سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از حادثه واژگونی اتوبوس علوم تحقیقات؛

دانشجویانی که هم پول دادند هم جان؛ روایتی متفاوت از حادثه‌ای دلخراش در قلب پایتخت

حادثه واژگونی اتوبوس دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات سبب کشته شدن ۹ دانشجو شد، دانشجویانی که سالانه هزینه‌های گزاف دانشگاه را پرداخت کرده اند و اکنون باید جانشان را هم برای بی تدبیری مسئولان مربوطه از دست بدهند.

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، حوالی ساعت ۱۲ ظهر بود که اتوبوس حامل دانشجویان دانشکده‌های مختلف دانشگاه علوم و تحقیقات از بالاترین نقطه در حال آمدن به پایین بود که ناگهان در حاشیه خیابان سیمین بولیوار اتوبوس چپ کرد و ۱۰ نفر جان خود را از دست دادند و ۲۵ تن دیگر مصدوم شدند.

پس از شنیدن این خبر سریعاً به محل حادثه رفتیم و از میدان دانشجو که گذشتیم آمبولانس‌ها و ماشین‌های آتش نشانی روی زمین و بالگرد‌های اورژانس در آسمان خودنمایی می‌کردند؛ یکی از دانشجویان با نگرانی به سمت اتوبوس دوید تا از دوستان خود خبر بگیرد که البته نیرو‌های امدادی او را از صحنه دور کردند؛ گروهی دیگر از دانشجویان نگران در حاشیه خیابان ایستاده بودند و وقتی با آن‌ها صحبت می‌کردیم می‌گفتند همیشه اوضاع همین است پیچ‌های خطرناک، رانندگان خواب‌آلود و نداشتن دقت نظر در رانندگی همه و همه مواردی هستند که سبب می‌شوند ما با استرس سوار اتوبوس‌ها شویم و به بالا برویم‌.

در همین حین محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد را دیدیم که به سمت اتوبوس می‌رود و با نیرو‌های اورژانس در حال صحبت است و البته می‌گوید فعلا با هیچ خبرنگاری صحبت نمی‌کنم در کنار او دیگر مسئولان دانشگاه آزاد هم حضور داشتند تا بگویند خود را به موقع در محل حادثه رسانده ایم و اوضاع تحت کنترل است!!


بیشتر بخوانید: دانشگاه علوم و تحقیقات تا پایان هفته تعطیل شد


اکثر دانشجویان در خیابان هستند عد‌ه‌ای با چشم‌های گریان و دستانی لرزان شماره تلفن دوستان خود را می‌گیرند تا مطمئن شوند که آیا آن‌ها در اتوبوس بودند یا خیر، دانشجویان زیادی نگران نشسته اند و می‌گویند دوستانمان در اتوبوس بودند، در همین حین مأموران حراست دانشگاه خبر دادند که دانشگاه تعطیل شده و دانشجویان به خانه‌های خود بروند و آن‌ها در حال پراکنده کردن دانشجویان شدند.

رفته‌رفته تعداد آمبولانس‌ها اضافه شد و ماموران خیابان‌های منتهی به دانشگاه را برای جلوگیری از ترافیک بسته بودند؛ نیرو‌های اورژانس مصدومین را سوار آمبولانس کردند و به بیمارستان‌های سطح شهر بردند و هفت دانشجو به علاوه راننده فوتی هم سریعاً به بیمارستان فرهیختگان که در چند متری دانشگاه قرار داشت منتقل شدند.

اتوبوس از روز گذشته دارای نقص فنی بود

یکی از نیرو‌های دانشگاه آزاد در گوشه‌ای  ایستاده و در حال نگاه کردن به نیرو‌های امدادی است به سراغ او رفتم و علت وقوع حادثه را پرسیدم، که این طور پاسخ داد: تعداد دانشجویان دانشگاه زیاد است و بدون اتوبوس هم نمی‌توان آن‌ها را تا قله کوه برد باید برای انتقال آن‌ها از اتوبوس استفاده کنیم، اما متاسفانه تمام این ماشین‌ها قدیمی هستند و هیچ اقدامی هم برای نو کردن آن‌ها از سوی مسئولان انجام نمی‌گیرد.

یکی از دانشجویان به ما می‌پیوندد و درباره حادثه می‌گوید:  اتوبوس هنگامی که داشت از بالا به پایین می‌آمد سرعت بسیار زیادی داشت و البته این همان اتوبوسی است که روز گذشته هم دچار نقص فنی و ترمز بریدگی شده بود و حدودا سه بار چرخید و سرنگون شد.

یکی دیگر از دانشجویان که نگران دوست خود است و از او خبری ندارد می‌گوید: بیشترین شهریه متعلق به دانشگاه علوم و تحقیقات است اما نمی‌دانیم سهم این شهریه در کجای طرح‌های عمرانی و بهبود زیرساخت‌هاست.

کمی آن طرف‌تر پایین دانشگاه به نزدیکی بیمارستان فرهیختگان می‌رویم دانشجویان زیادی به دنبال دوستان خود می‌گردند و تعداد آن‌ها هر لحظه بیشتر می‌شود؛ جوانانی که پشت در‌های بسته بیمارستان ایستاده اند و با چشمانی اشک آلود منتظر شنیدن اسامی فوت شدگان هستند، اما مسئولان بیمارستان به آن‌ها می‌گویند خودمان نمی‌دانیم که اسم این افراد چیست، زیرا تنها سه نفر کارت شناسایی داشتند و مابقی افراد هیچ سند هویتی همراهشان نیست.


بیشتر بخوانید: اسامی مصدومان و کشته شدگان حادثه واژگونی اتوبوس در دانشگاه علوم و تحقیقات اعلام شد


رفته رفته خانواده دانشجویان هم به بیمارستان فرهیختگان رسیدند؛ مادران و پدرانی که با چشم‌های گریان فقط به دنبال شنیدن این هستند که آیا فرزندشان در این بیمارستان بوده  یا به دیگر بیمارستان‌ها منتقل شده است.

مسئول حراست دانشگاه خطاب به خانواده‌های داغدار و دانشجویان می‌گوید به بیمارستان‌های عرفان، امام خمینی(ره)، رسول و دیگر بیمارستان‌های دولتی بروید اینجا هیچ مصدومی نیست و تنها افراد فوت شده به این بیمارستان منتقل شده اند.

