وی با اشاره به اقدامات و فعالیتهای آبخیزداری انجام شده در فارس با هدف جمعآوری روان آبها، گفت: پارسال بالغ بر ۱۱۳ میلیون مترمکعب آب در سازههای آبخیزداری ذخیره شد.
بوستانی ادامه داد: در مجموع ۸۸۷ سازه آبخیزداری در استان فارس توسط منابع طبیعی احداث شده که حجم مهار سالیانه این سازه ها حداقل ۸۵۰ میلیون متر مکعب است.
وی با بیان اینکه در ۲ ماه گذشته میزان بارندگی در فارس به نسبت مدت مشابه پارسال افزایش چشمگیری داشت، گفت: امیدواریم شاهد رشد بارشها و به تبع آن افزایش ذخیرهی آبی در فارس باشیم.
مدیرکل منابع طبیعی استان فارس گفت: آبگیری این پروژهها، علاوه بر کنترل فرسایش و رسوب در برخی زیر حوضهها، در مناطق بحرانی منجر به تغذیه مصنوعی چشمهها، قنوات و سفرههای آب زیر زمینی خواهد شد.
او گفت: جلوگیری از فرسایش خاک و کاهش خسارات سیلاب به تأسیسات شهری، روستایی و زیر بنایی، اثرات قابل توجهی در تأمین بخشی از آب آشامیدنی مورد نیاز مردم ساکن اطراف این پروژهها از عواید ذخیره آب پشت سازههای آبخیزداری است.
مدیرکل منابع طبیعی استان فارس با بیان اینکه امسال ساخت تعداد ۳۳ پروژه ملی، سه پروژه استانی و پنج پروژه مشارکتی درحوزه آبخیزداری استان در حال اجراست، افزود: اعتبار لازم برای اجرای این طرحها از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی، استانی، خودیاریها و اندکی نیز با مشارکت خیرین بخش آبخیزداری تامین شده است.
او گفت: این طرحها شامل بندهای خاکی، سنگی و ملاتی، حوضچههای کنترل و پخش سیلاب و تغذیه مصنوعی و نیز عملیات بیومکانیکی و بیولوژیکی در ۳۲ حوزه آبخیز و ۲۲ شهرستان فارس است.
بوستانی با اشاره به اهمیت احداث سازههای آبخیزداری، ابراز امیدواری کرد که تمام پروژههای اعلام شده، تا پایان امسال آماده بهره برداری شود.
انتهای پیام/م