بیشتر بخوانید: دلایل ازدواج نکردن حضرت معصومه (س)/ فضیلت و پاداش زیارت حرم کریمه اهل بیت (ع)
وی در ادامه بیان کرد: کاروان حضرت معصومه (س) در مسیر قم تا ساوه مورد هجوم دشمنان قرار گرفت و مریض شدند و توسط همسفرانشان به شهر قم آمدند و پس از 17 روز که در بستر بیماری بودند، در 23 ربیع الاول، رحلت کردند.
این خطیب و کارشناس امور دینی در پاسخ به وفات یا شهادت حضرت معصومه (س)، گفت: بنا به نحوه شهادت حضرت معصومه (س)، روایات متعددی از وفات یا شهادت حضرت است که برخی ها اعتقاد دارند چون حضرت مسموم شده است و مورد هجوم قرار گرفتهاند، به شهادت رسیدند، نه وفات.
حجت الاسلام والمسلمین ذوالفقاری، درخصوص آثار و برکات حضور حضرت معصومه (س) افزود: حضور اهل بیت (ع) و امامزادگان در هرجای که باشند شریف هستند و حضورشان شامل برکات زیادی برای اهالی آن منطقه می شود. درواقع محل دفن حضرت معصومه (س) خارج از شهر قم بود و کم کم مردم گِردحرم جمع شدند و شهر قم به شکل امروزی خودش درآمد.
بیشتر بخوانید: کدام افراد مورد شفاعت حضرت معصومه (س) قرار میگیرند؟
وی ادامه داد: یکی از برکات حضور ایشان در شهر قم، قرار گرفتن مرکزیت شیعه و حضور روحانیت در این شهر است. با نگاهی به این شهر درمیابیم که شهر قم نسبت به سایر شهر ایران، کسوت دیرینه ای در سادات کشور دارد، چرا که فرزندان امام حسن مجتبی (ع) و امام رضا (ع) به زیارت این بانو می آمدند و در شهر قم زندگی می کردند.
حجت الاسلام والمسلمین ذوالفقاری یادآور شد: مرکز روحانیت و تشیع ابتدا در نجف بود و بسیاری از علمای ما برای فراگیری علوم قرآنی به عراق می رفتندکه بعد از انقلاب اسلامی شهر قم به برکت بارگاه حضرت معصومه (س) به مرکز تشیع در جهان اسلام تبدیل شد.
انتهای پیام/