سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تولید بیش از سه تن گوشت شترمرغ در شهرستان درمیان

سرپرست شبکه دامپزشکی درمیان از تولید سه تن و ۳۰۰ کیلوگرم گوشت شتر مرغ زیر نظر کارشناسان دامپزشکی این شهرستان خبر داد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ؛عارفی نیا سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان درمیان گفت:سه تن و 300 کیلوگرم گوشت شتر مرغ امسال زیر نظر کارشناسان شبکه دامپزشکی این شهرستان تولید شده است.

وی افزود:دامپزشکی با نظارت بر کشتار و تأیید سلامت محصول نهایی علاوه بر تأمین بهداشت از انتقال بیماری های مشترک بین انسان و طیور جلوگیری می کند.

عارفی نیا گفت: اين گوشت یکی از کم چرب ترین و سالم ترین نمونه های گوشت قرمز است که کالری، کلسترول و چربی آن از گوشت مرغ و بوقلمون نیز پایین تر است.

انتهای پیام/غ

گوشت شترمرغ یکی از کم چرب ترین نمونه های گوشت های قرمز

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.