سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ساخت خانه‌های گیاهی برای از بین بردن ذرات سرطان‌زا/ نکات کلیدی نظافت خانه که خانم‌ها باید بدانند

کارشناسان با رشد نوعی پیچک و ایجاد دگرگونی درآن در نظر دارند نوعی سیستم زیستی برای حذف ذرات آلاینده و سموم موجود در هوای خانه‌ها به وجود آورند.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، اکنون در خانه‌ها فیلتر‌های هوا مورد استفاده قرار می‌گیرد که برای جذب و از بین بردن ذرات بسیار کوچک از جمله کلروفرم و بنزن نمی‌توانند مورد استفاده قرار بگیرند.
 
کارشناسان در مرحله اول این طرح، پیچک‌های خاصی را در محیط آزمایشگاهی کشت داده و دریافتند غلظت آلاینده‌های هوای آزمایشگاه به میزان فراوان کاهش یافته است.
 

توسعه و دگرگونی ژنتیکی گیاه پیچک برای کاهش میزان آلاینده‌های محیط درون خانه حاصل پژوهش دانشمندان دانشگاه واشنگتن بوده است.
 
کارشناسان نوعی دگرگونی ژنتیکی در گیاه به وجود آورده‌اند که سبب می‌شود از مواد آلاینده موجود در هوا برای تغذیه استفاده کند و به این ترتیب سبب تصفیه شدن هوای محیط شود.
 
محققان به افراد توصیه می‌کنند به ویژه در زمانی که هوا آلوده است یا در فصل‌های سرد سال که پدیده وارونگی هوا و افزایش میزان آلاینده‌ها روی می‌دهد برای مقابله با آلودگی هوا و تصفیه کردن هوای درون خانه همچنین افزایش میزان رطوبت نسبی هوا در خانه از گل و گیاهان مختلف نگهداری کنند.


گل و گیاه در خانه عامل تصفیه  هوا

برای تمیز نگه داشتن هوای درون خانه در روز‌هایی که هوا آلوده است کارشناسان توصیه می‌کنند افراد به میزان ۵ الی ۱۰ دقیقه پنجره‌ها را باز نگه دارند، در زمان استفاده از حمام حتماً از فن و دستگاه تهویه هوا استفاده کنند تا هوای آلوده آغشته به انواع ذرات آلاینده ناشی از شوینده‌ها از خانه خارج شود.
پس از استحمام حتما حمام به طور کامل خشک شود تا از گسترش میکروب و رشد باکتری و قارچ‌ها جلوگیری شود.
 
دور نگه داشتن سطل زباله از یخچال، ماشین لباس شویی و قرار دادن آن درمحلی خشک، تعویض به موقع و شست و شوی درون سطل زباله از رشد عفونت و عامل‌های باکتریایی درمحیط خانه جلوگیری می‌کند.
 

در زمان آشپزی و پخت و پز یا استفاده از فر‌های برقی یا گازی استفاده از دستگاه تصفیه هوا یا هود می‌تواند سبب کاهش خطر ابتلا به سرطان‌های دستگاه تنفسی، دوده زدن دیوار‌ها و آلودگی محیط به عامل‌های آلاینده چون کربن شود.
 
با کفش وارد فضای درونی خانه نشوید، گردگیری روزانه به ویژه کف سطوح و کناره درب و پنجره‌ها و نیز تمیز کردن بدنه هود، دودکش و بدنه دستگاه‌های تصفیه کننده می‌تواند از تجمع آلودگی درفضای درونی خانه جلوگیری کند.
 
کارشناسان دمای مناسب برای محیط درون خانه را درحدود ۱۸ درجه سانتی گراد می‌دانند؛  بالا رفتن بیش از اندازه رطوبت درفضای درونی خانه نیز می‌تواند زمینه ساز رشد قارچ، میکروب و سایر عامل‌های بیماری زا شود.
 

بنزن، یکی از مواد شیمیایی بسیار خطرناک است که در محصولاتی، چون الیاف پلاستیک و سایر الیاف مصنوعی به میزان فراوان یافت می‌شود.
 
ماده شیمیایی خطرناک دیگر، فرمالدهید است که در برخی محصولات چوبی و دود سیگار وجود دارد؛ کارشناسان این ماده را یکی از خطرناک‌ترین مواد سرطان زا می‌دانند.
 
تمیز بودن فضای درون خانه برای جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های مختلف به ویژه بیماری‌های تنفسی، آسم و آلرژی اثرگذار است.
منبع:Dailymail
انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ندا
۱۱:۴۶ ۰۱ دی ۱۳۹۷
پس آلودگی هوا هم خودمون باید حل کنیم شماها هم در شهرداری فقط تراکم بفروشید هوا بسته بشه در تهران و فقط ساخت و ساز کنید.