وی با بیان اینکه طرحهایی که تاکنون اجرا و دنبال شده با کاستی و عدم تطابق مواجه بوده است، گفت: آن چه نیاز واقعی حرم مطهر بوده است تا کنون انجام شده و یکسری کاستی و ملاحظاتی وجود دارد تا برای تشرف حرم و کلیه ظرفیتهای فرهنگی و پژوهشی در جوار حرم شکل بگیرد.
وی افزود: دسترسی به حرم مطهر باید به گونهای انجام شود که موجب زحمت برای مردم نشود و با این طرز تفکر واگذاریها انجام در دستور کار قرار گیرد.
اسلامی ادامه داد: در کنار بناهای واجد ارزش گذرگاههایی هم وجود دارد، اما به این معنا نیست که سایر بناهای بدون ارزش هم حفظ شوند بلکه با کاربری مکمل فرهنگی، علمی، پژوهشی، مذهبی و خدماتی احیا شوند.
وزیر راه و شهرسازی گفت: آنچه که در فرآیند تهیه طرح توسط مشاورین ذی صلاح تدوین خواهد یک اولویت برای ما خواهد بود و پس از آن تهیه طرح تفضیلی است که امری مهم است، چرا که نیاز داریم که اقدامات بر مبنای یک منطق باشد که ما را به حفظ شأن حرم و رفاه مردم میرساند.
اسلامی در خصوص برنامه وزارت راه و شهرسازی برای بازآفرینی شهرها نیز اظهار کرد: تصمیم گیری برای بافتهای فرسوده را در استانها جهت بهسازی و بازآفرینی به استانداران ابلاغ کردهایم تا احیای شعائر فرهنگی و سنتهای حسنه محلات قدیم را احیا شود.
انتهای پیام/م