مرضیه مسگرزاده مدیر کل آموزش متوسطه اول وزارت آموزش و پرورش در گفتوگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره طرح انتصاب مدیران و توسعه این طرح اظهار کرد: طرح انتصاب مدیران اثرات مثبت بسیاری در نظام تعلیم و تربیت داشته است و میتوان آن را مهندسی مجدد در روند انتصاب محسوب کرد.
وی با اشاره به اینکه در حال آسیب شناسی این طرح هستیم، ادامه داد: آسیبشناسی کار به شناسایی نقاط مثبت و منفی کمک میکند و تلاش میکنیم تا این طرح را با کیفیتی بالاتر دنبال کنیم.
مسگرزاده با بیان اینکه در مواردی ملاحظاتی در اجرای کار وجود داشته است، اظهار کرد: علاوه بر این موضوع در مناطق صعبالعبور و محروم داوطلبی برای مدیریت مدارس نداشتیم، بنابراین چنین موضوعاتی از جمله محدودیتها و نکاتی است که باید آن را برای سالهای آتی مورد توجه قرار داد و چارهاندیشی کرد.
مدیر کل آموزش متوسطه اول درباره تعداد مدیرانی که بر اساس این طرح فعالیت خود را آغاز کردهاند، گفت: از میان بیش از 11 هزار داوطلب شرکت در انتصاب مدیران 6 هزار و 433 فرهنگی در فرآیند آزمون و مصاحبه امتیازات لازم را کسب کردند و از این تعداد هزار و 756 نفر در مدارس به عنوان مدیر منتصب شدند.
وی ادامه داد: در ابتدای طرح اعلام شده بود 3 هزار مدرسه نیازمند به مدیر است اما به دلایلی همچون ابقای مدیران و اعمال مدرک تحصیلی مدیران که اجازه فعالیت بیشتر به آنها میدهد، از تعداد مدارسی که نیازمند مدیر جدید بودند، کاسته شد.
مسگرزاده با تأکید بر اینکه این طرح امسال صرفاً برای مدارس عادی دولتی در نظر گرفته شده بود، گفت: سایر انواع مدارس در فرآیند اجرا نقشی نداشتهاند البته ممکن است در سالهای آتی این دستورالعمل اصلاح شود اما هنوز تصمیمی در این مورد اتخاذ نشده است.
مدیر کل آموزش متوسطه اول درباره چگونگی عملکرد مدیران تازه منتصب شده اظهار کرد: برای ارزیابی عملکرد مدیرانی که به تازگی منصوب شدند باید پس از پایان سال پژوهش میدانی داشته باشیم و در حال حاظر اظهارنظر قطعی درباره نحوه عملکرد آنها جایز نیست.
انتهای پیام/