وی در ادامه گفت:افرادی که به صورت آنلاین با آنها آشنا میشوید، غریبه هستند و شما آنها را نمیشناسید، دوست نوجوان شما ممکن است در واقعیت یک مرد چهل ساله باشد که خود را در سن و سال شما شما معرفی میکند به همین دلیل از ارسال اطلاعات خصوصی از جمله تصاویر، شماره تماس و ... برای دوستان مجازی خود، خودداری نمایید زیرا ممکن است این اطلاعات در اختیار افراد مجرم قرار گرفته و از آن سوءاستفاده کنند .
افکاری افزود: اطلاعات مهم خود را هر چند وقت یک بار از گوشی و یا لپتاپ خود به یک محل امن منتقل و از نرمافزارهای رمزگذار استفاده نمایید زیرا ممکن است گوشی یا لپتاپ شما به سرقت رفته و یا گم شود و اطلاعات شما در اختیار دیگران قرار بگیرد.
کارشناس پلیس فتا استان کرمانشاه یکی از اشتباهات کاربران را انتشار تصاویر دیگران بدون اجازه آنها عنوان کرد و گفت: گاهی کاربران شبکههای اجتماعی عکسهای دسته جمعی را منتشر میکنند که ممکن است یکی از اعضا موافق منتشر شدن تصاویر خود نباشد و دست به شکایت بزند به همین دلیل قبل از هرگونه انتشار تصاویر دیگران حتما آنها را مطلع و اجازه بگیرد زیرا انتشار تصاویر دیگران جرم است.
ستواندوم امیرحسین افکاری در خاتمه با اشاره به اینکه استفاده بیش از ۲ ساعت از اینترنت در روز باعث اعتیاد اینترنتی شده و به عملکرد تحصیلی لطمه میزند اظهار داشت : این پلیس بهصورت شبانهروزی آماده پاسخگویی به شهروندان بوده و کاربران میتوانند مشکلات خود را در خصوص فضای مجازی با مراجعه حضوری و یا استفاده از سایت پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.ir بخش مرکز فوریتهای سایبری، لینک ثبت گزارشهای مردمی و یا Cyberpolice@ در کلیه شبکههای اجتماعی داخلی با ما در میان بگذارند.
انتهای پیام/