وی با اشاره به اینکه به طور میانگین در این چهار تخت «ان آی سی یو» ماهانه ۱۵ تا ۲۰ نوزاد بستری میشود گفت: میزان مرگ و میر بخش نوزادان بیمارستان آتیه همدان نسبت به سایر بیمارستانها بسیار پایین است.
سرپرستار بخش «ان آی سی یو» بیمارستان آتیه همدان با بیان اینکه طبق استاندارد وزارت بهداشت میزان مرگ و میر نوزادان ۶ تا ۷ درصد است افزود: در ۹ ماهه امسال در بیمارستان آتیه همدان این آمار ۳.۲ درصد بوده است.
وی با اشاره به اینکه درصد بستری نوزادان نارس بالا بوده در بیمارستان آتیه بالا بوده است، گفت: با توجه به حساسیتی که این نوزادان در تمام بیمارستانها بخشهای «ان آی سی یو» دارند، اما عوارض کمی را از سوی آنها در بیمارستان آتیه شاهد بودهایم.
ستاری خاطرنشان کرد: نوزادان بخش «انای سی یو» بعد از مرخصی برای بررسی نهایی از نظر مشکلات گوش، چشم، مغز و ... به دلیل نگهداری در این بخش بررسی میشوند که تاکنون خوشبختانه عوارضی را در آنها شاهد نبودهایم.
وی با بیان اینکه عوارضی مبنی بر استفاده از اکسیژن و دارو درمانی و ... در نوزادان این بخش مشاهده نشده و بازتاب خوبی را شاهد بودهایم، گفت: معمولاً نوزادان نارس و کموزن در تختهای «ان آی سی یو» بستری میشوند.
وی با اشاره به اینکه پایین بودن درصد مرگ و میر نوزادان این بخش گویای بازتاب خوب اقدامات است، افزود: سالهای پیش بیمارستان آتیه قابلیت بستری نوزادان نارس را نداشته و آنها به بیمارستانهای دیگر ارجاع داده میشدند.
انتهای پیام/ز