سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون بهداد ناجا تأکید کرد؛

ضرورت برخورداری کارکنان ناجا از سلامت جسمی و روانی

سردار احمدیان گفت: به علت حساسیت و گستردگی ماموریت‌های ناجا در سطح کشور، کارکنان نیروی انتظامی از جمله کارکنان وظیفه باید از سلامت جسمی و روانی برخوردار باشند.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سردار سید محمدرضا سید احمدیان معاون بهداد ناجا اظهار کرد: به علت حساسیت و گستردگی مأموریت‌های ناجا در سطح کشور و نیز ارتباط تنگاتنگ پلیس با قشر‌های مختلف جامعه، کارکنان نیروی انتظامی از جمله کارکنان وظیفه باید از سلامت جسمی و روانی برخوردار باشند.

وی با بیان اینکه وضعیت بیماری‌های اعصاب و روان در جمع سربازان در شهر‌ها و نیز دوره‌های مختلف متفاوت است، افزود: براساس خوداظهاری سرباز و یا غربالگری آنان در یگان‌های خدمتی، مواردی از این نوع برای تعیین تکلیف وضعیت بیمار به شورای پزشکی نیرو‌های مسلح معرفی می‌شوند.

معاون بهداد ناجا با بیان اینکه در بیماری‌های روانی با ۳ دسته از مشمولان مواجه هستیم، گفت: دسته اول مشمولانی هستند که قبل از ورود به خدمت سربازی در مرحله معاینه اولیه پزشکی و با تکمیل برگ خوداظهاری، بیماری و اختلال روانی خود را مطرح می‌کنند، به عنوان مثال، فردی که اختلال شخصیت ضد اجتماعی دارد، قطعا قبل از ورود به خدمت سربازی، رفتار‌هایی غیر عادی از خود بروز می‌دهد.

این مقام ارشد انتظامی تصریح کرد: دسته دوم مشمولانی هستند که زمینه قبلی بیماری روانی را دارند، اما علائم و نشانه‌های بیماری آنان به صورت جدی بروز نکرده و در دوران خدمت، در اثر یک آسیب یا استرس روحی، بیماری خود را نشان می‌دهد، به عنوان مثال، افرادی زمینه اختلال رفتاری دوقطبی دارند که به دنبال استرس روانی در دوران سربازی، علائم بیماری آنان بروز می‌کند.

سردار سید احمدیان درباره دسته سوم بیماری‌های روانی که برخی از مشمولان با آن مواجه هستند، گفت: دسته دیگر افراد سالمی هستند که با ورود به خدمت سربازی و مواجهه با شرایط محیط نظامی، مقررات و سلسله مراتب خاص به علت شرایط تربیتی، آستانه تحمل و ظرفیت آنان متفاوت است و طاقت دستور‌ها و احترام‌های نظامی را ندارند و با کوچکترین استرس، دچار مشکل و اختلال اعصاب و روان می‌شوند.

وی بر ارتقای سطح سلامت روانی سربازان تاکید و تصریح کرد: برگزاری کارگاه‌های آموزشی با موضوع بهداشت و سلامت در یگان‌های خدمتی، اجرای غربالگری کارکنان وظیفه در مراکز آموزشی نیرو‌های مسلح، ارائه خدمات مشاوره و روانشناسی از جمله اقداماتی است که در راستای ارتقای سطح سلامت سربازان انجام می‌شود.

این مقام ارشد انتظامی به حساسیت ویژه نیرو‌های مسلح به منظور پیشگیری از بروز اختلال‌های روانی در دوران خدمت سربازی و یا پیشرفت بیماری در مواردی که سرباز دارای اختلال رفتاری خفیف است، اشاره و بیان کرد: اقداماتی برای ایجاد محیط خدمتی آرام، بدون دغدغه و استرس صورت گرفته که سربازان بتوانند وظایف خطیر خود را در عرصه‌های مختلف انجام دهند.

معاون بهداد ناجا با بیان اینکه تلاش کرده‌ایم با اجرای طرح آمایش سرزمینی، در صورت امکان مشمولان حداقل در ۳۰۰ کیلومتری محل سکونت خانواده خود به کارگیری شوند، گفت: با تقویت امکانات رفاهی یگان‌های خدمتی، نظارت بر رفتار فرماندهان در برخورد با سربازان، آموزش مهارت‌های زندگی و مشاوره روانشناسی تا حد ممکن از بروز اختلال‌های روانی پیشگیری شود.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
سعید برزی نژاد تقی زاده
۱۹:۳۲ ۲۲ خرداد ۱۳۹۹
بنده ۶ سال است که گرفتار بیماری اعصاب وروان هستم و دارای سطح ۳اعصاب و روان با ۲ ساعت تقلیل می باشم ۲ بار ازدواج نموده ام وهر دوبار منجر به طلاق شده سازمان هیچ کاری برای من نمیکند دیگر قادر به ادامه خدمت نمی باشم به خاطر خدا بهم کمک کنید
ناشناس
۱۳:۵۲ ۲۶ آذر ۱۳۹۷
جناب سردار عزیز چرا مامورین شما با ماشین های پارک در پیاده رو و متخلفین خطرناک برخورد نمی کنند. چند بار زنگ زدیم 110 گشت بیاد این جمع کنه از پیاده رو ببره ولی نیامد.