ساعت ۱۵ عصر بالاخره لیست ابتدایی مصدومان و کشته‌شدگان از سوی اورژانس منتشر شد و دانشجویان  و خانواده‌ها با دیدن این لیست به دنبال پیدا کردن نام دوستان و فرزندان خود بودند و به سمت بیمارستان‌ها روانه شدند؛ در همین حین یکی از مسئولان بیمارستان فرهیختگان به جمع خانواده‌ها های منتظر پشت در‌های بسته پیوست و گفت: هیچ مصدومی اینجا وجود ندارد و افراد فوت شده هم در حال انتقال به پزشک قانونی کهریزک برای تشخیص هویت هستند یا به بیمارستان بروید‌ یا به پزشکی قانونی مراجعه کنید.

با انتشار این خبر خانواده‌ها و دانشجویان کم‌کم متفرق شدند و هر کدام با دلی نگران به سمت یکی از بیمارستان‌ها و پزشکی قانونی رفتند.

همانند دیگر خانواده‌های داغدار به سمت بیمارستان رسول رفتیم تا از حال مصدومان باخبر بشویم بیمارستانی که محمدمهدی طهرانچی و علی‌اکبر ولایتی به عنوان مسئولان دانشگاه آزاد آنجا بودند و به قولی به ملاقات آمده بودند.

تعداد کشته شدگان به ۹ تن رسید

از یک دانشجوی مصدوم دلیل وقوع حادثه را پرسیدم که گفت: راننده با سرعت بالایی در حال حرکت بود که البته هر وقت از او پرسیدیم چرا سرعت خود را کاهش نمی‌دهد  داد زد که ماشین ترمز نمی‌گیرد، در همین حین بود که تصادف کردیم و از اتوبوس به بیرون پرت شدیم.

از حال مصدومان در حال خبر گرفتن بودیم که متاسفانه خبر فوت یکی دیگر از دانشجویان در بیمارستان رسول به گوشمان رسید و با او تعداد کشته شدگان به ۹ تن افزایش یافت.

در این حادثه هشت دانشجویی که قرار بود آینده ساز کشور باشند کشته شدند و البته از حال دیگر مصدومان هنوز خبری نیست، زیرا بسیاری از آن‌ها با حالی وخیم در بیمارستان‌ها بستری شده‌اند.

هنوز حادثه تلخ دانش آموزان مدرسه ابتدایی زاهدان را یادمان نرفته است و فراموش نکردیم که نبود تجهیزات و زیرساخت‌های مناسب سبب بروز چنین مشکل اساسی برای دانش آموزان شد که خبر حادثه دلخراش امروز دانشگاه آزاد غممان  را دو چندان کرد و بار دیگر اثبات شد که نه تجهیزات مناسب و نه سیاست گذاری‌ درست در بحث آموزشی کشور وجود ندارد.

در حالی که در دو هفته گذشته مسئولان دست اندرکار وزارت علوم و دانشگاهیان از لازمه توجه به جوانان صحبت می‌کردند و می‌گفتند که قرار است تمام حمایت‌ها از دانشجویان به عمل بیاید، اما اتفاق امروز نشان داد که هیچ عزمی برای حمایت از دانشجویان وجود ندارد، وزارت علوم و تحقیقات و فناوری اصلی‌ترین نهاد رسیدگی به اوضاع دانشجویان است، اما می‌بینیم که متاسفانه دانشگاه ها را رها کرده و بدون هیچ نظارتی بر آن‌ها ساختار مراکز علمی را در نظر نمی‌گیرد و امروز اتفاقی افتاد که چندین بار خاطره آن را در شرایطی به مراتب کمتر داشته‌ایم.


بیشتر بخوانید: علت واژگونی اتوبوس در بزرگراه سیمین بولیوار


نوشداروی بعد از مرگ سهراب

میرحمایت میرزاده سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: آقایان کوچک زاده و دهمردی به عنوان مسئولان کمیته آموزش عالی مامور شده‌اند که بازدید میدانی از حادثه داشته باشند و مطابق با همان جلسه‌مدرسه اسوه حسنی این موضوع را هم حتما در دستور کار خود قرار می‌دهیم.

والدین هر روز فرزندان خود را با امید و آرزو‌های بسیار روانه مدرسه و دانشگاه می‌کنند، اما اتفاقات چند روز و حتی سال‌های اخیر نشان می دهد که کارنامه آموزشی ایران کمی سیاه است و امروز بسیاری از والدین می‌گویند حاضر هستیم فرزندانی بی سواد داشته باشیم، اما آن‌ها را از دست ندهیم.

فضای مجازی و واکنش کاربران به حادثه دلخراش علوم و تحقیقات

موضوع دانشگاه آزاد اکنون بحث داغ فضای مجازی شده است و کاربران در حال نوشتن روایات مختلف درباره این موضوع هستند.

سید مصطفی آقا میرسلیم در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت فاجعه‌ای که در واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد رخداد پیامد ساخت و ساز در ارتفاع بیش از ۱۸۰۰ متر است.

یکی دیگر از کاربران نوشت: دانش‌آموزان در زاهدان بر اثر نبود امکانات حداقلی گرمایشی سوختند، دانشجویان در دانشگاه علوم و تحقیقات بر اثر فرسودگی اتوبوس کشته شدند.

کاربری دیگر نوشت:  اتوبوس‌های افتضاح جاده پرشیب و با پیچ‌های ناجور همه دست به دست هم می‌دهند که اتفاقات تلخ در علوم‌ تحقیقات بی‌افتد.

همچنین قبل از حادثه یک دانشجو درباره اوضاع اتوبوس‌های دانشگاه علوم و تحقیقات در صفحه شخصی خود نوشت:« وقتی که اتوبوس‌های علوم و تحقیقات در سرازیری ترمز می‌برن و مجبور می‌شوند برای ایستادن خود را در جوب بی‌اندازند؛ خدایا یک ترم دیگر مانده فقط بگذار صحیح و سالم از این دانشگاه برویم.»

در این میان عده‌ای می‌گویند اگر تله کابین دانشگاه تاسیس شود امکان وقوع این اتفاقات کاهش می‌یابد، زیرا جاده‌های دانشگاه علوم و تحقیقات بسیار نامناسب و مملو از چاله و دست انداز هستند  و حتی یک گارد ریل هم در کنار جاده وجود ندارد که البته برخی از کارشناسان می‌گویند وضعیت تله کابین خیلی بدتر از جاده است، زیرا ایمنی سازه ندارد و در کنار آن مشکلات الکترونیکی و برقی هم وجود دارند.

صالح اسکندری مدیر رسانه‌های دانشگاه آزاد درباره حادثه امروز دانشگاه آزاد و مشکل تله کابین واحد علوم و تحقیقات در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت: تصادف اتوبوس حامل دانشجویان برای خانواده دانشگاه آزاد بسیار غم انگیز بود؛ برخی به جای تسلیت زخم زبان می‌زنند آن هم به خاطر تله کابینی که با شکایت کیفری یک سازمان متولی منابع طبیعی و ایرادات فنی متوقف است؛ البته انتقال 40 هزار دانشجو با تله کابین غیر ممکن است.»

