سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرح پسماند در شهر بیرجند باید بازنگری شود

طرح پسماند شهر بیرجند با توجه به شرح خدمات جدید و اختلاف آن با طرح گذشته باید بازنگری شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ؛ علوی‌مقدم معاون عمرانی استاندار خراسان جنوبی عصر امروز در کارگروه مدیریت پسماند استان خراسان جنوبی گفت : با وجود اقدامات انجام شده برای دفع پسماند صنعتی واحدهای تولیدی شهرک‌های صنعتی و نواحی صنعتی استان به دلیل کم کاری صنعت، معدن و تجارت استان در مشخص نکردن مجری این کار به این سازمان اولتیماتم دادیم.

وی افزود: موارد مورد نظر را مکتوب به سازمان صنعت، معدن و تجارت استان ابلاع می‌کنیم و اگر در این زمینه اقدامی انجام نشود از این به بعد در این کارگروه با شما کاری نخواهیم داشت.

معاون عمرانی استاندار خراسان جنوبی از اعضای کارگروه خواست با کارهای که در این زمینه انجام می‌دهند از ورود دادستان و سازمان بازرسی مانند استان‌های دیگر پیشگیری کنند چون این امر ارتباط مستقیمی با سلامت افراد جامعه دارد.

عضو شورای اسلامی شهر بیرجند نیز در این جلسه گفت: شهرداری می‌تواند با کسانی که از صنعت، معدن و تجارت استان مجوز برای بازیافت گرفته‌اند در این زمینه قرارداد منعقد کند.

رئیس سازمان معدن، صنعت و تجارت استان خراسان جنوبی نیز با ارائه گزارشی در زمینه وضعیت دفع پسماند در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان بیان کرد: برای دفع پسماندهای کاغذی دو مجوز در شهرک صنعتی صادر شده و دفع پسماند پلاستیک توسط 12 واحد تولیدی در شهرک صنعتی انجام می‌شود.

شهرکی افزود: دفع پسماند صنایع فلزی نیز در دستور کار قرار دارد و طرح‌های مطالعاتی زیست محیطی بزرگی در این زمینه مانند طلا در دست اقدام است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان نیز در زمینه پسماند کشاورزی به اجرای طرح‌های تولید کمپوست و کشاورزی حفاظتی اشاره کرد و گفت: سالیانه حدود 100 تن کمپوست در استان تولید می‌شود و جمع پسماند کشاورزی حدود 160 تن است و روش بیولوژیک جایگزین خوبی برای مبارزه شیمیایی است.

شهردار بیرجند نیز در این جلسه گزارشی از اقدامات انجام شده برای دفع پسماند شهر بیرجند ارائه کرد و گفت: برای انجام این کار پیمانکاری انتخاب شده و در یک ماه آینده پردازش آن از مبدا آغاز می‌شود و با توجه به اینکه ظرفیت 100 تنی برای جایگاه مورد نظر پیش‌بینی شده است پیشنهاد شد این ظرفیت به 250 تن افزایش یابد که در حال استعلامات مورد نظر هستیم.

جاوید افزود: از آنجایی که برای دفع پسمان شهری پیمانکاری انتخاب شده و با توجه به اینکه ساماندهی جایگاه پسماند هزینه دارد باید روستاها و شهرهای مورد نظر هزینه لازم را پرداخت کنند.

وی اظهار داشت: مشاوری که در سال‌های گذشته برای این امر انتخاب شده بود قبل از تایید طرح مورد نظر در کارگروه مدیریت پسماند پول خود را دریافت کرده است و تا نیمه دوم اسفند زمان برای بازنگری طرح تهیه شده و برای اصلاح موارد نقص زمان لازم است.

شهردار بیرجند تصریح کرد: سازمان صنعت، معدن و تجارت استان در قالب فعالیت صنوف به تعدادی از افراد برای بازیافت پسماند مجوز صادر کرده است که این امر دخالت در کار شهرداری است.

انتهای پیام/ک

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.