وی ادامه داد: در هنگام بروز حوادثی مانند زلزله اخیر کرمانشاه شرکتهای تولیدکننده داخلی سریعا وارد عمل شده و تجهیزات پزشکی و اقلام مصرفی را به مناطق زلزله زده کرمانشاه ارسال کرده و تولیدکنندگان ملزومات مصرفی را به صورت رایگان به مناطق زلزلهزده فرستادند.
دبیر انجمن تجهیز پزشکی و ملزومات مصرفی اظهار کرد: در واقع تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی با چنین شرایط مالی، محدودیت منابع و تأخیر در پرداخت مطالباتشان با وقوع زلزله سریعا اقلام مورد نیاز مصرفی را به مناطق فرستادند.
قاسمی اضافه کرد: در حال حاضر با شرایطی که برای شرکتهای تولیدکننده ایجاد شده، مطالبات آنها از مراکز درمانی زیاد است و همین مسئله باعث دلسردی برای تولید تجهیزات پزشکی و ملزومات مصرفی شده و به قول معروف نَفَس تولید به شماره افتاده است.
وی تأکید کرد: مطالبات تجهیزات پزشکی مبلغی در حدود ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برآورد شده که در این میان مبالغی نیز تزریق شده اما اختصاص مطالبات و توزیع آن به خوبی انجام نشده است.
دبیر انجمن تجهیز پزشکی و ملزومات مصرفی افزود: در هنگام توزیع مطالبات جامعه پزشکی مباحثی مانند کارانه و دستمزد پزشکان وجود داشته و به بخش تجهیزات پزشکی در هنگام توزیع منابع مالی ، مبالغ اندکی رسیده است و اعضای تولیدکننده تجهیزات پزشکی از نوع توزیع مطالبات و منابع مالی رضایت کافی را ندارند.
قاسمی گفت: پرداخت مطالبات به صورت اوراق مشکلاتی برای تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی و ملزومات مصرفی ایجاد کرده است؛ دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور به صورت یکسان از این بخشنامه پیروی نمیکنند و هر یک درصد خاصی را به صورت نقدی پیشنهاد میدهند که در این میان تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی آسیب جدی را میبینند.
وی ادامه داد: متأسفانه امروزه اخباری مبنی بر تعطیلی کارخانههای تولیدکنندههای تجهیزات پزشکی و یا تعدیل نیروی این مراکز شنیده میشود که این گونه مسائل نشان از نبود سرمایه در گردش و محدودیتهای مالی در بین تولیدکنندگان دارد، زیرا تولیدکننده باید هزینه دستمزد را بدهد و مواد اولیه کارخانه خود را خریداری کند.
انتهای پیام /