وزارت علوم  برای بررسی حادثه واژگونی اتوبوس ورود می کند؟

رضا مسعودی رئیس دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره حادثه واژگونی اتوبوس در این دانشگاه اظهار کرد: درحال بررسی موضوع هستیم تا بدون اینکه قضاوت نادرستی از حادثه باشد، نظر نهایی را اعلام کنیم.

وی درباره وضعیت اتوبوس‌هایی که در دانشگاه برای تردد دانشجویان استفاده می‌شود، گفت: برای این اتوبوس‌ها قرارداد‌هایی که با پیمانکار‌ها بسته می‌شود الزامات و استاندار‌دهای لازم را دارند؛ اگراین الزامات رعایت نشود، قرارداد پیمانکار بسته نمی‌شود و اگر خلاف این شرایط لحاظ شود، با آن برخورد می‌شود.

دانشگاه علوم و تحقیقات تنها واحد دانشگاه آزاد نیست که دچار مشکلات متعددی است، در کنار علوم و تحقیقات مجتمع ولیعصر تهران جنوب، سوهانک تهران مرکز،  دانشگاه تهران غرب تهران و شمال هم هرکدام دچار مشکلات زیرساختی بسیاری هستند دانشجویان انتظار دارند در قبال مبالغ گزافی که در دانشگاه آزاد هزینه می کنند شرایط مناسب هم داشته باشند و  با خیالی راحت تحصیل کنند، اما امروز دانشجویان هم پول دادند هم جان.

