به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، اميد نورافكن هافبك سابق تيم فوتبال استقلال كه در ابتداى فصل از جمع آبى پوشان حدا شد و در شروع فصل نقل و انتقالات هم بحث بازگشت دوباره او به تيم سابقش بر سر زبان ها افتاده هنوز بحث حق رشد خود را با استقلالى تسويه نكرده است.
البته بحث پرداخت حق رشد نورافكن به استقلالى ها به باشگاه شارلوا بلژيك باز مى گردد و آنها بايد در تين زمينه اقدام كنند اما اين موضوع نه تنها تا به امروز عملى نشده بلكه مديران باشگاه استقلال هم براى دريافت اين رقم تلاشى نمى كنند.
باشگاه شارلوا بلژيك بابت حضور نورافكن در استقلال از بدو ورود به فوتبال بايد رقمى را به آبى پوشان پرداخت كنند كه بى تفاوتى مسئولان باشگاه استقلال هم موجب شده آنها از انجام اين امر خوددارى كنند.
بیشتر بخوانید:
مذاکرات استقلال با نورافکن در تاریکی مطلق!
احتمال بازگشت نورافکن به استقلال
انتهای پیام/