سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در همایش "صلح و ثبات در غرب آسیا؛ یک منطقه یک سرنوشت" مطرح شد؛

عابدینی: همکاری سیاسی میان گروه های یمنی تنها راه خروج از بحران

کارشناس مسائل یمن گفت:همکاری سیاسی میان گروه های یمنی تنها راه خروج این کشور از بحران است.

به گزارش خبرنگار حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، مرتضی عابدینی کارشناس مسائل یمن در همایش "صلح و ثبات در غرب آسیا؛ یک منطقه یک سرنوشت"  که امروز (دوشنبه) برگزار شد، خاطرنشان کرد: مسلح بودن یمنی‌ها واقعیتی غیر قابل انکار است . به ازای هر یمنی دو سلاح در این کشور وجود دارد و حتی تانک جزء سلاح‌های آنها محسوب نمی شود، اما یمنی‌ها برای سلاح هایشان خط قرمزها را  رعایت می کنند.

وی در ادامه افزود: قانون اساسی این کشور در سال ٧٠ نوشته شده و سال ٧١ انتخابات در این کشور انجام شد.

این کارشناس مسائل یمن در رابطه با شروع تحولات در یمن توضیح داد: در یمن تحولات پیش از بهار عربی وجود داشت و بهار عربی به تسریع تحولات کمک کرد، در این کشور کنگره گفت و گو کلی شکل گرفت که در تاریخ این یمن بی نظیر بود و در آغاز بسیار مفید عمل کرد.

عابدینی با اشاره به ناکامی های عربستان در یمن، عنوان کرد:همکاری سیاسی میان گروه های یمنی تنها راه خروج این کشور از بحران است.

در ادامه این نشست ماشاءالله شاکری، سفیر سابق کشورمان در پاکستان، گفت: بحث پاکستان به عنوان همسایه پر جمعیت کشورمان مهم بوده و مباحث مهم بسیاری بین تهران و اسلام آباد وجود دارد.

وی در ادامه در رابطه با اشتراکات ایران و پاکستان اظهار کرد: ایران و پاکستان پیشینه طولانی و تاریخی مشترکی دارند که این پیشینه باعث افتخار کشور پاکستان است؛ در تاریخ کشور پاکستان، ٢٥ آذر ١٣٥٠ بنگلادش از پاکستان جدا شد که پاکستان اعتقاد دارد قربانی یک توطئه منطقه‌ای شده است.

شاکری در ادامه در رابطه با بحث امنیت عنوان کرد: در ابتدا امنیت را باید تعریف کنیم، امنیت انسانی فرا‌تر از سطح نیاز‌ها و به مفهوم کاهش تهدیدات اقتصادی و اجتماعی و کاهش اقداماتی که نا امنی را کاهش میدهد.

این کارشناس مسائل پاکستان در ادامه افزود: نا امنی میتواند ریشه در توسعه نیافتگی و سایر موارد داشته باشد، جوانان در پاکستان نقش برجسته‌ای ندارند و در بلوچستان این کشور، فقر و توسعه نیافتگی بیشتر از بقیه کشور است که رابطه مستقیمی با افراط گرایی دارد.

انتهای پیام/

برچسب ها: سیاسی ، سیاست خارجی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.