رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور افزود: اما قانونگذار تعیین کرده افرادی که زیر سه میلیون تومان درآمد دارند باید از این یارانه استفاده کنند و افرادی که بالای سه میلیون تومان درآمد دارند دیگر مستحق دریافت نیستند از این رو باید این اقدام را انجام دهند که این خانوارها را میشناسند.
بیشتر بخوانید: آییننامه حذف یارانه پردرآمدها به هیات وزیران میرود
وی ادامه داد: اگر وزارت تعاون و سازمان هدفمندی بخواهند نزدیک به ۸۰ میلیون نفر را شناسایی کنند قطعا کار دشواری است؛ بنابراین برای اینکه به صورت غیرمتمرکز عمل کرده و از ظرفیت استانها استفاده کنیم قرار شد، بر اساس کمیت و جمعیت هر استان، اقدامات در این خصوص را به شورای برنامه ریزی استان واگذار کنیم.
نوبخت تاکید کرد: قطعا در این روند رفتارهای سلیقهای نخواهیم داشت. این اقدامات در چارچوب آیین نامه اجرایی انجام میشود که سازمان برنامه و بودجه باید تهیه کند و به تصویب هیئت وزیران برسد.
معاون رئیس جمهور با بیان اینکه ضابطهها در این آیین نامه مشخص میشود، گفت: افرادی که دیگر یارانه دریافت نکنند میتوانند نتیجه کار را در پیشرفت طرحهای عمرانی استان شان و یا کمک به اقشار کم درآمد ببینند.
وی با بیان اینکه این روند به عدالت نزدیکتر است، اظهار کرد: واگذاری روند حذف افراد پردرآمد از دریافت یارانه به استانها به مراتب بهتر از این است که عدهای در تهران بنشینند و برای تمام شهرها تصمیم بگیرند.
وی همچنین در خصوص اینکه آیا مبلغ ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومان برای یارانه نقدی افزایش خواهد یافت، گفت: کسی که میخواهد این مبلغ را افزایش دهد باید منابعی نیز برای آن در نظر بگیرد. این در حالی است که طبق قانون در صورت تغییر قیمت حاملهای انرژی و مباحث دیگری در قانون هدفمندی مشخص شده میتوان مبلغ یارانهها را افزایش داد، اما این در حالی است که دولت به دنبال کاهش تورم است از این رو تصمیمات ما همه جانبه خواهد بود.
نوبخت افزود: ما باید رعایت حال مردم را هم در خصوص گرانی ها، هم در خصوص قاچاق و افزایش مصرف داشته باشیم. به هر حال آنچه در بودجه سال آینده مشخص شده همین قیمتهای موجود است. اما باز هم تصمیم نهایی را مجلس میگیرد.
نوبخت در خصوص حقوق بازنشستگان گفت: برای افزایش حقوق بازنشستگان تمایزی میان افراد قائل نیستیم و همه از جمله کارمندان و بازنشستگان از متوسط ۲۰ درصد استفاده خواهند کرد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه افزود: پلکانی کردن افزایش حقوق و در نظر گرفتن ضریب بیش از ۲۰ درصد برای کم درآمدها و ضریب کمتر از ۲۰ درصد برای پردرآمدها بستگی به نظر مجلس دارد.
انتهای پیام/
کی به داد ما برسه ................
بازنشسته باید مستثنی بشه
ملت کیلویی جند؟!
اگه دم از عدالت در دریافت و پرداختها لازمه!؟! پس چرا کسی که کلی هزینه کرده برا تحصیلاتش و سوابق شغلیش، یک دفعه شاهد بشه که حمایتهای ناچیز در مقابل تورم نباید بهش تعلق بگیره اولا
ثانیا بعد خانوار چرا لحاظ نمیشه
ثالثا چند ساله که میگن بالای سه میلیون پردرآمدن، آخه کسی نیست بگه که با دلار ۴ تومنی میگفتن که سه میلیون به بالا پردرآمدن، حالا با دلار ۱۲ تومنی یعنی سه برابر باز هم پردرآمد بودن معنا میده؟؟؟؟؟؟
یا رب نظر تو بر نگردد
بن دادید به کمیته امداد زنم دیده اومده تو خونه دعوامون شده که ما دو ماهه رنگ رب گوجه رو ندیدم بعد بیا ببین کمیته امدادی ها چه حالی دارن میکنن رب دادن، روغن داد، پول دادن وووووو
این چه وضعه اداره مملکته آخه برادر من
یه کارمند بازنشسته با ۵ تا بچه مستاجر و دختر و پسر دم بخت چیکار کنه
دلشون خوشه به حقوق ملت
بگردین دنبال سرمایه دارا
الان اگر به من ماهی 5 میلیون حقوق بدهند فقط میتونم نفس بکشم ولی طندگی نمیتونم بکنم . یه خانواده چهار نفره اگر فقط یه مشهد بخواهد برود نزدیک به 3 میلیون تومان براش آب میخوره و الان من نمیتونم خانواده رو یه مشهد ببرم بعدش میگید ....