به گزارش خبرنگار حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، سردار صفر علی موسوی فرمانده سپاه حفاظت هواپیمایی عصر امروز 3 دی ماه 1397 در نشست خبری با حضور رسانه های مختلف به مناسبت سالروز تاسیس این سپاه، گفت: اهمیت ماموریت حفاظت هواپیمایی به گونه ای است که حضرت امام چند ماه پیش از ارتحال هم مجددا بر این موضوع تاکید کردند و امروز هم یکی از دستاوردهای ما در چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی، امنیتی است که برای صنعت هوانوردی ایجاد شده است.
موسوی افزود: سپاه حفاظت هواپیمایی در بحث پیشگیری، با استفاده از نیروهای آموزش دیده و سیستم های امنیتی روز دنیا توانسته کاری کند تا در آسمان اتفاقی نیافتد.
وی ادامه داد: ما سالانه با ٥٠ میلیون مسافر با علایق و سلایق خاص مواجه هستیم و خوشبختانه به گونه ای عمل کرده ایم که تکریم مسافران و امنیت اخلاق مدار در دستور کار باشد.
فرمانده سپاه حفاظت هواپیمایی گفت: در برخی کشورها از سیستم هایی استفاده می کنند که مباحث اخلاقی را زیر سوال می برد، در کشورهای منطقه هم مانند کویت امنیت فرودگاه ها را به انگلیسی ها و در عربستان هم به اسرائیلی ها سپرده اند اما ما در کشورمان توانسته ایم به ١٥ شرکت هواپیمایی سرویس امنیتی بدهیم و امنیت را برقرار کنیم.
سردار موسوی تصریح کرد: در کنار حفاظت از هواپیماها و فرودگاه، حفاظت از ارزش های نظام نیز برای ما مهمتر از هواپیماست و ما در برقراری امنیت هواپیماها با هماهنگی سیستمی با واجا و ناجا توانسته ایم امنیت خوبی را در فرودگاه ها برقرار و در بحث استانداردسازی امنیت نیز سعی کرده ایم تمام استانداردهای مد نظر ایکائو را پیاده سازی کنیم.
وی در پاسخ به سوالی پیرامون تهدید فرودگاه ها توسط ریزپرنده ها گفت: ریزپرنده ها یکی از تهدیدات نوین هستند، هرچند ماموریت ما نیست اما در کمیته امنیتی سازمان هواپیمایی کشوری با همکاری پدافند هوایی تدابیری برای ساماندهی آنها اتخاذ شده است.
فرمانده سپاه حفاظت هواپیمایی اذعان کرد: در فرودگاه با پدافند هوایی و سایر دستگاه ها ارتباط تنگاتنگ داریم چراکه امنیت، موضوعی است که نیاز به عملکرد هماهنگ دارد.
سردار موسوی اضافه کرد: در دهه ۶۰، منافقین تهدید کلی بودند، امروز داعش یک تهدید کلی برای همگان است و اگر بتوانند اقدامی کنند انجام میدهند، اما اینکه به طور خاص اقدامی علیه امنیت هواپیمایی ما کرده باشند، خیر چنین نیست.
وی درباره رزمایشهای سپاه حفظت هواپیمایی عنوان کرد: نیروهای امنیتی و نظامی بنا به ماموریت باید رزمایش و تمرین داشته باشند و ما نیز بسته به نوع تهدیدات رزمایشهای خودمان را انجام میدهیم.
فرمانده سپاه حفاظت هواپیمایی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: موضوع نحوه برخورد با مردم از امنیت برای ما مهمتر است و فرمانده کل سپاه هم به ما گفت که امنیت کف خواسته ماست و نحوه برخورد با مردم بسیار مهمتر است.
سردار موسوی افزود: در برخی از فرودگاهها اقدام به نظرسنجی میکنیم و برای برخورد بهتر مورد ارزیابی قرار میگیرد که نمره خوبی نیز تاکنون از هواپیمایی کشوری گرفته ایم.
وی گفت: توانمندی آموزش نیروهای سایر کشورها در سپاه حفاظت هواپیمایی وجود دارد و اگر کشوری درخواست کند، آموزش و تجربیات خود را در اختیار آنها قرار میدهیم.
فرمانده سپاه حفاظت هواپیمایی درپاسخ به سوالی مبنی بر تایید یا عدم تایید اقدامات و ماموریتهای این یگان از سوی نهادهای بین المللی، با بیان اینکه این نهادها اقدامات و ماموریتهای ما را تایید میکنند، گفت:کشورهای اروپایی استانداردهای امنیتی را مدام چک میکنند، در خصوص هواپیماهای ما نگرانی ندارد و ارزیابی خوبی هم دارند. اما در برخی از همین کشورهای اروپایی زمانی که هواپیمایی از رژیم صهیونیستی به آنجا میرود آنچنان از این هواپیما احساس ناامنی میکنند که اطراف آن تانک و نفربر مستقر میشود.
سردار موسوی با بیان اینکه هم تجهیزات و هم آموزشهای ما بسیار حرفه ایتر شده است، تصریح کرد: در خصوص دستگاههایی از قبیل: ایکس ری و سایر موارد که علیه تروریستها استفاده میکنیم، محدودیتهایی برای ما از سوی کشورهای غربی ایجاد شده است، ولی ما در صدد هستیم که از دستگاههای کمکی ساخت داخل برای بازرسیها استفاده کنیم.
انتهای پیام/