روز گذشته هشت دانشجویی را از دست دادیم که قرار بود آینده ساز کشور باشند، اما متاسفانه قبل از آنکه بتوانند کشور را به مرز‌های بالندگی برسانند سفیر مرگ به سراغشان آمد و جان  آن‌ها را گرفت، مشخص نیست قرار است تا چه زمانی خبر‌های ناگوار را در بحث آموزشی کشور بشنویم و باید دید چه زمانی مشکل دانشگاه‌های کشور برطرف می‌شود و چه زمانی نظارت وزارت علوم از دانشگاه آزاد کامل خواهد شد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۱۴
در انتظار بررسی: ۰
امین248
۱۵:۰۲ ۰۶ دی ۱۳۹۷
آقای مسئول!اگه بچه ی خودت هم بین این عزیزان ازدست رفته بودچه حالی داشتی؟
ناشناس
۱۰:۴۶ ۰۶ دی ۱۳۹۷
دانشجویان محترم بایدخیلی حساس وبیدارباشندواجازه ندهندعلم راباپول وبدون علم آموزی مدرکی کنند و و و.
ناشناس
۱۰:۴۶ ۰۶ دی ۱۳۹۷
دانشجویان محترم بایدخیلی حساس وبیدارباشندواجازه ندهندعلم راباپول وبدون علم آموزی مدرکی کنند و و و.
تبریزی
۲۲:۴۳ ۰۵ دی ۱۳۹۷
دانشگاه آزاد تبریز هم در خارح از شهر ئ ارتفاع واقع شذه است و با اتوبوس فرسوده شرکت واحد مشابه همین موقعیت است . امیدواریم رئیس دانشگاه آزاد تبریز هم منتظر حادثه نباشد ...
ناشناس
۲۲:۳۱ ۰۵ دی ۱۳۹۷
متاسفانه سوئ مدیریت در دانشگاه آزاد بیدادمیکند.
ناشناس
۲۲:۲۲ ۰۵ دی ۱۳۹۷
از تسلیت گفتن خسته شدیم
از خبر ناگوار خسته شدیم
از دل کباب شدن خسته شدیم
چقد کاستی
چقد سهل انگاری
چقد سوختن و‌مردن و کشته شدن
چ خبره کی باید جواب بده
ناشناس
۲۲:۱۳ ۰۵ دی ۱۳۹۷
خدایا به این خانواده ها صبر عطا کن که جوانان برازندهای را از دست دادند /////تحملش بسیار دشوار است
ناشناس
۲۱:۲۲ ۰۵ دی ۱۳۹۷
باید یک کارشناس آشنا به مسایل فنی از
طرف دانشگاه هر دو سه ماه یک بارخودرو ها را از نظر لاستیک موتور ترمز و روشنایی
بررسی نماید
ehsan
۲۰:۲۱ ۰۵ دی ۱۳۹۷
قطع یقین رییس دانشگاه مقصر اصلی و باید دیه کل این عزیزان رو از ایشون دریافت کنند.وقتی یه رییس ندونه توی دانشگاه چه خبر باید به شدت تنبیه کرد
م.الف
۱۸:۵۱ ۰۵ دی ۱۳۹۷
با کمال تاسف از این حادثه دلخراش من در عجبم که چطور این مدیران از این همه حوادثی بر اثر بی توجهی وبی مشئولیتی آنان به وجود میاد شرم وحیا نمی کنند . والله اگر آدم از غصه این حوادث بمیره نباد سرزنشش کرد.
ناشناس
۱۸:۴۷ ۰۵ دی ۱۳۹۷
به وضعیت دانشگاه صدرالمتالهین تهران هم رسیدگی کنید
ناشناس
۱۹:۳۰ ۰۵ دی ۱۳۹۷
چشم فرزندم ...به نوبت!!!
ناشناس
۱۸:۳۸ ۰۵ دی ۱۳۹۷
چشم ودل دولتمردان ما روشن؟؟!!!
یکی از مردم
۱۷:۵۹ ۰۵ دی ۱۳۹۷
خدا رحمت کنه همشونو
ناشناس
۱۴:۵۷ ۰۵ دی ۱۳۹۷
وقتی به مادرهایشان فکر می کنم اشکم سراریز میشه، وقتی به اون دختر و پدری که برای انجام کارای فارغ التحصیلی اومده بودن و بر نگشتن فکر می کنم قلبم کنده میشه
عصمت
۱۴:۵۴ ۰۵ دی ۱۳۹۷
در دل خون گریه میکنم برای این جوانان پر پر شده و خانواده های داغدارشان
این بار کوتاه نیاییم
مقصرین فاجعه باید به اشد مجازات برسند.
اصلا" چرا در چنین ارتفاعی ساخت و ساز انجام شده؟
عصمت
۱۴:۵۴ ۰۵ دی ۱۳۹۷
در دل خون گریه میکنم برای این جوانان پر پر شده و خانواده های داغدارشان
این بار کوتاه نیاییم
مقصرین فاجعه باید به اشد مجازات برسند.
اصلا" چرا در چنین ارتفاعی ساخت و ساز انجام شده؟
ناشناس
۱۴:۵۴ ۰۵ دی ۱۳۹۷
تسلیت _تسلیت به همه فقط
ناشناس
۱۴:۵۳ ۰۵ دی ۱۳۹۷
متاسفانه از این اتوبوسها از طرف شرکت واحد اتویوس رانی در شهر همدان آن هم در نقاط کوهستانی شهر مثل اعتمادیه در تردد هستند فرسوده قدیمی نا معتبر خدا بخیر کند.
حسین
۱۴:۳۳ ۰۵ دی ۱۳۹۷
تسلیت به خانواده های داغدیده و آرزوی شفای عاجل برای بیماران
ناشناس
۱۴:۳۰ ۰۵ دی ۱۳۹۷
جای تاسف است
ناشناس
۱۴:۲۹ ۰۵ دی ۱۳۹۷
از شنبه که دانشگاه باز بشه باز همین آش و همین کاسه، مسئولین که با خیال راحت با ماشین های شخصی داخل دانشگاه تردد می کنند نمیان به فکر دانشجو باشند؟ از شنبه چه جوری باید بریم داخل دانشگاه، با همین اتوبوس ها؟ چه تضمینی وجود داره که بقیه اتوبوس ها به سرنوشت این یکی دچار نشند؟ چه تضمینی وجود داره که اتومبیل های آژانس دانشگاه هم همین وضعیت را نداشته باشند؟ از شنبه که رفتیم دانشگاه دیدیم هنوز وضع مثل قبله باید چی کار کنیم؟ با همین ماشین های درب و داغون باز باید خودمونو به کلاس های درسمون برسونیم؟ دانشجو های دانشگاه آزاد، خیلی خوب می دونم که بابت هر ناعدالتی که تا به حال در حقمون شده و اعتراض کردیم جوابی نگرفتیم، ولی این بار کوتاه نیایم، اگه رفتیم و دیدیم همچنان همون اتوبوس ها همون ماشین های آژانس فرسوده وجود دارند سوار نشیم حتی اگر کلاس های درسمونو از دست بدیم، حتی اگه دانشگاه تعطیل بشه، بذاریم بفهمند این پول زحمت کشیده خودمونو پدر و مادرهایمان است که داره حقوق این کارمندها را میده، بفهمند حق ندارند برای گرفتن یک امضا چندین روز مارو بکشونن دانشگاه، حق ندارند برای انجام کارای اداری مارو روزی چندین مرتبه تو اون کوه بالا پایین کنن، بفهمند حق ندارند با دانشجو طلبکارانه و با گستاخی رفتار بشه، بفهمند وقت دانشجو از وقت اون کارمندا که در ماه همش در حال مرخصی هستند و آخر ماه هم حقوقشون تمام و کمال به حسابشون واریز میشه با ارزشتر است، بفهمند حق ندارند به خاطر چاپ یک مقاله جلسه دفاع را به تعویق بندازن که بخوان شهریه اضافه تر بگیرند، بفهمند که حق ندارند دانشجو ها را مجبور به انجام کار در آزمایشگاهایی کنند که یه پنجره نداره، یه تهویه درست و حسابی نداره، وقتی به دانش آموز و دانشجو که آینده سازان هر مملکتی هستند بها نمیدن، معلومه که این میشه وضع جامعه
