سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه شیرینی کَره‌ای برای دورهمی‌های دوستانه

در این مطلب قصد داریم تا شما را با دستور طرز تهیه شیرینی کره‌ای محبوب و دوست داشتنی در منزل آشنا سازیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ،  شیرینی کره‌ای شیرینی خوشمزه و پرطرفدار است و دارای طعمی متفاوت و بی نظیر است، در این آموزش آشپزی قصد داریم تا شما را با دستور طرز تهیه شیرینی کره‌ای محبوب و دوست داشتنی در منزل آشنا سازیم.

مواد لازم خمیر:

کره (سرد): ۲۰۰ گرم
شکر: ۱۲۵ گرم
زرده تخم مرغ (درشت): ۳ عدد
آرد: ۲۸۰ گرم
نمک: به مقدار لازم
پودر کاکائو: ۱۵ گرم

مواد لازم رویه:

شکلات تلخ: ۱۰۰ گرم
شکلات سفید: ۱۰۰ گرم
چیپس شکلات: به مقدار لازم
مربای زردآلو: به مقدار لازم
نوتلا: به مقدار لازم
خشکبار: به مقدار لازم
پودر شکر: به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا برای تهیه خمیر، کره، شکر و نمک را به خوبی با هم مخلوط کنید.
زرده‌های تخم مرغ را اضافه و مخلوط کنید.
در پایان آرد را اضافه کرده.
مواد را به خوبی ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و به یکی از قسمت‌های خمیر پودر کاکائو اضافه و مخلوط کنید.
هر قسمت خمیر را در فویل بپیچید و حدود ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید.
پس از استراحت دادن خمیر، دوباره آن را کمی ورز دهید.
خمیر را روی سطح کار آرد پاشیده شده به ضخامت حدود ۵ الی ۶ میلی متر پهن کنید.
با استفاده از قالب‌های دلخواه خمیر را به اشکال مختلف قالب بزنید.
شیرینی‌ها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید.
حدود ۱۰ الی ۱۲ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزند.
شکلات‌ها را به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) ذوب کنید.
روی شیرینی‌ها را به سلیقه خود با شکلات ذوب شده، چیپس شکلات، مربای زردآلود، نوتلا، خشکبار و پودر شکر تزئین کنید.

نکته:

۱. این شیرینی‌های خوشمزه را تا ۶ الی ۷ روز در ظرف در دار می‌توانید نگهداری کنید.

۲. در صورت تمایل می‌توانید پوست رنده شده لیموترش نیز به خمیر اضافه کنید.

منبع: ماهنامه کیک و شیرینی

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.