وی مشکل کمبود آب و کاهش سطح آبهای زیرزمینی را از چالشهای استان دانست و افزود: این روند کاهش آبهای زیرزمینی میتواند بر روند توسعه استان و کشور در تمام بخشها تأثیرگذار باشد که باید در این زمینه راهکارهای لازم برای مقابله با این تهدیدها اندیشیده شود.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان با اشاره به اینکه مصرف بهینه آب، عرضه و تولید آب به عنوان سه مؤلفه مهم در مدیریت آب باید مدنظر باشد ادامه داد: پیشبینی شده با اجرای طرح های آبخیزداری صندوق توسعه ملی در سطح استان، ۲۰ میلیون مترمکعب در سال به آبهای زیرزمینی استان اضافه شود البته کنترل سیل، کاهش خسارت سیل و جلوگیری از فرسایش خاک نیز از اثرات اقدامات آبخیزداری است.
وی اضافه کرد: در سال جاری تخصیص اعتبار ۱۶۰ میلیارد ریالی صندوق توسعه ملی برای اجرای طرح آبخیزداری و آبخوانداری در استان انجام شده و پیشرفت فیزیکی ۶۵ درصدی این پروژهها در ۱۷ زیر حوزه و ۹ شهرستان استان صورت گرفته است.
خزایی خاطرنشان کرد: با روند پیشرفت و تکمیل این پروژهها امیدواریم شاهد آبگیری سازههای آبخیزداری و توسعه بخش کشاورزی و تغییر معیشت بهرهبرداران محلی حوزههای آبخیزنشین در سراسر استان باشیم.
انتهای پیام/ج