وی افزود: اولویت اول مجموعه مغازههایی است که در محدوده طرح وجود دارد و با توجه به اینکه تملک اینها به عدد قابل توجهی از اعتبارات نیاز دارد باید فاز بندی شود تا پایان سال حداقل ۵ مغازه را بتوانند با ۸ میلیارد تومان تملک کنند.
رحمانی ادامه داد: تملک این مغازهها به مساحت ۳۲۰ مترمربع که شامل ۲۱ مغازه میشود به ۲۸ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که این مهم نیز از طریق شهرداری و راه و شهرسازی از محل منابعی که پیشبینی شده و هم از ردیف اعتبارات ملی تامین خواهد شد.
سرپرست استانداری فارس بیان کرد: برای تامین این اعتبار میتوان با کمکهایی که سازمان ملی زمین و مسکن بتواند انجام دهد و یا از اعتبارات صندوق توسعه ملی برای طرح بازآفرینی وجود دارد اولویت کار را به تملک این محدوده اختصاص دهند.
وی تاکید کرد: شهرداری نیز باید بحث تغییر کاربری را از طریق همکاری با معاونت عمرانی پیگیری کند تا از ارزش افزوده آن در این بخش استفاده شود.
سرپرست استانداری فارس بیان کرد: لازم است از هماکنون با جلسات مستمر و برنامهریزی، مصوبات این جلسات پیگیری شود و تا پایان سال به نتیجه برسد.
رحمانی با بیان اینکه موزهآرایی دستور دیگر جلسه بود، عنوان کرد: بخش اول کار انجام شده و ساختمانها آماده به بهرهبرداری است و قرار شد در بخش موزهآرایی نیز از محل اعتبارات استانی سهم شهرستان شیراز اختصاص دهند و هم از منابع ملی پیگیری شود و هم مکاتبات لازم با سازمان میراث فرهنگی انجام شود که با توجه به جایگاهی که این مجموعه دارد در راستای میراث فرهنگی ارزشمند کشور بتواند نقشآفرینی کند و از این منابع نیز استفاده کنیم.
وی گفت: برنامهریزی برای بخش خصوصی نیز با محوریت هنرمندان استان فارس است که سوژههای مختلف شناسایی و مقدمات کار فراهم شده است.
سرهنگ گرامی، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس فارس نیز در این جلسه اظهار کرد: بخش موزهآرایی به ۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
وی عنوان کرد: این کار باید همه جانبه انجام شود، چرا که وظیفه ملی و اجتماعی است که ارزشهای دفاع مقدس را حفظ و فضایی را برای انتقال این ارزشها به نسل آتی فراهم کنیم و بدانند برای حفظ تمامیت ارضی میهنمان چه هزینه هایی دادیم چه شهدایی تقدیم کردیم و چه آثاری از آنها داریم.
انتهای پیام/