سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سروری در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

اختلاف کارگزاران و اصلاحات جنگ قدرت است/اصلاح‌طلبان نمی‌خواستند فردی از کارگزارانی‌ها شهردار شود/اختلاف رای حناچی و نجفی دلالت بر گسل جدی اعضای شورا دارد

عضو شورای مرکزی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی گفت: اختلاف بین اصلاح‌طلبان و کارگزاران به خاطر این نیست که شهرداری کارآمد نیست بلکه به خاطر این است که شهردار از کارگزاران نیست و آن‌ها این روند را قبول ندارند.


پرویز سروری، عضو شورای مرکزی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اظهارات اخیر کرباسچی در مورد شهردار تهران گفت: حزب کارگزاران سازندگی به علت اینکه کرباسچی مدت طولانی شهردار تهران بوده است، شهرداری را ملک خود می‌دانند و معتقدند که آن‌ها بهتر می‌توانند تهران را اداره کنند.

وی ادامه داد: آن‌ها معتقدند که حزب کارگزاران کادر قوی و تجربه بیشتری دارند، اما اگر یک نفر از کارگزاران شهردار تهران می‌شد، طبیعتا لشگری از کارگزاران در شهرداری تهران مسئولیت پیدا می‌کرد وکارگزاران می‌توانست جای پای خود را در شهرداری تهران محکم کند.

عضو جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی با بیان اینکه اختلاف کارگزاران و اصلاح‌طلبان از روز اول آغاز شده بود، گفت: اصلاحات نقطه مقابل تحلیل کارگزاران را داشته است؛ آن‌ها به هیچ وجه نمی‌خواستند که یک کارگزارانی شهردار تهران شود و با بهانه اینکه اگر آقای هاشمی شهردار تهران شود چمران وارد شورا می‌شود، مانع‌تراشی‌های جدی کردند.

سروری تصریح کرد: در حالیکه ورود یک نفر از اصولگرا‌ها در شورا نمی‌توانست مشکلی را برای اصلاح طلبان که ۲۰ رای در شورای شهر داشتند، ایجاد کند، اما آن‌ها با نگاه تمامیت‌خواهانه و انحصارطلبانه این موضوع را چماقی برای کارگزارانی‌ها کردند و نگذاشتند که هاشمی در این مسند بنشیند تا آرزوی کارگزاران برآورده شود.

وی با بیان اینکه اختلاف اصلاح‌طلبان و کارگزاران بخاطر جنگ قدرت است نه جنگ خدمت، گفت: اختلاف بین اصلاح‌طلبان و کارگزاران به خاطر این نیست که شهرداری کارآمد نیست بلکه به خاطر این است که شهردار از کارگزاران نیست و آن‌ها این روند را قبول ندارند.

عضو جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی ادامه داد: کارگزاران معتقدند، چون هاشمی در مترو بوده و کار اجرایی کرده است و آشنایی بیشتری با فضای شهرداری و کارمندان دارد، توانمندی‌های بیشتری نسبت به سایر کاندیدا‌ها دارد، اما من فکر می‌کنم این موضوع از طرف کارگزاران یک بهانه است، آن‌ها صندلی شهردار را می‌خواهند و معتقد هستند بهترین گزینه هاشمی است.

سروری تصریح کرد: آن‌ها معتقدند هاشمی بهترین گزینه فعلی است چرا که رای بالایی در تهران داشته است؛ آقای هاشمی نسبت به گزینه‌ها وضعیت بهتری دارد، اما گزینه مطلوبی نیست، اما فعلا باید دید شهرداری که در ستاد بوده و فردایش شهردار شده است و رنگ اجرا را به خود ندیده است چگونه عمل می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: هرچند امیدی نداریم چرا که شهرداری تهران مدیر ستادی و اجرایی قوی می‌خواهد و این را در قامتش نمی‌بینم، فکر می‌کنم اگر بخواهیم در ترازو بچینیم، هاشمی گزینه مطلوبی برای شهرداری می‌بینیم، اما از نظر اجرایی هاشمی غلبه دارد و نسبت به شهرداری فعلی دوام بندی بیشتری داشته باشد.

این فعال سیاسی با اشاره به نتایج شکاف و اختلاف در مدیریت شهری گفت: همان طوری که می‌بینید این شکاف در شورای شهر خود را نشان داده است و تصمیمات شورای شهر که غالبا تصمیمات حزبی و پشت صحنه است دلالت بر یک از هم گسیختگی در انتخاب شهردار تهران داشت و همچنان در اداره شهر دیده می‌شود.

سروری تاکید کرد: نجفی با ۲۱ رای شهردار تهران شد، در حالیکه حناچی با ۱۱ رای و تنها با اختلاف یک رای شهردار شد این امر دلالت بر گسل جدی اعضای شورای شهر است و اگر این گسل حل نشود، شهردار تهران برای خدمات دهی با مشکلات جدی روبرو خواهد شد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.