وی افزود: با این همایش میخواهیم یک هم اندیشی با صنعت هوانوردی داشته باشیم چراکه این صنعت پیشرفته است. امروز ناوگان بالگردی ما عظیم و یکی از قدرتمندترین ناوگان بالگردی خاور میانه است.
امیر قربانی با بیان اینکه شرایط سخت تحریمی را داریم و باید تلاش کنیم نهضت قطعه سازی راه اندازی شود چراکه ناوگان بالگردی نیازمند پشتیبانی قطعه سازی است، ادامه داد: تهدیدات منطقهای و فرامنطقهای جزو چالش هاست که باید آمادگی خود را در برابر این تهدیدات حفظ کنیم.
فرمانده هوانیروز ارتش مشکلات ارزی و سرمایه گذاری، طولانی شدن پروژهها و از دست دادن فرصتها را از جمله چالشهای این حوزه برشمرد و عنوان کرد: پروژههای ما باید زودبازده باشد. برخی صنایع رویکرد انتفاعی دارند و در برخی شرکتها رویکردی نسبت به بحث امنیت کشور وجود ندارد.
وی گفت: در کشور ما متخصصان جوان و شرکتهای دانش بنیان بسیار زیاد هستند که باید برای آنها افق تعریف شود و هدف گذاری برای آنها صورت گیرد. تجارب ارزنده هشت سال دفاع مقدس در بحث تحصصی و بالگردی مانند تعمیر و نگهداری و تولید قطعات بسیار ارزشمند است.
امیر قربانی با بیان اینکه هوانیروز در حال حاضر چهارگوشه کشور را با همکاری برادران سپاه تحت پوشش خود دارد، خاطرنشان کرد: نخبگان و پیشکسوتان باید دست به دست هم دهیم تا یک ناوگان بالگردی مدرن و فوق مدرن داشته باشیم. باید بتوانیم پا به پای کشورهای پیشرفته حرکت کنیم و بلکه پیشرفتهتر از آنها باشیم.
فرمانده هوانیروز ارتش تاکید کرد: مرکز آموزش شهید وطن پور بزرگترین مرکز آموزش بالگردی در خاورمیانه است که در گذشته از کشورهای خارجی نیز در آن دانشجو آموزش میدادیم و اکنون نیز در صدد هستیم دانشجوی خلبانی از کشورهای خارجی آموزش دهیم.
انتهای پیام/