ناشناس
۱۴:۲۳ ۰۵ دی ۱۳۹۷
باید برای دانش اموزان و دانشجویان عزای عمومی اعلام میکردند هرچند که ملت ایران کلا هرروز رو در عزای عمومی به سر میبرند با این گرونی
ناشناس
۱۴:۰۹ ۰۵ دی ۱۳۹۷
باید رییس دانشگاه آزاد از کار برکنار وتمامی مسولان آن دانشگاه نیز اخراج شوند و پس از چند روز همه چیز فراموش میشود واقعم متاسفم.
ناشناس
۱۸:۱۴ ۰۵ دی ۱۳۹۷
معلومه فامیل مسئولان قبلی هستی که خیلی دلت خنک شده ..داری از آب گل آلود ماهی می گیری؟ این دستپخت همان گذشتگانه
احمدرضا
۱۴:۰۷ ۰۵ دی ۱۳۹۷
با تشکر از آقای ولایتی و دارودسته مسئولان دانشگاه آزاد به خاطر مدیریت خوبشون که اینقدر به فکر دانشجوها هستند!
به خانواده دانشجوهای فوت شده فقط میتونم بگم ماهم شریک غمتانیم.ان شاءالله خدا بهتون صبر بده.
احمدرضا
۱۴:۰۷ ۰۵ دی ۱۳۹۷
با تشکر از آقای ولایتی و دارودسته مسئولان دانشگاه آزاد به خاطر مدیریت خوبشون که اینقدر به فکر دانشجوها هستند!
به خانواده دانشجوهای فوت شده فقط میتونم بگم ماهم شریک غمتانیم.ان شاءالله خدا بهتون صبر بده.
ناشناس
۱۴:۰۰ ۰۵ دی ۱۳۹۷
وقتی رانندگان بیمه وحقوق وقطعات ارزان میخان تجمع واعتصاب میکنند کشوررافلج میکنند البته حقشون است چرا رانندگان به خوداجازه میدهند جوانان ملت رابر ارابهای مرگ فرسوده سوار نمایند خب رانندای که نمی فهمد ترمزی که زیرپایش است باید چندبارفشارش دهد تاترمز بگیرد معلومه برای لقمه نانی دست به خودکشی میزند مگر ماکه راننده نیستیم وشغلی نداریم چه اتفاقی افتاده.ازنظرمن نه دانشگاه مقصرنیست شرکت مذکور مقصراست که ازراننداش نپرسید حال واحوال ترمز اتوبوست چطوراست آیاترمز دویاسه پا نیست اتوبوس سی سال درجادها مسافر حمل میکند هرسال یک مرتبه سیستم ترمزش تعویض میشود چرا راننده به خوداجازه داد اتوبوس معیوب رارانندگی نماید وقتی هرفردی وظیفه خودرا خوب انجام ندهد میشود بازی باجان فرزندان این کشور.خداوند مجروحان راشفا فوت شدگان رابیامرزد وبه خانوادهاشون صبرعطانماید
سعيد
۱۳:۵۱ ۰۵ دی ۱۳۹۷
خدا رحمتشون بكنه
ناشناس
۱۳:۳۳ ۰۵ دی ۱۳۹۷
فکرکردیم برای دانشجویان فوت شده دراین حادثه دلخراش عزای عمومی اعلام میکنند.
ناشناس
۱۲:۵۵ ۰۵ دی ۱۳۹۷
اول اینکه کسی که دانشگاه و تو قله اورست درست کرده باید مجازات بشه اونم اشد مجازات
ناشناس
۱۲:۵۴ ۰۵ دی ۱۳۹۷
خدا رحمتشون کنه و به خانواده هاشون صبر بده
ناشناس
۱۲:۴۰ ۰۵ دی ۱۳۹۷
صد بار به شهرداری می گم اینجا رو درست کن خطر جانی داره، نمی کنه تا چند تا بمیرند و بعد نادم میشه
خانه ها تو تهران زلزله بیاد پودر میشن و بعد شهرداری به خانه غیر مجاز مجوز می دهند.
صد بار گفتیم جاده های خطرناک را درست کنید، کاری نمی کنند تا چند نفر بمیرند.
بس کنید دیگه! تا کی باید بهترین جوانها و آدم ها را از دست بدیم تا مسئولین بفهمند؟
ناشناس
۱۳:۰۱ ۰۵ دی ۱۳۹۷
کدوم مسئول برادر من؟!!!!
من
۱۳:۲۵ ۰۵ دی ۱۳۹۷
کدوم مسئول...
موحدی
۱۲:۳۶ ۰۵ دی ۱۳۹۷
شرایط تحصیل خیلی پیچیده و خطرناکه. اگه تو مدرسه با چراغ نفتی اتیش نگیری و بتونی برسی دانشگاه اونجا تو محوطه‌اش با اتوبوس فرسوده کشته میشی!!!
ناشناس
۱۲:۲۱ ۰۵ دی ۱۳۹۷
کنار این همه اظهار تاسف برای فوت ایت الله شاهرودی یادی هم از دل داغ دارذ مادران فرزند از دست داده دانشجو و دانش آموز میکردند
ناشناس
۱۲:۱۶ ۰۵ دی ۱۳۹۷
اینم تلفات دانشجوی خدا نا اخر سال تحصیلی رحم کنه
ناشناس
۱۲:۱۶ ۰۵ دی ۱۳۹۷
اینم تلفات دانشجوی خدا نا اخر سال تحصیلی رحم کنه
دانشجوی دکترای دانشگاه علوم تحقیقات
۱۲:۱۴ ۰۵ دی ۱۳۹۷
از قوه قضائیه خواهش می کنم برای یک بار هم که شده بدون اغماض مسببان این سهل انگاری را به اشد مجازات برساند تا حداقل مرحم ناچیزی باشد بر زخم دل های بازماندگان این حادثه
ناشناس
۱۲:۲۶ ۰۵ دی ۱۳۹۷
کاملا موافقم
ناشناس
۱۳:۰۳ ۰۵ دی ۱۳۹۷
مرحم نه مرهم دانشجوی دکترا
دانشجوی دکترای دانشگاه علوم تحقیقات
۱۵:۰۶ ۰۵ دی ۱۳۹۷
مرحم: از رحم ‍، مرحمت ، مهربانی و لطف و ....گرفته شده است که از واژه کامل عربی گرفته شده است.مرحم رحمتی یا ضمادی یا دارویی است که بر زخم دل میگزارند .
چشم رضا و مرحمت برهمه باز میکنی 
چونکه به بخت ما رسد اینهمه ناز میکنی (سعدی)

