وی نتیجه این کاهش را انجام کارهای کارشناسی ، حضور فعال مقامات قضائی در مساجد و تکایا و صحبت رو درو با مردم و غیره در خصوص مسائل و مشکلات زوجین عنوان نمود .
این مقام قضائی ضمن ابراز خرسندی در خصوص کاهش دعاوی خانوادگی ، افزود : هنوز آمار پرونده ها و دعاوی بالاست و می طلبد در این خصوص به صورت جهادی تلاش شود تا آسیب های اجتماعی کاهش یابد.
این مقام قضائی گفت : خانواده مهمترین رکن جامعه در همه زمینه ها مخصوصا فرزند پروری است و از اهمیت فوق العاده بالایی برخوردار است و در صورت تحکیم بنیان خانوادها خیلی از جرائم دیگر به خودی خود کاهش می یابد .
دهقانی افزود :ضرورت دارد تمامی نهادهای مرتبط از جمله دفاتر ائمه جماعات، کمیته امداد امام خمینی (ره)، ادارات بهزیستی، فرمانداران ، بخشداران و غیره با تلاش بیشتری در این زمینه وارد میدان شوند تا شاهد کاهش بیشتر و بیشتر این دعاوی در دادگاهها باشیم .
این مقام قضائی در پایان از خانواده ها خواست که در برخورد با مسائل و مشکلات خانوادگی صعه صدر داشته باشند و گذشت و صداقت و وفاداری را سرلوحه زندگی خویش قرار دهند تا شاهد روند کاهش پرونده ها و در نهایت گرم نگه داشتن کانون خانواده ها باشیم.
انتهای پیام/س