميفرماييد نبايدتمام هجمه هاي اين حادثه اي كه مشخص است ريس دستگاه مزبور در وضايف ذاتي خود صحيح عمل نكرد.بخصوص درانتخاب اين مديرنا كارامدي كه ميبايست بدوا به امور ايمني توجه ميداشت.بنظر بنده خاطي اول اين برونده شخص ريس دانشگاه است نه مدير .قرار داد بايان 96 تمام شده بود جرا رياست طي شش ماه تا قبل از بكار گيري مدير دانشگده به اين مسله ورود ننموددند.اصلح است حتي موضوع از نگاه هيت امنائ دانشگاه در انتخاب ريس داراي جند شغل دقت بيشتري ميشد.
ناشناس
۱۱:۵۹ ۰۷ دی ۱۳۹۷
وضعیت همه دانشگاهای کشور همینه باید فکر اساسی کرد
ناشناس
۱۱:۳۴ ۰۷ دی ۱۳۹۷
استفاده از اتوبوس فرسوده فقط برای صرفه جویی و منفعت طلبی ایست.
ناشناس
۰۲:۰۲ ۰۷ دی ۱۳۹۷
اتوبوس های بین شهرستانهای تهران و تهران اکثرا غیر ایمن هستن لطفا پیشگیری کنید تا فاجعه ای دیگر اتفاق نیافتد
علی
۲۳:۴۱ ۰۶ دی ۱۳۹۷
خواهشا ب سرویس دانشگاها توجه کنید، سرویس دانشگاه بوعلی همدان هم سرویس حمل و نقل فرسوده ایی داره
ناشناس
۲۳:۳۵ ۰۶ دی ۱۳۹۷
تصادف تقصیر امریکا و اسراعیل ه .
ناشناس
۲۳:۲۰ ۰۶ دی ۱۳۹۷
مراقب دانشگاه ازاد بروجرد هم باشید مسیر ترددش هم باریکه هم کوهسانی
ناشناس
۲۳:۱۴ ۰۶ دی ۱۳۹۷
وقتی قبولی در دانشگاه با سهمیه بازی و استخدام در دانشگاه با سهمیه بازی و رسیدن به میز مدیریت با سهمیه بازی و پارتی بازی انجام شود ، اوضاع بهتر از این نمیشود
ناشناس
۲۲:۲۷ ۰۶ دی ۱۳۹۷
نمیتوانید مدیریت کنید استعفا هم بلد نیستید؟
ناشناس
۲۱:۳۲ ۰۶ دی ۱۳۹۷
چرا باید دانشگاه رو بالای کوه ساخته بشه به اسم دانشگاه کوه رو صاحب شدن. آینده با این بهونه که هزینه ایاب ذهاب دانشگاه زیاد هست کوه رو خورد خورد میفروشن و دانشگاه رو به قیمت حسابی میفروشن.
مرتضی
۲۱:۲۰ ۰۶ دی ۱۳۹۷
انالله وانا الیه راجعون
ناشناس
۲۱:۰۳ ۰۶ دی ۱۳۹۷
آقای دادستان مجترم لطفا بررسی نمایید باتوجه به اینکه اتوبوس نو در ناوگان حمل و نقل وجود دارد، چرا شرکت اتوبوسرانی قبل از ساعت 6 صبح از همین دست اتوبوسهای فرسوده را در مسیر دانشگاه علوم تحقیقات به سمت میدان آزادی استفاده می کنه. قبل از وقوع اتفاق لطفا جلوی آن را بگیرید.
حسینqqqqqqqq
۲۰:۳۶ ۰۶ دی ۱۳۹۷
بندازین گردن راننده که فوت کرده،کسی این مملکت مقصر نیست که،حالا برا اتفاق بعدی فکری کنید که گردن کی وکجا بندازید،تو ایران همیشه راننده،خلبان،اشپز،نگهبان،کارمند ،...مقصره،!!!
ناشناس
۱۹:۱۴ ۰۶ دی ۱۳۹۷
خرابکاری نبوده ؟
ناشناس
۱۹:۰۸ ۰۶ دی ۱۳۹۷
بعداز اینکه حادثه ی جانی رخ میده !! مسؤلین به فکرچاره می افتند؟؟!!!
ناشناس
۱۹:۰۵ ۰۶ دی ۱۳۹۷
اگه به فکر دانشگاه ازاد بروجرد نباشید بااتفاحادثه مجدد باشید جاده ونوی واتوبوس های فرسوده
ناشناس
۱۸:۱۵ ۰۶ دی ۱۳۹۷
اینهمه شهریه از مردم می گیرند امکاناتشون اینه کلا در کشور ما منابع انسانی ب اندازه یک تعمیر یک ترمز ارزش تداره
مریم
۱۶:۵۲ ۰۶ دی ۱۳۹۷
ای کاش, یک مدیر با جرئت پیدا می شد و سریعا بعد از این حادثه استعفا می داد..........
ناشناس
۱۶:۱۴ ۰۶ دی ۱۳۹۷
سال ۸۸ برای دانشگاه علوم و تحقیقات شیراز هم این اتفاق افتاد و چندین دانشجو بخاطر بی مسئولیتی و بی کفایتی بعضیا جونشون رو از دست دادن.
بعد چند روز هم همه یادشون رفت!
فقط چند روز حرفشو میزنن که باید پیگیری بشه درست بشه و این حرفا . آخر سر هم هیچ کاری نمیکنن
کبیر
۱۶:۰۳ ۰۶ دی ۱۳۹۷
باید هر چه زودتر عوامل این حادثه دستگیر شن
ناشناس
۱۵:۵۱ ۰۶ دی ۱۳۹۷
مقصر اون بود که اتوبوس های نورا به کشور های دیگر صادر می کرد باید پاسخگو باشند
اشنا
۱۵:۴۸ ۰۶ دی ۱۳۹۷
دانشگاه ازادی که سر شهریه پوست مردم میکنه چطور بامدیران ووسایل فرسوده جان بچه های مردم بخطر می اندازد
ehsan
۱۵:۳۱ ۰۶ دی ۱۳۹۷
فقط باید ریاست دانشگاه جوابگو باشد و بطوریکه از صفر تا صد هزینه خرابکاری وسایل و حتی دیه دانشجویان عزیز رو از ایشان بگیرن و برای همیشه از سمت دولتی عزل شود.ریاستی که هر رود این مسیر را طی کرده و متوجه کاستیها نشود باید قاطع برخود شود
ناشناس
۱۵:۲۶ ۰۶ دی ۱۳۹۷
اره پس من مقصرم مدیران دانشگاه ازاد مقصر نیستن...برادرمن تمام سیستم حمل ونقل ادارت فرسوده هستن دانشگاه ازادشکر خدا ثروتمنده چرا داری قایم میکنید اتفاقا بایدرییس دانشگاه ازاد بازخواست بشه جوانان این مملکت ازدست رفتند..