وی اضافه کرد: همه باید به سمت توسعه و اشتغال پیش برویم و آگاه باشیم که مانع تراشیهای آمریکاییها بر سر توسعه معقول ایران اسلامی است.
لاریجانی ادامه داد: با رهبری داهیانه مقام معظم رهبری همه جریانها در حل مسایل اقتصادی متمرکز شده اند و سران سه قوه نیز در قالب یک شورای هماهنگی در همین راستا فعالیت میکنند.
رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: این مردم زمینههای مختلف دفاع از انقلاب را طی کرده اند و باید برای آنها کار و شغل ایجاد کرد و وظیفهای انقلابیتر از ایجاد شرایط اقتصادی مناسب برای آنها وجود ندارد.
لاریجانی تصریح کرد: در صورت اتحاد و اجماع، جای هیچ نگرانی از شیطنتهای دشمن نیست.
به گفته وی، گاهی سختیهایی میکشیم، اما این سختیها و فشارهای اولیه به بالا بردن توانمندی ما کمک میکند.
وی اضافه کرد: هر چند در ایران اختلافهای سیاسی و نظری وجود دارد، اما عقل حکم میکند در برابر دشمن، روی تقویت نقاط مشترک کار کنیم و این وظیفه انقلابی همه ما است.
رئیس مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در سفر به هرمزگان از نزدیک شاهد برخی کارهای انجام شده در منطقه با ظرفیتهای محلی بودم و زمینههای مودتی که در بین مسئولان و مردم منطقه وجود دارد، در توسعه استان اثر گذار است.
بنا به اظهار لاریجانی این وفاق ارزشمند در بین مسئولان و حسن سلوک مردم باعث میشود که کشمکشها کمتر شود و جایی که اختلافی وجود نداشته باشد، توسعه نیز سرعت بیشتری خواهد داشت.
وی ادامه داد: مسئولان فعال و نمایندگان پیگیر از ویژگیها و ظرفیتهای خوب هرمزگان هستند که امیدواریها برای حل مشکلات را بیشتر کرده اند.
رئیس مجلس شورای اسلامی یاد آور شد: این مجموعه برای آینده منطقه ایدههای خوبی دارند و با توجه به وجود استاندار خوش فکر و پرتلاش، همه شرایط جهت کار کردن برای مردم فراهم است.
لاریجانی با اشاره به آغاز عملیات اجرایی طرح بندری در بندرخمیر اظهار داشت: بطورمعمول به دلیل بدقولیهای برخی مسئولان در برنامههای کلنگ زنی شرکت نمیکنم، اما امروز با توجه به عزمی که در مدیران هرمزگان دیدم، در آیین آغاز عملیات اجرایی این طرح شرکت کردم.
وی ادامه داد: ساخت اسکله و توسعه زیرساختهای بندری در بندرخمیر به تقویت فعالیتهای تجاری و دریایی کمک خواهد کرد.
رئیس مجلس، وجود معادن گوناگون را از ظرفیتهای خوب غرب هرمزگان به ویژه بندر خمیر دانست که برخی در حال استفاده هستند و برخی دیگر باید فعال شوند.
وی اضافه کرد: در مجموع روی ظرفیت معادن کشور تاکنون به اندازه کافی کار نشده و بیشترین توجه و تمرکز روی نفت و گاز بوده است که در قانون برنامه ششم این کم توجهی جبران شده است.
رئیس مجلس شورای اسلامی تمرکز زدایی و تفویض اختیار به استانها برای صدور مجوزهای حوزه معدن را بخشی از سیاستها و برنامههای قابل اجرا برای جبران تاخیرها و کاستیهای گذشته عنوان کرد.
لاریجانی گردشگری را یکی دیگر از ظرفیتهای خوب توسعه در غرب هرمزگان دانست و اضافه کرد: نوار ساحلی زیبا از بندرلنگه تا خمیر و جاذبههای جنگلهای حرا بسترهای خوب گردشگری هستند که باید امکانات و زیرساختهای لازم برای بهره برداری از آنها فراهم شود.
به گفته وی توجه به هرمزگان از موضوعات محوری کشور شده که منافع ملی نیز اقتضا میکند که این توجه ویژه افزایش یابد.
به گفته لاریجانی در برنامه توسعه کشور توجه به مکران یک جهت گیری اصلی است و تحریمها نباید اصل رویکرد توسعه را تغییر دهد و سازو کارها باید متناسب با شرایط روز تغییر کند.
وی به استاندار هرمزگان توصیه کرد فرصتهای سرمایه گذاری، تسهیلات و مشوقهای در نظر گرفته شده را برای سرمایه گذاری را به صاحبان سرمایه در سطح منطقه ای، ملی و بین المللی معرفی کند و این روش در بسیاری از استانها نتیجه بخش بوده است.
رئیس مجلس شورای اسلامی یاد آور شد: در استان هرمزگان نیز چنانچه فرصتها به خوبی معرفی شود، افراد زیادی برای سرمایه گذاری در حوزه صنعت، معدن، گردشگری و تجارت اقدام خواهند کرد.
به گفته وی با توجه به تنگناهای اقتصادی و اعتباری ممکن است اجرای تمام طرحها با امکانات دولتی امکان پذیر نباشد و باید از ظرفیتها و مشارکت مردمی استفاده کرد.
وی همچنین خواستار توجه به پرورش و تامین نیروی انسانی متفکر، متخصص برای بخشهای مختلف شد.
رئیس مجلس شورای اسلامی شامگاه سه شنبه ۲۷ آذرماه به منظور یک سفر دو روزه به استان هرمزگان از طریق فرودگاه بین المللی بندرعباس وارد این استان شد.
علی لاریجانی صبح امروز به منظور شرکت در نشست شورای اداری شهرستان جاسک و بازدید از سواحل مکران، از بندرعباس عازم جاسک شد.
لاریجانی امروز پس از اتمام برنامه هایش در شهرستان جاسک در شرق، به بندرخمیر در غرب استان هرمزگان سفر کرد.
آغاز ساخت مرحله دوم بندرچند منظوره بندرخمیر، مرحله دوم گاز رسانی شهری و ساخت بلوار ساحلی بندرخمیر از جمله برنامههای سفر رئیس مجلس شورای اسلامی به این شهرستان بود.
طبق برنامه اعلام شده رئیس مجلس شورای اسلامی پس از پایان برنامهها در بندرخمیر به بندرلنگه سفر میکند و نشستی با علما و نخبگان در این شهرستان خواهد داشت.
لاریجانی روز پنجشنبه در ادامه سفر به بندرلنگه چند طرح را نیز افتتاح خواهد کرد و آخرین برنامه وی شرکت در نشست شورای اداری استان هرمزگان با رویکرد اقتصاد مقاومتی و با حضور فعالان اقتصادی است.
شهرستان جاسک در ۳۰۰ کیلومتری شرق، بندرخمیر در ۷۰ کیلومتری و بندرلنگه در ۲۴۰ کیلومتری غرب بندرعباس مرکز استان هرمزگان واقع شده اند.
انتهای پیام/ز