وسط این شما دنبال چی مگردی آفای با سواد؟!
ناشناس
۱۹:۳۸ ۰۵ دی ۱۳۹۷
مرحمت مهربانی یا لطف بر روی زخم دل نمی گذارند مرهم یا ضماد می گذارند جهت تسکین درد..دست مرحمت و لطف و مهربانی را بر روی چشم و به روی قلب درون سینه می نهند به نشانه بزرگداشت و قدر شناسی ..آفرین بر شما دانشجویان طالب علم ..دانشجو در هر زمانی دانش جوست حتی در زمان مصیبت..چقدر ارزشمند است ..خدا شما را سلامت بدارد واقعا دوست داشتنی هستید
ناشناس
۱۱:۳۸ ۰۵ دی ۱۳۹۷
این دانشگاه ققط عشقش شده مقاله ای سنگین تو مجلات خاص گرفتن!!! مگه دانشجو جرات داره حرف بزنه!!!!!!! این داشگاه شده کارخونه چاپ و تولید مقاله از دانشجوهای بدبخت که عین کارگر هستن واسه اساتید کارفرماشون!!!!!!
ناشناس
۱۹:۳۹ ۰۵ دی ۱۳۹۷
پول و نام و قدرت
دانشجوی دکتری علوم تحقیقات
۱۱:۳۶ ۰۵ دی ۱۳۹۷
7 سال از بهترین سال های عمرم رو بابت ارشد و دکتری متاسفانه در این دانشگاه گذروندم!!!! این دانشگاه که آمار ترمز های اتوبوس هاش رو نداره بیاید ببینید وقتی می خواد یه مقاله بابت اتمام تحصیل دانشجو ازش بگیره چه مویی از ماست می کشه بیرون!!!!! پدر دانشجو هارو سر مقاله ای دفاه و پایان تحصیل در آوردن!!!!! چرا؟؟؟؟ چون پولش میره تو جیب استاد!!! ولی استاد که اتوبوس سوار نمیشه تا دغدغش اتوبوس های خراب باشه!
من
۱۳:۲۶ ۰۵ دی ۱۳۹۷
آفرین...فقط پولو میشناسن
ناشناس
۱۴:۴۰ ۰۵ دی ۱۳۹۷
دانشجو را مجبور می کنند که مقاله بدهد تا بتواند دفاع کند تا بتوانند شهریه مفت بدون هیچگونه خدمات بگیرند، اونم چه مقاله ای، مقاله ای که در صنعت کشور خودت نمیتونی به کار بگیری، هر کجا بخوای ارائه بدی با پوزخند باهات برخورد می کنند، ، هم وقتت میره، هم پولت، هم جونیت، آخر سر هم میشی یه جوان تو سر خورده که اگه شانس داشته باشی داری تو شغلی مغایر با رشتت و مقطع تحصیلیت کار می کنی
علی
۱۵:۰۷ ۰۵ دی ۱۳۹۷
خیلی بی انصاف و نامرد هستید شما. بیش از10 سال است که این مسیر بوده و دانشجویان هم با اتویوس جابجا می شدند حتی پرسنل هم همینطور ولی حادثه ای رخ نداد الان که بر اثر بی احتیاطی و واقعا یک اتفاق حادثه ای رخ داده شروع کردید به ترکوندن دانشگاه آزاد؟
روز قبل اتوبوس نقص داشته رفته رفع نقص هم کرده اما اطمینان داشته باشید قطعات چینی بلای جان مسافران شد چرا؟ چون ارزان هست و تنها کشوری هم که به ما قطعات میده چین. لطفا بدون فهم و درک اعلام جرم نکنید و کسی را هم محکوم نکنید
ناشناس
۱۵:۵۷ ۰۵ دی ۱۳۹۷
فقط یک بار، اگه خودت یا کسی و کارت تو اون اتوبوس بودین باز هم میگفتی فقط یک بار؟ مگر یک بار کم است، تو همین مثلا یک بار 10 خانواده عزا دار شدن، به نظرت کمه؟ اتفاق تو همین یک بار یک بارها است، اگر قرار بود هر روز باشد که دیگه اتفاق نبود، آقای با انصاف این که در قبال پولی که می دهیم توقع امکانات مطلوب داریم بی انصافیه؟ این مثل این می ماند که شما بگی فقط یک بار پلاسکو آتش گرفت و آتش نشانان مظلوم و بی گناه کشته شدن، فقط یک بار هلیکوپتر ارتش سقوط کرد و خبرنگارهای عزیز کشته شدن، به نظر شما تو این یک بار یک بارها که فقط افراد بی گناه که هیچ ربطی به قضیه ندارن کشته می شن حرف زدنو انتظار پیگیری داشتن و فکر چاره بودن برای تکرار نشدنش بی انصافی و نامردیه؟
سام
۱۱:۳۵ ۰۵ دی ۱۳۹۷
تسلیت میگم به خانواده های ایشون
مریم
۱۱:۳۳ ۰۵ دی ۱۳۹۷
خخخوووون به دل هستیم ما دانشجو ها از این دانشگاه! رتبه های برتر کشور همه اینجا هستن در کنار اساتید عقده ای !!! حالا شما یکیشو دیدین باید دوربین مخفی بگذارید تو این دانشگاه تا ببینید دانشجوی بدبخت که زیر بار این همه وام و شهریه سنگین له شد چه می کشه
هادی
۱۵:۰۶ ۰۵ دی ۱۳۹۷
سلام دوست من تسلیت میگم. اما هیچ رتبه برتری نمیاد بره دانشگاه آزاد. منظورتون بین خود دانشگاه آزادیاست حتما.
ناشناس
۱۸:۴۹ ۰۵ دی ۱۳۹۷
من خودم با رتبه 2009رفتم دانشگاه غیرانتفاعی تو تهران. دوستم هم با 2000رفت کامپیوتر تو دانشگاه غیرانتفاعی. ولی هیچ موقع حاضر نشدیم بریم دانشگاه ازاد.اصلا رتبه برتری تو دانشگاه های ازاد نیست و فقط وقت گذرونیه
ناشناس
۱۹:۵۲ ۰۵ دی ۱۳۹۷
شما خبر ندارید نخبگان در همین دانشگاه آزادی هستند که شما چشم دیدنش را ندارید چرا چون کرسی های دانشگاه دولتی اکثرا با پول و رانت و قدرت خریده شده اند و ملت مستضعف که پول و امکانات رفاهی آنان را ندارند مجبورند دار و ندارشان را بفروشند هزینه تحصیلشان را در رشته مورد علاقه شان بدهند که اگر اینکار را نکنند مجبورند در رشته هایی که فرسنگ ها با شهر و خانه شان فاصله دارند بروند دانشگاه و با بی علاقگی و با خرج هزینه های چند برابر اعم از عاطفی دوری از خانواده ..تصادفات جاده ای و ...به تحصیلشان ادامه بدهند چون رشته های دوست داشتنی برای دوست داشتنی های پولدار قدرتمند صاحب مقام و منصبه ...خودتان رو به آن را ه نزنید مردم را ببینید مردم را...نه خود خودتان را...بله دانشگاه آزاد پر از نخبه های عزیز جوانی است که پدر و مادرهایشان تمام زندگیشان را به پایشان ریخته اند ..
ناشناس
۱۱:۳۲ ۰۵ دی ۱۳۹۷
مثل همه ی دنیا آموزش مجازی در تمام مقاطع دانش اموزی و دانشگاهی را دنبال و استفاده کنید تااین موضوعات کلا تموم بشه.
عرض تسلیت به خانواده های داغدار. خدا رحمت کند همه از دست رفتگان
هزار بار متاسفانه این موضوع هم مثل بقیه مدتی دیگه فراموش میشه و ادامه و تکرار داستان!!!!!!
من قطعا فرزندانم رو اجازه نمی دم به دانشگاه برن لااقل جونشون که حفظ شده.مگه قدیم که سواد نداشتند زندگی نکردند؟ اتفاقا بجای سواد اخلاق و وجدان و اعتقادات پاک و داشتند و فرزندان شایسته ای مثل شهدا و... هم تحویل جامعه شون دادند
ناشناس
۱۹:۵۴ ۰۵ دی ۱۳۹۷
از ماست که بر ماست
ناشناس
۱۱:۳۰ ۰۵ دی ۱۳۹۷
حضور مسولين بعد از حادثه مثل حناي بعد از عروسي ميماند
من
۱۳:۲۸ ۰۵ دی ۱۳۹۷
دمت گرم ...
ناشناس
۱۴:۰۴ ۰۵ دی ۱۳۹۷
احسنتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
وحیدشریفی
۱۱:۲۸ ۰۵ دی ۱۳۹۷
با این همه منابع و نخبه و نیروی انسانی در کشور این شده حال و روز ما.
ناشناس
۱۱:۲۴ ۰۵ دی ۱۳۹۷
کشور ما نیاز مبرم به یک بازتعریف کلان در همه چیز بخصوص امر آموزش در تمامی سطوح دارد
ناشناس
۱۲:۰۵ ۰۵ دی ۱۳۹۷
البته بزرگتر از اونا بحث زير ساخت ها هست دوست عزيز
خانم کارمند
۱۱:۲۳ ۰۵ دی ۱۳۹۷
الان یکسالههه می خوان سامانه پرداخت اینترنتی، وام های صندوق رفاه رو فعال کنن! ولی این کارو انجام میدن !!! یک دانشجوی دکتری با این همه گرفتاری و مشغله باید بره دانشگاه علوم تحقیقات حضوری کارت بکشه!!!! خیلی مسیر امنی داره!!!!! پس این پولی که بابت هر ترم میدیم( 16 میلیون در هر ترم) کجااا میره؟؟؟؟؟ چه برسه به اتوبوس های داغونششش!!! زمستون مسیر لیزززز!!!! اون بالا یخ می زنیم و می لرزیم شاید یه اتوبوس بیاد دنبالمون!11 اون بالا چندتا ساختمونه و البته یک هتل که اتاق های هتل شدخ دفتر اساتید نا محترم!!! بابت کوچکترین مسئله ای مارو احضار می کنن نوک کوه!!!!! اینم نتیجششششش!!!!!
ناشناس
۱۱:۲۲ ۰۵ دی ۱۳۹۷
بدترین دانشگاه ها دانشگاه های ازاد هستن
ناشناس
۱۱:۱۷ ۰۵ دی ۱۳۹۷
مسولین استعفا استعفائ
ناشناس
۱۱:۱۰ ۰۵ دی ۱۳۹۷
بالاخره 9 نفر بودن یا 10 نفر ؟؟؟!!!!!!
ناشناس
۱۱:۰۰ ۰۵ دی ۱۳۹۷
باید حراست ها حساسیت بیشتری وبرنامه ریزی دقیق تری داشته باشند برای افراد مهم رانندگان پخته تر انتخاب کنند اموزش مخصوص وتوجیح داشته باشند راننده ای که دور برگردان را نمیتواند رد کند باید گواهی نامه مخصوص داشته باشند
ناشناس
۱۰:۵۸ ۰۵ دی ۱۳۹۷
مشکل از پو هایی هست که از ما گرفته میشود و هیچ وفت در هیچ جایی برای خود ما خرج میشود.

