وی افزود: وقوع برخی از اتفاقات طبیعی همانند زلزله، مقصر و به دست کسی نیست، اما در اتفاقات مهم دیگری همچون حوادث جادهای و سایر مسائل دیگر باید پیشگیری شود و این موضوع بسیار حائز اهمییت است.
استاندار کردستان با اشاره به ضرور و زیان و خسارتهای وارد شده به کشاورزان تصریح کرد: کشاورز استان باید تمام فکر و توانشان را برای تولید محصولات باکیفیت بهکار بگیرند و باشد و نگران بحرانهای تگرگ، سیل، کاهش بارندگی و سرمازدگی نباشد و بدانند که سازمان و ارگانهایی هستند که از آنان حمایت میکنند. وی تاکید کرد: مسئولان از لحاظ شرعی، قانونی، انسانی و اخلاقی وظیفه دارند که از حوادث پیشگیری کنند و باید همه مدیران به این مهم توجه کنند.
مرادنیا با بیان اینکه مدیران نباید دست روی دست بگذارند و بیتوجه باشند، افزود: مدیران باید وزارتخانههای مرتبط را از مسائل و مشکلات استان باخبر کنند و اتفاقات و مشکلاتی که حدس میزنند شاید در استان اتفاق بیفتد مکتوب منعکس کنند و در این راستا پیگیریهای جدی داشته باشند.
وی از رئیس سازمان مدیریت بحران کشور خواست که از طریق ماده ۱۰ و ۱۲ خسارت وارد شده به یکهزار و ۵۰۰ خانوار شهری و روستایی استان کردستان که در زلزله سال گذشته خسارت دیده بودند، پرداخت شود.
استاندار کردستان گفت: زلزله سال گذشته ۱۰۶ میلیارد تومان خسارات به استان کردستان وارد کرد که تنها ۱۴ میلیارد تومان آن به استان پرداخت شده و انتظار داریم که مابقی خسارات پرداخت شود.
مرادنیا خطاب به رئیس سازمان مدیریت بحران کشور خاطرنشان کرد: احداث ۱۰ پایگاه امداد و نجات جادهای، اختصاص ۱۶۴ میلیارد تومان تسهیلات به بخش کشاورزی، حل مشکل کمبود امکانات سازمان آتشنشانی و پسماند مریوان که به یک بحران تبدیل شده است، از دیگر درخواستهای ما است.
انتهای پیام/ز