سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آن روزها، این روزها/

لاریجانی: کمتر روستایی هست که طی 40 سال گذشته امکانات به آنجا نرسیده باشد

دبیر ستاد حقوق بشر گفت: طی 40 سال گذشته کمتر روستایی هست که امکانات رفاهی به آنجا نرسیده باشد.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدجواد لاریجانی دبیر ستاد حقوق بشر و معاون بین الملل قوه قضائیه با حضور در برنامه «بدون توقف» در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا مسئولان ما بیشتر تئوریسین هستند، اظهار کرد: این موضوع نکته دقیقی است به خصوص در شرایط اقتصادی امروز، ما به افلاطون‌ها و سقراط‌ها که فقط بالا بنشینند و صحبت کنند، نیاز نداریم، بلکه به مدیرانی نیاز داریم که در میدان بتوانند مسائل را مدیریت کنند.

وی در ادامه با مثالی در این رابطه، افزود: دولت تصمیم گرفت که بنگاه‌های متوسط کوچک را تقویت کند، ۱۸ هزار میلیارد تومان هم از صندوق توسعه با اجازه رهبری برای این امر گذاشتیم؛ اگر از تهران می‌خواست مدیریت شود کار به درستی پیش نمی‌رفت، بنابراین در هر شهر و استانی باید فرمانداران و استانداران را جمع کنند که آن‌ها عهده دار شوند و این یک ژانر از مدیریت است و مدیریت در میدان و تک به تک حل کردن مسائل است، این امر جایش خالی است، این کار جوانان است.

لاریجانی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه این کار پس از ۴۰ سال خیلی دیر است، خاطرنشان کرد: ما در این ۴۰ سال که همیشه بحران اقتصادی نداشتیم. ما در زمان جنگ به خوبی آن را اداره کردیم و در زمان‌ها و حوزه‌های مختلف کشورمان مدیریت‌های مختلفی داشتیم؛ مثلا در بخش آبادانی کشورمان که در جا‌های دور انجام شده میزانش قابل مقایسه با کشور‌های اطراف ما نیست، کمترین روستا هست که امکانات به آنجا نرسیده باشد، این کار‌ها را چه کسانی انجام دادند؟ بچه‌های جهادی آن‌ها را انجام دادند.

دبیر ستاد حقوق بشر درخصوص اینکه چرا مدیران حاضر نیستند جای خود را به جوانان بدهند و اینکه هنوز نتوانسته اند مدیری را به خوبی شما تربیت کنند که جای شما بیاید، گفت: از من بسیار بهتر هستند؛ درباره دو مؤسسه زیر نظر خود می‌گویم، اول؛ پژوهشکده دانشگاه دانش‌های بنیادین که تمام جوانانی فعال هستند و آنقدر بهتر از ما هستند که با خیال راحت این را می‌گویم که هیچ نگرانی از اجرای قانون بازنشستگی نداریم. بسیار قانون خوبی است. در ستاد حقوق بشر نیز مجموعه افرادی که رِنج سنی آن‌ها حوالی ۳۰ تا ۳۵ است. کار‌های کارشناسی، گزارشگری و کار‌های اصلی ما چه مانیتورینگ و چه پایش و مدافعات، همه توسط جوانانی انجام می‌شود که بسیار هم وارد هستند؛ امید من به آینده این جوانان هستند. همان طور که شما اینجا را اداره می‌کنید و من کِیف می‌کنم.

وی در پاسخ به سوال دیگری گفت: با توجه به اینکه شما طرفدار جوان‌گرایی هستید، در بحث بورسیه‌ها زندگی ۳۷۰۰ نفر از جوانان نخبه، مؤمن، انقلابی و تحصیلکرده مختل شده و زندگی شخصی خودشان را نمی‌توانند اداره کنند، اما دولت هیچ توجهی نمی‌کند، در این زمینه چه باید کرد، گفت: مسأله بورسیه‌ها حادثه تلخی برای بچه‌های ما بود، این موضوع به مسائل سیاسی آمیخته شد. خوشبختانه در حال حاضر بچه‌های بورسیه عمدتأ تحصیلاتشان تمام شده، بعد باید در دانشگاه‌هایی که قبول شدند عضو هیأت علمی شوند؛ این قسمت هم یک بداخلاقی دیگری اتفاق افتاد که به لطف الهی با نهیب رهبری و فشار‌های ایشان، وزارت علوم عملأ این کار را تا حد بسیار خوبی پیش برد یعنی تعدادی که اکنون ماندند بسیار نسبت به قبل کمتر هستند، در حال حاضر زیر ۳۰۰ نفر هستند. این موضوعات اشکالات رفتاری است که به دلیل جریانات سیاسی اتفاق افتاده است.

معاون بین الملل قوه قضائیه تصریح کرد: این امر نشان می‌دهد که اگر در این نظام مشکلی پیدا شد، رهبری هست، قوه قضائیه هست، شما جوانان هستید و به هر صورت کار به سمت نهایی شدن پیش می‌رود. انشالله در آینده خیلی نزدیک این موضوع حل می‌شود. در این رابطه دو جور اقدام هست؛ یکی اینکه ما مرتب این را محکوم کنیم، یکی دیگر اینکه دانه دانه مسائل آن‌ها را حل کنیم. آقای غلامی وزیر محترم در این زمینه انصافأ نظرات مقام معظم رهبری را تلاش می‌کند که عمل کند. همه داریم کمک می‌کنیم، قوه قضائیه با زور، نهاد‌های دیگر با عمل و در نهایت انشالله به نتیجه خوبی می‌رسد.

وی در پاسخ به اینکه چرا مدیران نظام اشرافی گری را به در میان مردم بودن ترجیح داده اند؟ تأکید کرد: در نظام ما مدیران زحمت کش بسیار خوبی وجود دارد، اشراف هم نیستند. ما یک جریانیم در یک رودخانه؛ یک تجربه‌ای ملت ما شروع کرده، این‌ها مرض است، طبیعتأ نهالی که می‌خواهد رشد کند امراض مختلفی می‌گیرد، اما نظام می‌تواند هضم کند. خود این مسأله بورسیه‌ها که اتفاق افتاد درسته که بچه‌ها آسیب دیدند، اما عمده رکورد‌های آنان بسیار خوب بود.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۰:۲۴ ۰۵ دی ۱۳۹۷
روستای ما که الان نامشهر را یدک می کشد ودارای دورود خانه سرچشمه ازسلسله کوههای بینالود وبیش از بیست رشته قنات قبل انقلاب مملوازجمعیت بیش از 15000 نفرجمعیت بود حال اگر تشرف بیاورید نیشابور (خروعلیا )می بینید خانه های مخروبه خالی ازسکنه وتعد اداندکی هم ازروی ناچاری مانده اند درتابستان اب خوردن ندارند چه برسد حما م که قدیما دوجما م عمومی مردانه وزنانه شبانه روز دایر ومملواز نفر بود همه باغ هاوردرختی هاخشک ونابودی کشیده شده تپه هاوکوهها قلع وقمع وحتی قرستان قدیمی هم قلع وقمع شده این خطه در قدیم درمانگاه با پزشک متخصص (هندی) شبانه روزی ودرمانگاه مجهز به اطاق و تخت بیمارستانی بود حال ویرانه ای بیش نیست.