عوامل دانشگاه خودشان با ماشن های مدل بالا این مسیر را طی میکنند و به ماهایی که پول گرفته میشود اوتوبوس هایی میدهند که در هیچ کشوری دیگه استفاده نمیشه و حتی میبینند خراب هست بازم استفاده میکنند . دقیقا مثل هواپیماهای کشور.
ناشناس
۱۰:۴۷ ۰۵ دی ۱۳۹۷
انتظار واستاندارد حداقلی ازامکانات مدرسه و دانشگاه ایمنی ساختمانها ،نقلیه،تجهیزات،و...که با نظارت متولی اصلی آموزش کشور(وزارت آموزش وپرورش-وزارت علوم -وزارت بهداشت)میسر میشود که درحال حاضر با بی تدبیری دنبال می گردد؟؟؟؟؟؟؟؟
کاربرسایت
۱۰:۲۶ ۰۵ دی ۱۳۹۷
یعنی واقعا این دانشگاه از چهل هزارنفر شهریه میگیره و وسایل حمل و نقل درست وحسابی نداره . وای بر ما که بچه هامونو خودمون داریم قربانی میکنیم
کاربرسایت
۱۰:۲۶ ۰۵ دی ۱۳۹۷
یعنی واقعا این دانشگاه از چهل هزارنفر شهریه میگیره و وسایل حمل و نقل درست وحسابی نداره . وای بر ما که بچه هامونو خودمون داریم قربانی میکنیم
ناشناس
۱۰:۲۵ ۰۵ دی ۱۳۹۷
اون از دانش آموزان بی گناه زاهدان،اینم از دانشجویان پایتخت
واقعا چند نفر دیگر باید جان دهند تا مسئولان فکری به حال ملت کنند
ناشناس
۱۳:۳۰ ۰۵ دی ۱۳۹۷
کدوم مسئول
ناشناس
۱۰:۲۵ ۰۵ دی ۱۳۹۷
اون از دانش آموزان بی گناه زاهدان،اینم از دانشجویان پایتخت
واقعا چند نفر دیگر باید جان دهند تا مسئولان فکری به حال ملت کنند
بی نام
۱۰:۲۳ ۰۵ دی ۱۳۹۷
اگر تحریم ها نبود .

