وی با بیان اینکه بی تردید جذابیتهای میراث فرهنگی و ادبی ایران به ویژه فارس از جایگـاه برجسـتهای در حـوزه تمـدنی شرق برخوردار است، بیان کرد: بهره گیری از قابلیت هـای این میراث مـیتوانـد بـرای جهانیـان و علاقهمندان به گردشگری فرهنگی جـذاب باشـد.
سرپرست استانداری فارس ادامه داد: تقویت گردشگری فرهنگی عـلاوه بـر کمـک بـه توسـعه بخـش گردشگری، به عنوان ابزار "قدرت نرم" و "دیپلماسـی فرهنگـی " در تعمیق و گسترش جهانی دستاوردها و ارزشهای میراث فرهنگی کشور نقش آفرینی کند.
رحمانی با تاکید بر اینکه صلح و دوستی از مهمترین دستاوردهای صنعت گردشگری است که نتیجه همگرایی فرهنگی و اشتراکات رفتاری مردمان دنیاست، عنوان کرد: بنابراین گردشگری باید به عنوان پیام آور صلح و دوستی برای معرفی کشور عزیزمان و دیار کهن فارس، مدنظر فعالان و ذینفعان این صنعت قرار گیرد.
رحمانی سرزمین پارس را میعادگاه هنر، خاستگاه تمدن و گاهواره فرهنگ ایران زمین دانست و یادآور شد: صاحبدلان، این دیار را با حافظ و سعدی میشناسند و حرم مطهر حضرت احمد بن موسی شاهچراغ و امامزادگان واجب التکریم، نگین ارزشمند این دیار الهی است که دل دادگی مومنین را از دیرباز بر لوح جاودان تاریخ حک کرده است.
وی ادامه داد: شیراز جنت طراز و شهرهای تاریخی این استان آیتی از هنر و مکتب مردمان گذشته و جلوهای از شهرت گردشگری دیار پارس است.
رحمانی روستاهای هدف گردشگری، طبیعت چهارفصل فارس، آثار جهانی، صنایع دستی، توان پزشکی و علمی دارالعلم شیراز، شهرت ادبیات و مکتوبات ادبی را گوشهای از داشتهها و توانمندیهای این استان برشمرد و گفت: این داشتهها نشانی از ظرفیتهای گردشگری همچون گردشگری سلامت، گردشگری فرهنگی و ادبی و گردشگری معنوی است.
وی به افزایش ۸ درصدی بازدیدکنندگان داخلی و خارجی از اماکن تاریخی و مذهبی و همچنین رشد ۶۶ درصدی بهره برداری از تاسیسات گردشگری اعم از هتلها، هتل آپارتمانها، اقامتگاههای بوم گردی و مهمان پذیرها نسبت به سال گذشته اشاره کرد و در ادامه افزود:
ثبت جهانی محور ساسانی، ثبت شهر آباده در فهرست میراث جهانی یونسکو به عنوان شهر جهانی منبت، واگذاری مهمترین پروژههای گردشگری استان به بخش خصوصی مانند باغ موزه مشاهیر و مرکز سعدی شناسی و مجموعهای از بناهای تاریخی در بافت قدیم شیراز به روش BOT، تصویب ۱۶۴۴ طرح در حوزه اشتغال فراگیر و روستایی با ظرفیت اشتغال زایی مستقیم ۴۱۰۰ نفر، همگی گوشهای از تلاشها و عملکرد دست اندرکاران این حوزه است که لازم میدانم از زحمات همه این عزیزان صمیمانه تشکر و قدردانی نمایم.
رحمانی اظهار کرد: با عنایت به داشتههای غنی و بی نظیر این سرزمین کهن، همه مسئولان و دست اندرکاران حوزه گردشگری تلاش کرده اند با برگزاری دهمین نمایشگاه بزرگ گردشگری پارس، توانمندیهای استان فارس را با هدف بسط گفتمان توسعه گردشگری، افزایش نشاط اجتماعی، معرفی جاذبههای گردشگری و ایجاد اشتغال به نمایش بگذارند.
وی ایجاد نمایشگاههای بزرگ و بین المللی را فرصتی برای نمایش خدمات و جاذبههای گردشگری دانست و ابراز امیدواری کرد با اتکال به خداوند متعال برگزاری این نمایشگاه در سنوات آتی نیز استمرار یافته وشاهد موفقیت آن در جلب و جذب گردشگران باشیم.
انتهای پیام/ز