سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معرفی و شیوه طبخ ۵ غذای خوشمزه ویژه وعده شام

باشگاه خبرنگاران جوان با معرفی غذا‌های مختلف به شما کمک می‌کند تا برای وعده غذایی شام انتخابی متنوع داشته باشید.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، بسیاری از پزشکان به افراد توصیه می‌کنند که در وعده‌ شام غذاهای سبک و کم حجم مصرف کنند تا با دریافتکالری کم به اضافه وزن مبتلا نشوند؛ از این رو باشگاه خبرنگاران جوان در نظر دارد با معرفی انواع غذاهای نانی و غیر برنجی به شما کمک کند تا با کنار گذاشتن غذاهای برنجی، انتخاب متنوعی برای وعده غذایی شام خود داشته باشید.

 در مطلب زیر طرز تهیه 5 نوع غذای نانی و غیر برنجی آمده است که می‌توانید باکمک آنها شامی دلچسب تهیه کنید.

شامی سیب زمینی و ماش

مواد لازم برای ۳ نفر

١ پیمانه ماش
۳ عدد سیب زمینی متوسط
١ عدد پیاز متوسط
۳-۴ حبه سیر
سبزیجات معطر و ادویه جات طبق ذائقه
پودر سوخاری به میزان لازم (درحدی که بتوان مایع کتلت را شکل داد)

مراحل تهیه؛ مدت زمان لازم برای پخت ١ ساعت

سیب زمینی و ماش را جداگانه می‌گذاریم تا خوب پخته شوند؛ سیب زمینی و ماش را در غذاساز یا با گوشت کوب خوب له می‌کنیم، سیر و پیاز را رنده و به مواد اضافه می‌کنیم، مواد را در ظرف مناسب ریخته، ادویه، تخم مرغ و سبزی معطر را به آن اضافه کنید و با قاشق کاملا هم می‌زنیم، پودر سوخاری را به قدری به مخلوط اضافه می‌کنیم که غلظت آن به حدی برسد تا بتوانیم به آن فرم دهید، در صورت نیاز می‌توانید به آن تخم مرغ اضافه کنید، در ماهیتابه مناسب روغن ریخته و کتلت‌ها را سرخ می‌کنیم.

سمبوسه با ژامبون

مواد لازم برای ۲ تا ۳ نفر

۵۰۰ گرم ژامبون دودی
۲۰۰ گرم قارچ‌
۱ عدد فلفل دلمه
نمک، فلفل سیاه و آویشن به میزان لازم

مراحل تهیه؛ مدت زمان لازم برای پخت ۱ ساعت

ژامبون را خرد کنید، قارچ‌ها را به همراه فلفل دلمه نگینی شده تفت دهید، به همراه ژامبون و ادویه‌ها مخلوط کنید و داخل نان لواش ریخته  و سرخ کنید، می‌توانید پنیر پیتزا هم روی آن بریزید.

خوراک بامیه

مواد لازم برای ٤ نفر

۱/۲ کیلو بامیه
۲عدد پیاز خرد شده
۲عدد گوجه اسلایس شده
نمک، فلفل، آبلیمو
۱ قاشق غذاخوری رب گوجه

مراحل تهیه؛ مدت زمان لازم برای پخت 1 ساعت

ابتدا پیاز‌ها را تفت دهید، سپس رب گوجه و ادویه‌جات را اضافه و تفت دهید، سپس بامیه‌ را اضافه و با بقیه مواد تفت دهید، بعد از آن آبلیمو  و گوجه‌ها را اضافه کنید، سپس بگذارید کمی بامیه‌ها با باقی مواد پخته شود در نهایت می‌توانید با برنج سرو کنید.

خوراک لوبیا چیتی با قارچ

مواد لازم برای ۴ نفر

۲ عدد پیاز بزرگ
۱ لیوان لوبیا چیتی خیس کرده
۱ عدد سیب زمینی متوسط
۱۰۰ گرم قارچ
نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن به میزان لازم
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

مراحل تهیه؛ مدت زمان لازم برای پخت ۲  ساعت

پیازها را خلالی خرد کنید و با  ۲ قاشق روغن زیتون تفت دهید تا طلایی شود؛ یک عدد سیب زمینی بزرگ‌ را حبه قندی خرد کرده و  به همراه یک لیوان لوبیا چیتی و قارچ خرد شده  بگذارید بپزد، بعد نمک، فلفل قرمز، ۲ قاشق رب گوجه فرنگی و کمی آویشن را به آن اضافه کنید و ۴ لیوان آب به آن اضافه کنید و بگذارید تا خوب پخته شود.

شامی ترش با لپه

مواد لازم برای ۴ نفر

۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۷ قاشق غذاخوری لپه پخته
۳ عدد تخم مرغ
۱ عدد پیاز درشت
رب گوجه فرنگی به میزان لازم
آبغوره به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه و تخم گشنیز

مراحل تهیه؛ مدت زمان لازم برای پخت ۱ ساعت

 لپه را با آب کاملا بپزید و پس از پخت آن را در صافی بریزید سپس کاملا آنرا له کنید، پیاز‌ها را رنده کنید یا درون میکسر بریزید و بعد آب اضافی آن را بگیرید، حال گوشت، پیاز، لپه، تخم مرغ و ادویه‌ها را اضافه کرده و کاملا ورز دهیدT تابه‌ای را روی حرارت گذاشته و روغن بریزید، از موادتان به اندازه یک تخم مرغ برداشته و در کف دستتان صاف کنید و فرم دهید و هر دو طرف آن را در روغن سرخ کنید (اگر احساس کردید موادتان شل است کمی آرد نخود چی اضافه کنید).

در یک تابه دیگر کمی روغن ریخته و رب گوجه را در آن تفت دهید و نمک و فلفل و زردچوبه و کمی تخم گشنیز به آن افزوده و تفت می‌دهیم حالا وقت اضافه کردن آبغوره است، اگر احساس کردید سس تان غلیظ است کمی آب اضافه کنید، وقتی سس جوشید شامی‌ها را درون سس قرار دهید و اجازه دهید بپزد و شامی‌ها طعم سس را بگیرد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.