سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

امیدی تازه برای درمان آلزایمر/ امواجی که به جنگ زوال عقل می‌روند

محققان طی تحقیقات پیچیده‌ای موفق به درمان آلزایمر بدون استفاده از دارو شده‌اند و قصد دارند این فناوری را در یک دستگاه ارزان قیمت به جهانیان ارائه دهند.

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌ گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، بیماری آلزایمر یک نوع اختلال در عملکرد مغز است که در اثر آن توانایی ذهن فرد به مرور زمان تحلیل می‌رود؛ یک روش فوق العاده کشف شده است که با استفاده از امواج مافوق صوت پروتئین سمی مغز را، که باعث زوال عقل و بیماری آلزایمر می‌شود، پاک می‌کند.

این آزمایش در سال میلادی آینده به مرحله آزمایش انسانی می‌رسد، البته این آزمایش بر روی حیوانات موفق بوده است و راهی هیجان انگیز و بدون دارو برای مبارزه با زوال عقل ارائه می‌دهد.

چگونگی درمان آلزایمر با امواج مافوق‌صوت

درمان امواج مافوق‌صوت اولین بار در سال ۲۰۱۵ در دانشگاه کوئیزلند انجام شد، محققان در تحقیقات اولیه خود قصد داشتند راهی برای استفاده از امواج مافوق‌صوت برای بازکردن موقت گرفتگی رگ‌های خونی مغز با هدف کمک به رسیدن آنتی‌بادی‌های مقابله کننده با زوال عقل به مقصد، پیدا کنند اما آزمایش‌های اولیه منجر شد که امواج مافوق‌صوت هدفمند تلاش کنند تا پروتئین‌های آمیلوئید سمی را از مغز بدون هیچ‌گونه دارویی، پاکسازی کنند.

از آن به بعد تیم تحقیقاتی به آزمایش‌های بیشتر و اصلاح روش پرداختند؛ که طی آن موفق شدند که  پاکسازی پروتئین‌های سمی و بازیابی عملکرد ایمن حافظه، در چندین مدل موش  را توسعه دهد, همچنین از موش‌های پیرتر برای طراحی و شبیه‌سازی مغز انسان‌های با سن بین ۸۰ تا ۹۰ سال، استفاده کردند.

یک اعلان جدید با توجه به حرکت بعدی برای آزمایش‌های انسانی، تحت حمایت کمک‌های مالی دولت استرالیا به منظور تسریع در پیشرفت درمان، پایه‌ریزی شده‌ است. مرحله اول، آزمایش ایمنی فاز ۱ است که بعدا در سال ۲۰۱۹ شروع به کار می‌کند تا مشخصات ایمنی درمان افراد مبتلا به آلزایمر را بررسی کند.

جورگن گاتز، یکی از محققان این پروژه می‌گوید: «هدف طولانی مدت، ارائه یک دستگاه ارزان قیمت، قابل حمل است که می‌تواند به میلیون‌ها بیمار آلزایمری در کشور ما و در سراسر جهان کمک کند».

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
محمد
۲۳:۰۵ ۳۱ خرداد ۱۳۹۸
سلام به پزشکان دستتون دردنکنه که به فکراین بیماری هستین خیلی هاازبیماری آلزایمر رنج میبرن انشلاکه موفق باشید