سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

یوسفی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

افزایش قیمت مواد پروتئینی عامل اصلی هجوم افراد برای خرید مرغ است

یک مقام مسئول گفت: افزایش قیمت گوشت قرمز دلیل اصلی ازدیاد تقاضا برای خرید مرغ و افزایش نرخ این کالا در بازار به شمار می‌رود.

محمد یوسفی رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره دلایل افزایش قیمت مرغ در بازار اظهار کرد: افزایش قیمت گوشت قرمز و کاهش قدرت خرید دهک‌های پایین جامعه دلیل اصلی ازدیاد تقاضا برای خرید مرغ و افزایش نرخ این کالا در بازار به شمار می‌رود.

وی افزود: با توجه به افزایش تقاضا برای خرید مرغ، به نظر می‌رسد که معاون بهبود تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی باید تمهیداتی برای افزایش تولید و کاهش ضایعات به کار گیرد.

یوسفی با اشاره به اینکه کمبودی در عرضه مرغ در بازار وجود ندارد، بیان کرد: این درحالی است که به سبب ازدیاد تقاضا، قیمت مرغ با نوساناتی در بازار روبه‌روست.

رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی از افزایش ۲.۵ برابری هزینه‌های تولید خبر داد و گفت: با توجه به افزایش قیمت نهاده‌های دامی، مرغداران جرات جوجه‌ریزی از ترس گرسنگی مرغ هایشان را ندارند.


بیشتر بخوانید: خبری از تصویب نرخ جدید مرغ نیست/کاهش عرضه مرغ به بازار صحت ندارد


وی، نرخ کنونی هر کیلو ذرت تحویل به مرغداران در تهران را یک هزار و ۵۵۰ و کنجاله سویا ۲ هزار و ۸۰۰ تومان اعلام کرد و افزود: قیمت این نهاده‌های دامی به سبب افزایش هزینه‌های حمل و نقل دستخوش تغییر و تحولاتی در بازار قرار گرفته است.

یوسفی با اشاره به تصویب قیمت ۹۸۰۰ تومانی برای مرغ از سوی سازمان حمایت گفت: با توجه به افزایش هزینه‌های تولید، این نرخ برای تولیدکنندگان صرفه اقتصادی ندارد.

این مقام مسئول در پایان درباره آخرین وضعیت بازار مرغ طی روز‌های آتی، تصریح کرد: بنده معتقدم که قیمت مرغ تا بهمن ماه افزایش چندانی نخواهد داشت.

انتهای پیام/

کمبودی در عرضه مرغ در بازار وجود ندارد

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.