صادقی با بیان اینکه شهر تهران به دلیل قرار گرفتن در گسلها و دامنههای البرز در خطر زلزله قرار دارد، افزود: ساخت و سازیهای ناایمن، کمبود فضا، بافت فرسوده و ...پایتخت از مسائل مهمی است که اهمیت برنامه ریزی برای کاهش حوادث را نشان میدهد.
وی گفت: معابر کم عرض و عدم رعایت اصول ساختمانسازی در تهران امکان دسترسی هنگام حوادث را محدود کرده است.
رئیس سازمان مدیریت و پیشگیری شهر تهران افزود: گسلهای متعددی در شهر تهران وجود دارد که از سال ۹۵ دستور ساخت ساختمانهای مهم در این بخشها داده نشده است.
صادقی با اشاره به اینکه شهر تهران در برابر زلزله آسیب پذیر است، تصریح کرد: ۳ هزار و ۲۶۸ بافت فرسوده در تهران وجود دارد که ۱۵ میلیون نفر در آن زندگی میکنند.
وی با بیان اینکه ۳ هزار و ۵۴۴ مدرسه در خطر زلزله قرار دارند، گفت: همچنین ۱۲ هزار و ۶۳۰ قطعه در محدوده خطر زلزله قرار گرفتهاند.
رئیس سازمان مدیریت و پیشگیری شهر تهران با اشاره به اینکه زمان رسیدن به مصدومان پس از وقوع زلزله محدود است، اظهار کرد: باید شبکههایی از تیمهای جستجو و نجات به صورت محلی و ملی تشکیل شوند تا در کوتاهترین زمان بیشترین امدادرسانی صورت گیرد.
صادقی به حضور فرهنگ و قومیتهای مختلف در شهر تهران اشاره کرد و افزود: تهران به تیمهای محلی، ملی و بینالمللی برای کمک رسانی نیاز دارد و اگر بخواهیم این تیمها فعالیت داشته باشند باید با فرهنگ بومی مردم نیز آشنا باشند.
انتهای پیام/