حسینی منش با اشاره به اینکه ۲ هزار و ۵۰۰ خودرو دیزل در تهران را تست کردیم، گفت: ۲۵ درصد آنها علی رغم داشتن معاینه فنی رد شدند.
مدیر عامل ستاد مراکز معاینه فنی شهرداری تهران با بیان اینکه چند ارگان برای پاکیزگی هوا زحمت میکشند، اظهار کرد:، اما در خط مقدم مبارزه با آلودگی هوا همکاران من حضور دارند.
وی با بیان اینکه ۶ خط معاینه فنی به خطوط تهران اضافه میشود اظهار کرد: در صورت استقبال و مشارکت شهروندان ما هم ظرفیت خود را افزایش خواهیم داد.
حسینی منش با بیان اینکه این خطوط به همت بخش خصوصی راهاندازی شدهاند گفت: علی رغم اینکه معاینه فنی با شرایط سختگیرانهای انجام میشود، اما از عملکرد ما رضایتمندی ویژهای وجود دارد.
مدیر عامل ستاد مراکز معاینه فنی شهرداری تهران با اشاره به اینکه فاز اول طرح کاهش آلودگی هوا در آبان ۹۵ اجرا شد و فاز دوم آن هم در آذر ۹۷ آغاز شد، اظهار کرد: فاز سوم طرح کاهش که برای برخورد با خودروهای کاربراتوری است را هم به زودی اجرا خواهیم کرد.
وی تصریح کرد: سال گذشته معاینه فنی برتر با شجاعت آقای پورسید آقایی اجرا شد و در حال حاضر تلاش میکنیم معاینه فنی سیار را گسترش دهیم، چون در تهران مشکل زمین داریم و این اقدام میتواند برای ما راهگشا باشد.
حسینی منش با بیان اینکه کسی برای احداث مرکز همکاری نمیکند گفت: در این شرایط معاینه فنی سیار مشکل ما را حل کرد.
مدیر عامل ستاد مراکز معاینه فنی شهرداری تهران با بیان اینکه شهر مشهد در طول سال ۱۸۰ هزار معاینه فنی را انجام میدهد گفت: ما در آبان ماه سال جاری ۲۲۰ هزار خودرو را معاینه فنی کردیم که این نشان میدهد عملکرد یک ماهه تهران برابر با عملکرد یک ساله یک کلانشهر است.
وی با بیان اینکه R&D از مهمترین دستاوردهای معاینه فنی است، اظهار کرد: صنعت خودرو به R&D توجه نمیکند چنانچه وانت نیسان جزء خودروهای دارای آلایندگی بالاست.
حسینی منش با ابراز امیدواری از اینکه اثرات طرح کاهش ارتقاء صنعت خودرو باشد گفت: ۲ هزار و ۵۰۰ خودروی دیزل را در تهران تست کردیم که ۲۵ درصد آنها علی رغم داشتن معاینه فنی رد شدند.
مدیر عامل ستاد مراکز معاینه فنی شهرداری تهران با بیان اینکه برخورد با خودروهای آلاینده را از اتوبوسرانی شروع کردیم گفت: این موضوع همچنان ادامه دارد و تاکنون ۹۵ درصد اتوبوسهای شرکت واحد را به مرحله استاندارد رساندیم.
انتهای پیام/