سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تهیه ترشی زمستانیِ انار و لبو

در این مطلب طرز تهیه ترشی انار و لبو را به شما آموزش داده ایم که مطمئنا طرفدار آن می‌شوید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، از میوه‌های فصل زمستان استفاده کنید با آن‌ها نوعی ترشی درست کنید که یک هفته‌ای هم آماده می‌شود. در این مطلب طرز تهیه ترشی انار و لبو را به شما آموزش داده ایم که مطمئنا طرفدار آن می‌شوید.

مواد مورد نیاز:

انار: ۱ کیلوگرم
چغندر (پخته و رنده شده): ۵۰۰ گرم
سرکه انگور: ۱ پیمانه
آب انار: ۱ لیتر
پودر گلپر: ۱ ق. س. پودر گشنیز: ۱ ق. س. سیاه دانه: ۲ ق. س. فلفل قرمز: ۱ ق. س. نمک: به میزان لازم

روش پخت:

۱- یک دوم قاشق سوپخوری نمک و انار را داخل کاسه‌ای با هم ملخوط کرده، بعد حدود ۶ ساعت داخل ظرف درداری در دمای محیط بگذارید تا نرم شود.

۲- داخل قابلمه‌ای (مسی یا آلومینیومی نباشد) سرکه انگور (یا سرکه انار و یا سرکه لبو) و آب انار را ریخته و به مدت ۵ دقیقه بجوشانید. سپس جغندر (از قبل با پوست پخته، سپس پوست آن را جدا کرده و به صورت سرد رنده شده) و انار را به آن افزوده و به مدت ۲ دقیقه بجوشانید. بعد از روی حرارت برداشته و بگذارید تا سرد شود.

۳- پودر گلپر، پودر گشنیز، سیاه دانه و پودر فلفل قرمز را به مواد افزوده و در ظرف درداری داخل یخچال بگذارید.

نکته: این ترشی بعد از یک هفته قابل استفاده است.

منبع: ماهنامه سرآشپز

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.