وی در این جلسه پیشنهاد کاهش مالیات برارزش افزوده را برای حمایت از تأسیسات و موسسات گردشگری مطرح کرد تا از طریق کاهش هزینههای تورگردانی در ابعاد مختلف اقامتی، دفاتر، خوراک و نوشیدنی و حمل و نقل، شاهد ارتقاء جایگاه گردشگری داخلی و تقویت رقابتپذیری در بین مقاصد گردشگری بینالمللی باشیم.
پارسایی در ادامه موضوع بیمه صنعتگران و راهنمایان گردشگری را مطرح کرد و بر ضرورت تحت پوشش قرار گرفتن فعالان این حوزه تاکید کرد.
وی همچنین با بیان موضوع اداره کردن اماکن گردشگری استان فارس و سایر نقاط کشور به صورت هیات امنایی، اجرای این طرح را به منظور توسعه و تخصیص بودجه مناسب به این اماکن مهم ارزیابی کرد.
نماینده مردم شیراز در این جلسه برگزاری نمایشگاهها را فرصتی مناسب برای معرفی ظرفیتها و توانمندیهای حوزههای مختلف گردشگری دانست و خواستار مشارکت و تخصیص بودجه مورد نیاز برای حضور موثر در نمایشگاههای بینالمللی شد.
مسئله مهم حفظ و حراست از آثار تاریخی- فرهنگی موضوع دیگر مورد طرح بهرام پارسایی در بود.
وی با مهم دانستن نگهداری از این آثار، پیشنهاد افزایش نیروی یگان حفاظت و یا پیش بینی ردیف بودجه، برای الکترونیکی کردن حفاظت از این بناها را بیان کرد.
سخنگوی کمیسون اصل ۹۰ همچنین به نقش رسانه در معرفی ظرفیتهای گردشگری کشور و در پی آن رشد و پوپایی اقتصادی اشاره و پیشنهاد پیگیری ایجاد شبکه تلویزیونی گردشگری را مطرح کرد.
صدور مجوز برگزاری مراسمهای فرهنگی و آئینی در اماکن گردشگری با هدف جذب بیشتر گردشگر، وضع قوانین بازدارنده برای جلوگیری از دخالتهای سلیقهای و تضعیف صنعت گردشگری و ثبت شیراز به عنوان شهر خلاق ادبی از دیگر پیشنهادات پارسایی در این جلسه بود.
علی اصغر مونسان، رئیس سازمان میراث فرهنگی در پایان این جلسه تصریح کرد: ثبت شیراز به عنوان شهر خلاق ادبی باید از طریق شهرداری این شهر پیگیری شود، اما به پیشنهاد معاون میراث فرهنگی میتوان در قالب یک پرونده مشترک مجموعههای "حافظیه، سعدی و خواجوی کرمانی" به ثبت جهانی برسد.
انتهای پیام/م