سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس انستیتو پاستور خبر داد؛

امکان تولید ۲۰ میلیون دز واکسن هپاتیت B در انستیتو پاستور/ مناقصه، شرط واردات واکسن‌هایی که در داخل تولید نمی‌شوند

بیگلری گفت: در مورد تولید واکسن هپاتیت B. امکان تامین ۲۰ میلیون دز توسط انستیتو پاستور وجود دارد.
 
به گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، بیگلری، رئیس انستیتو پاستور ایران اظهار کرد: معاونت بهداشت وزارت بهداشت مقدار واکسن مورد نیاز کشور را اعلام می‌کند و فراخوان تامین آن توسط هیئت امنای ارزی صورت می‌گیرد و در این میان تمام شرکت‌هایی که در تولید و تامین این واکسن‌ها نقش دارند در مناقصه شرکت می‌کنند و براساس معیار‌های استاندارد واکسن مورد نیاز کشور توسط این شرکت‌ها تامین می‌شود و اولویت رفع نیاز این واکسن‌ها با تولیدات داخلی است. انستیتو پاستور نیز یکی از تولیدکنندگانی است که برای تامین واکسن مورد نیاز کشور اعلام آمادگی می‌کند و این روالی است که همه ساله انجام می‌شود.

بیگلری اضافه کرد: در خصوص واکسن هپاتیت B، روال بر این است که طبق فراخوان اعلامی، مقدار مورد نیاز کشور به این واکسن در فراخوان اعلام می‌شود و انستیتو پاستور نیز تعهد خود را مبنی بر تامین مقدار مورد نیاز این واکسن اعلام می‌کند و براساس آن برنامه ریزی خود را انجام می‌دهد و این عدد همه ساله متفاوت است، در مورد تولید واکسن هپاتیت B. امکان تامین ۲۰ میلیون دز توسط انستیتو پاستور وجود دارد و طبیعی است که در صورت تامین واکسن هپاتیت مورد نیاز از داخل، هیچ گونه وارداتی انجام نخواهد گرفت.

واردات واکسن هایی که در داخل تولید می شوند و نیاز کشور را رفع می کنند، ممنوع است

درفشی، رئیس هیئت امنای ارزی وزارت بهداشت نیز تاکید کرد: واردات واکسن‌هایی که تولید داخل دارند و به مقدار مورد نیاز کشور تولید می‌شوند، ممنوع است. بدیهی است، واکسن‌هایی که در داخل تولید نمی‌شوند از طریق مناقصه نسبت به واردات آن‌ها اقدام خواهد شد.

درفشی اضافه کرد: فراخوان دیگری نیز از سوی هیئت امنای ارزی برای تامین و توزیع دارو و ملزومات پزشکی به صورت آنلاین منتشر شده است که در این خبرگزاری تعبیر اشتباهی نسبت به آن انجام شده است. مضمون این بند از شرایط شرکت‌های متقاضی که مربوط به مشخص کردن سهم هیئت امنا است در واقع مربوط به شرکتی خصوصی است که قرار است به صورت انلاین و سیستماتیک داروی بیماران خاص را پخش کند و برای جلوگیری از کمبود دارو در این بخش شرکت‌های تامین کننده دارو و ملزومات پزشکی موظف هستند که در درجه نخست دارو‌های مورد نیاز این شرکت را تامین کنند.
 
انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.