شکرچیزاده گفت: به دلیل افزایش نرخ ارز نگرانیهایی از کیفیت الماتورهای فولادی افزایش یافته است.
رئیس مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی افزود: نگرانیهایی در رابطه با رشد اقتصادی در کشور وجود دارد و بایستی با عنایت به بخش ساختمان و موانع پیش روی، آن را در جهت افزایش توسعه اقتصادی برطرف کنیم.
وی با اشاره به تفاوت سازههای فولادی و بتنی تصریح کرد: صحبتهایی در زمینه برتری صنعت فولاد نسبت به بتن مطرح میشود که باید در ابتدا بررسی کرد که هدف از ساخت این سازه چیست و چه انتظاری از آن میرود.
شکرچیزاده با اشاره به توسعه پایدار و بحث محیط زیست کارخانه فولاد بیان کرد: دو موضوع در صنعت فولادسازی باید مورد توجه قرار گیرد، بحث توسعه پایدار و محیط زیست که با توجه به شرایط کشور نیاز است اقدامات لازم برای آن صورت گیرد.
وی افزود: برای استفاده از سرباره فولادی که از محصولات جنبی فولاد است باید مورد توجه قرار گیرد امروزه هنوز دستورالعمل مناسب برای استفاده از سرباره نداریم و باید دستورالعملهای آن را فراهم کنیم.
شکرچیزاده ادامه داد:۲۰ درصد فولاد در سیر تولید تبدیل به سرباره میشود و به همین منظور مرکز تحقیقات طرحی برای مصرف این سرباره فولادی در نظر گرفته است که پیش بینی میشود در کنفرانسهای بعدی اجرایی شود.
رئیس مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی افزود: به دلیل شرایط تکنوتیکی صفحه ایران، طی ماههای گذشته شاهد حرکات این صفحات و وقوع زلزله در کشور هستیم مخصوصا منطقه کرمانشاه که هنوز احتمال وقوع زلزله بالای ۶ ریشتر در آن وجود دارد.
وی تصریح کرد: رفتار سازهای بتنی در زلزله کرمانشاه مثبت نبوده است و توقعات را برطرف نکرده و روز گذشته در سازمان برنامه جلسهای برای بررسی وقوع زلزله پرداخته شد که سازههای فولادی نیز عملکرد مناسبی نداشته است.
شکرچیزاده بیان کرد: با توجه به افزایش قیمت ارز نگرانیهای در کیفیت الماتورهای فولادی وجود دارد البته تجربه استفاده از این الماتورها در کرمانشاه مثبت بوده است.
رئیس مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی بیان کرد: در مرکز تحقیقات با نظر مساعد آخوندی وزیر وقت و اسلامی وزیر فعلی راه و شهرسازی ایجاد ارتباط مستحکم میان انجمن و بخش دانشگاهی در حال شکل گیری است که در پی بررسی پروژههای کاربردی، تحقیقاتی و توسعه اتصالات در غالب پروژههای دکتری یا صنعتی است.
وی با اشاره به ظرفیت مرکز تحقیقات راه و مسکن و شهرسازی بیان کرد: مرکز تحقیقات با اتکا به مدارک فنی و آزمایشگاههای صنعتی با اعطای مجوز و مدارک در سطح بین الملی محصولات خود را ارایه کند.
شکرچیزاده تصریح کرد: در بحث آموزش برای جامعه مهندسان و فعالان حوزه در پی افزایش سطح علمی در حال اجراست.
بر اساس این گزارش ارائه مقالات تخصصی سخنرانیهای کلیدی داخلی و خارجی، انتخاب و معرفی پایان نامه برتر فولادی سال کشور، نهمین نمایشگاه ملی سازه و فولاد، کارگروه تخصصی راهکارهای کاهش هزینههای تولید و توسعه بازار سازههای فولادی همچنین کارگروه تخصصی الزامات راهکارها و فرصتهای توسعه صادرات سازههای فولادی از جمله برنامههای نهمین کنفرانس ملی و سومین کنفرانس بین المللی سازه و فولاد کشور بود.
نهمین کنفرانس ملی و سومین کنفرانس بین المللی سازه و فولاد با توجه جدی به اهمیت توسعه صادرات سازههای فولادی ایران به بازارهای منطقه از دیروز و به مدت دو روز در هتل المپیک تهران برگزار شد.
انتهای پیام/