دکتر عبدالرحیم دادجو افزود: هماهنگی سازمانها در اجرای طرح امداد زمستانی در کاهش رسیدن بر بالین حادثه دیدگان از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی تصریح کرد: در این زمینه، ۳۷۷ نفر از کارکنان در ۱۵ پایگاه شهری، ۳۵ پایگاه جادهای بااستعداد ۷۵ آمبولانس، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و یک پایگاه امداد هوایی به ارائه خدمات امدادی در سراسر استان خواهند پرداخت.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: شهروندان باید از سالم بودن وسایل گرمازا و نشتی آلودگی و نشت گاز مونواکسیدکربن برای جلوگیری از خطر مسمومیت اطمینان یابند.
دادجو افزود: رانندههای وسایل نقلیه نیز نکات ایمنی را در زمان مه گرفتگی و آبگرفتگی معابر رعایت کنند و ماهیگیران و مالکان شناورهای دریایی هم پس از بررسی شرایط جوی به دریا بروند.
وی با توجه به افزایش مأموریتهای اورژانس ۱۱۵ با موضوع سقوط و زمین خوردن سالمندان در این فصل زمستان بیان کرد: سالمندان باید بیشتر مراقب لیز بودن زمین باشند و برای جلوگیری از آسیبدیدگی لباس گرم بپوشند، از کفشهای مناسب فصل سرما استفاده کنند و برای کاهش دردهای عضلانی در این فصل بهتر است با روغنهایی مثل روغنزیتون بدن خود را ماساژ دهند تا سبب استحکام استخوانها شود.
دکتر دادجو افزود: با توجه به شیوع سرماخوردگی در این فصل باید مراقبتهای تنفسی را هم جدی بگیریم، افراد در معرض خطر مثل اطفال و سالمندان و مادران باردار از شستشو و ضدعفونی مرتب دستها غافل نشوند، از دست دادن و روبوسی پرهیز کنند، کمتر در معرض سرما قرار بگیرند و در صورت ضرورت از کلاه و شالگردن و ماسک استفاده شود.
وی با تاکید بر خودداری از خوددرمانی، خاطرنشان کرد: افراد در صورت مشاهده علائم بیماری به پزشک مراجعه کنند، داروهایی که پزشک به آنها میدهد به دیگران ندهند، مایعات زیاد بنوشند، نوشیدنیهای گرم زیاد استفاده شود و ویتامینها را بهاندازه نیاز در رژیم غذایی خود جای دهند.
طرح امداد زمستانی اورژانس تا ۲۱ اسفند ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام/ک