وی با اشاره به ظرفیتهای موجود شهرستان نی ریز در زمینه معادن سنگ تزیینی و نما و نیز فعال بودن شهرک صنعتی سنگ در این شهرستان بعنوان یکی از مهمترین شهرکهای تخصصی سنگ کشور و خاورمیانه است، گفت: استقرار و فعالیت ۱۴۸ واحد مرتبط با سنگبری و فرآوری سنگ، با اشتغالزایی یک هزار و ۶۵۰ نفر در این شهرک بیانگر اهمیت آن است.
فتوحی ادامه داد: در شهرک صنعتی سنگ نی ریز زیرساختها و امکانات زیربنایی مورد نیاز صنعتگران وجود دارد و با اجرای برنامه توسعه و تکمیل زیرساخت ها، این شهرک صنعتی در وضعیت مناسب زیرساختی قرار خواهد گرفت.
وی، هدف از راهاندازی خوشه سنگ را حمایت از فعالان بخش خصوصی در زمینه صادرات، برندسازی، تقویت تولید داخلی و ارتقای کیفیت محصولات اعلام و اضافه کرد: واحدهای عضو خوشههای صنعتی از محل ارتباطات و همکاریهای مشترک سود کسب میکنند و این همکاری، دانش فنی و بهره وری را افزایش داده و هزینههای تولید را کاهش میدهد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی فارس تصریح کرد: ایجاد و حمایت از خوشههای صنعتی، تقویت کننده و محرک صنایع کوچک و متوسط در عرصه تولید و بازار خواهد بود و اثرات اقتصادی مطلوبی را در سطح جامعه به همراه خواهد داشت
انتهای پیام/م