سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون پیشگیری بهزیستی خراسان رضوی:

۹۱ مرکز ترک اعتیاد در خراسان رضوی مشغول فعالیت هستند

معاون پیشگیری بهزیستی خراسان رضوی گفت: ۸۰ کمپ ترک اعتیاد اختیاری در خراسان رضوی مشغول فعالیت هستند.

به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد  ، مسعود هنربخش معاون پیشگیری بهزیستی خراسان رضوی در افتتاحیه کارگاه آموزشی منطقه‌ای «مداخلات روان‌شناختی در درمان بیماری اعتیاد» در بهزیستی مشهد گفت:در حال حاضر در استان خراسان رضوی ۱۱ کمپ ترک اعتیاد اجباری (ماده ۱۶) و ۸۰ کمپ ترک اعتیاد اختیاری (ماده ۱۵) زیر نظر بهزیستی فعالیت دارند و همچنین ۸ مرکز کاهش آسیب مردان، یک مرکز کاهش آسیب زنان، ۶ پناهگاه و ۳۰۰ مرکز درمان سرپایی در استان فعال است.

وی تصریح کرد:تجربیات گروه درمانی که در گذشته در مراکز سرپایی و کمپ‌ها به صورت پراکنده برگزار می‌شد تجربیات موفقی بوده، اما به جهت اینکه از سوی روان‌شناسان هدایت و نظارت نمی‌شده، پروتکل جدیدی برای آن تدوین شده است.

معاون پیشگیری بهزیستی خراسان رضوی گفت:اگر جلسات گروه درمانی توسط یک روان‌شناس اداره و هدایت شود نتایج بهتری به دست می‌آید چرا که معتاد در گروه آسیب دیده باید در گروه درمان شود.

هنربخش افزود: گروه‌های خانواده، دوستان، محیط کار، محیط آموزش، همکلاسی‌ها و همسایگان و همبازی‌ها از جمله گروه‌هایی هستند که معتاد در آن‌ها رشد و پرورش یافته و تجربیات روان‌شناسی نشان داده که اگر درمان در گروه باشد نتایج بهتر و ماندگارتری خواهد داشت.

وی تصریح کرد:اگر هدایت و رهبری جلسات گروه‌درمانی در مراکز با روان‌شناسان نبوده به این جهت است که دانش لازم برای چگونگی بهره‌گیری از این روش درمانی برای بهبودبخشی پایدار به معتادان، به روان‌شناسان ارائه نشده است.

معاون پیشگیری بهزیستی خراسان رضوی گفت:اگر در دهه‌ی ۷۰ که آغاز برنامه‌های درمانی اعتیاد بود ادعا می‌کردیم که افراد بهبودیافته‌ای وجود دارند که پاکی آن‌ها پایداری داشته است به سختی می‌شد مصداق‌هایی یافت که این ادعا را اثبات کند، اما اکنون می‌توانیم به جرأت بگوییم که در استان ما بیش از ۵ هزار نفر بهبود یافته هستند که پاکی بالای ۵ سال دارند.

هنربخش افزود:در کل دنیا، عدم پایداری بهبودی از اعتیاد یک چالش است که خوشبختانه در سال‌های اخیر با روش‌های گروه‌درمانی، انجمن درمانی و درمان‌های روان‌شناختی فردی و خانوادگی توانسته‌ایم بر این چالش غلبه کنیم.
 
انتهای پیام//ج.ر
 

تجربیات گروه درمانی در گذشته در مراکز سرپایی و کمپ‌ها به صورت پراکنده برگزار می‌شد

برچسب ها: بهزیستی ، اعتیاد
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.