اگرپیمان کاران ازکار نمی زدند.

اگرروسای دانشگاه از قبل تا حال به فکر دانشجویان می بودند.
اگر آموزش وپرورش مجانی بود.
اگراختلاس هانبود.
اگر.....
ما می توانستیم بهترین باشیم باکمترین دغدغه وشادترین کشورباشیم.
ناشناس
۱۱:۱۸ ۰۵ دی ۱۳۹۷
چه ربطی به تحریم دارد ؟
ناشناس
۱۰:۱۷ ۰۵ دی ۱۳۹۷
انشالله
درست
میشه؛
ناشناس
۱۰:۵۹ ۰۵ دی ۱۳۹۷
چی می گی تو
ناشناس
۱۹:۵۸ ۰۵ دی ۱۳۹۷
از ماست که بر ماست.....
حسن اسماعیلی
۱۰:۱۳ ۰۵ دی ۱۳۹۷
به عقیده بنده بهترین ابتدائی ترین کار استعفای وزیر مربوطه و رئیس این دانشگاه است
ناشناس
۱۱:۱۲ ۰۵ دی ۱۳۹۷
احسنت
ناشناس
۱۰:۱۰ ۰۵ دی ۱۳۹۷
ان شالله خدا باعث و بانی همه این اتفاقات تلخ و ناگوار را نگذره . خیلی دردناکه . اشک فقط ریختم
بهمن یار
۱۰:۰۸ ۰۵ دی ۱۳۹۷
سلام و با تاسف بسیار و تسلیت به بازماندگان عزادار عزیز
یادم هست که رهبر عزیز سالها پیش به پیگیری کارها تاکید داشتند
می دانید واقعا اگر هر شخصی کاری که مسئول آن است رو تا انتهای کار مرتب و صحیح پیگیر باشد برای انجام صحیح آن و به نحو احسن مشکلات بسیاری حل می شد و اصلا بوجود نمی آمد
ناشناس
۱۰:۰۶ ۰۵ دی ۱۳۹۷
وقتی که یک مسول 37شغل دارد نباید انتظار بیشتر از این از او داشت .ایران عزیز تسلیت
جواد
۱۰:۰۴ ۰۵ دی ۱۳۹۷
همیشه از این حادثه می ترسم. شهر جدید سهند استان آذربایجان شرقی هم در ارتفاعات بالاتر از شهر تبریز ساخته شده است و الان شدیدا مشکل حمل و نقل به مردم فشار می آورد و هر روز صبح ساعت 6/30 سوار اتوبوس های عمومی می شویم که در مدت یک ساعت اتوبان تبریز را طی می کنند و اگر گوشی ات از دستت بیافتد اصلا قادر نخواهی بود خم شوی و برداری اش چون اتوبوس بیش از دو برابر ظرفیت خودش مسافر سوار کرده و دلیلش هم کمبود اتوبوس در این ساعت و به سرکار رفتن مردم سهند است. بارها درخواست شده که تعداد اتوبوس را در ساعات اولیه صبح افزایش دهند ولی هیچ که هیچ. هر روز از ارتفاعات سهند با اتوبوس لبریز شده از مردم به سمت تبریز پایین می آییم و ترس تصادف و یا بریدن ترمز که می تواند با این حجم مسافر بی اندازه وحشتناک باشد مار را رها نکرده است. امیدوارم yjc با گزارشی از صبح های شهر سهند بتواند جلوی یک فاجعه مرگبار دیگر را بگیرد.
ناشناس
۱۰:۰۴ ۰۵ دی ۱۳۹۷
خدابیامرزه
ناشناس
۱۰:۰۳ ۰۵ دی ۱۳۹۷
چند شغله ها باید برکنار بشن
ناشناس
۰۹:۵۸ ۰۵ دی ۱۳۹۷
کجای دنیا در دامنه کوه آنهم در ارتفاع بالا ، دانشگاه می سازند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
۱۱:۱۴ ۰۵ دی ۱۳۹۷
دانشگاه ازاد ازاد ازاد !!!
بنده خدا
۰۹:۴۴ ۰۵ دی ۱۳۹۷
واقعا" در حال حاضر که کنگور هم در بسیاری از رشته های سراسری و ازاد بر داشته شده چه علتی دارد که دانشگاه ازاد با دانشگاه دولتی ادغام نشود و کیفیت ان در هر لحاظ افزایش نیابد.
بنده خدا
۰۹:۴۴ ۰۵ دی ۱۳۹۷
واقعا" در حال حاضر که کنگور هم در بسیاری از رشته های سراسری و ازاد بر داشته شده چه علتی دارد که دانشگاه ازاد با دانشگاه دولتی ادغام نشود و کیفیت ان در هر لحاظ افزایش نیابد.
ناشناس
۱۰:۲۰ ۰۵ دی ۱۳۹۷
ادغام بشه ما ضررمیکنیم بادانشگاه آزادی ها حال نمیکنیم
ناشناس
۱۲:۱۰ ۰۵ دی ۱۳۹۷
ادغام بشه با ملی سطح ما دانشگاه آزادی ها پایین می آید.
ناشناس
۲۳:۳۹ ۰۵ دی ۱۳۹۷
دلتونو خوش نکنید ک‌دانشگاه ملی هستین
الان مدرکا چ‌ارزشی داره ک باز ملی و‌آزادش باشه
گذشت
الان‌ک‌هرکی هرکی شده و‌رفته قبولی دانشگاه
مدرک از هرجا داری پارتی نداری بری سرکار
مدرکتوبزار لب کوزه آبشو‌بخور
دنبال کلاس نباش خالو
بنده خدا
۰۹:۴۴ ۰۵ دی ۱۳۹۷
واقعا" در حال حاضر که کنگور هم در بسیاری از رشته های سراسری و ازاد بر داشته شده چه علتی دارد که دانشگاه ازاد با دانشگاه دولتی ادغام نشود و کیفیت ان در هر لحاظ افزایش نیابد.
ناشناس
۰۹:۳۸ ۰۵ دی ۱۳۹۷
چه بیمارستانی بوده که فقط فوتی ها رو قبول کرده در حالی که چند متری محل وقوع حادثه بوده
ناشناس
۱۰:۴۲ ۰۵ دی ۱۳۹۷
اگر منظورتون غرفان نیایش هست که این بیمارستان انقدر وضعیت درمانی و رسیدگیش افتضاح هست که بیمار عادی هم ازش سالم بیرون نمیاد
ناشناس
۰۹:۲۳ ۰۵ دی ۱۳۹۷
یعنی ممکن است سالی بی حادثه را رد کنیم هر ساله از این حوادث ناگوار شنیده میشود که دلها را داغدار کرده.. واقعا متاسفم
ح
۱۰:۱۵ ۰۵ دی ۱۳۹۷
بله میشود
آقایی
۰۹:۱۴ ۰۵ دی ۱۳۹۷
خدا بیامرزدشان
آقایی
۰۹:۱۴ ۰۵ دی ۱۳۹۷
خدا بیامرزدشان
آقایی
۰۹:۱۴ ۰۵ دی ۱۳۹۷
خدا بیامرزدشان
ناشناس
۰۹:۱۲ ۰۵ دی ۱۳۹۷
متأسفیم که درایران جان مردم هیچ ارزشی ندارد؟؟!!!! بااین حادثه جانگداز ، طبق معمول چندنفر ازمسؤلین برکنار شده؟!! وداغ تلفات جانی بردل خانواده ها باقی خواهد ماند؟؟!!
ساسان
۱۰:۱۶ ۰۵ دی ۱۳۹۷
تسلیته به خانواده های فوت شدگان
حامد
۰۹:۰۹ ۰۵ دی ۱۳۹۷
این تجربه اش خیلی کم بوده و صد در صد با وساطت و ... اومده سر کار بازرسی بشه معلوم میشه . البته که نمیشه
ناشناس
۰۹:۰۸ ۰۵ دی ۱۳۹۷
تسلیت به خانواده های داغدیده
ناشناس
۰۹:۰۳ ۰۵ دی ۱۳۹۷
چرا كميته اي تشكيل نمي شود كه ابتدا تمام دانشگاه ها و مراكز آموزشي از لحاظ تجهيزاتي و ايمني كنترل و در صورت معيوب بودن آن را تعطيل كنند . اين حوادث نشان ضعف مديريت مراكز آموزشي است . مدير دانشگاه آزاد بايستي جوابگو در صدا و سيما و قوه قضاييه باشد.
مجید
۱۰:۱۷ ۰۵ دی ۱۳۹۷
از قوه قضاییه خواستاریم پیگیر این موضوع حوادث باشند
ناشناس
۰۹:۰۲ ۰۵ دی ۱۳۹۷
مسیر دانشگاه تبریز به کتابخانه مرکزی دانشگاه تبریز هم خطرناک است با مینی بوس خراب و راننده های همیشه سر در گوشی ....
ناشناس
۰۸:۵۳ ۰۵ دی ۱۳۹۷
وقتی یک کوه منابع طبیعی را به دانشگاه تبدیل می کنند این اتفاق هم رخ می دهد . خدا رحمت کنه ...
رضا
۰۸:۴۲ ۰۵ دی ۱۳۹۷
ابراز تاسف و همدردی چه سودی دارد باید کوشید دردی در جامعه نباشد و یا با بی تدبیری پیش نیاید باید iهمه به خود بیاییم و جلوی اختلاص و هدر رفتن اموال مملکت از هر طریقی با جدیت گرفته شود تا با هزینه بجا برای مردم و بچه های مردم شاهد اینگونه حوادث که دلها را به درد می آورد نیاشیم --
ناشناس
۰۸:۲۲ ۰۵ دی ۱۳۹۷
هرروز یک خبر بد