سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تجربه تحصیل یک دانشجوی ایرانی در فرانسه

یک کاربر فضای مجازی با انتشار پستی در اینستاگرام خود از تجربه‌ی تحصیل یک دانشجو ایرانی در فرانسه و ۱۰ برابر شدن هزینه‌ی تحصیل برای دانشجویان غیراروپایی در این کشور نوشت.

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان, یک کاربر فضای مجازی با انتشار پستی در صفحه ی اینستاگرام خود از تجربه ی یک دانشجوی ایرانی که در کشور فرانسه تحصیل می‌کند، نوشته است. این دانشجوی ایرانی ساکن فرانسه اعلام کرده که طبق قانون جدیدی که نخست‌وزیر فرانسه اعلام کرده هزینه تحصیل برای غیراروپایی‌ها ده برابر افزایش پیدا کرده است!

در پی این  افزایش شدید هزینه‌ی تحصیل برای دانشجویان غیراروپایی, دانشجویان به این قانون جدید اعتراض کرده‌اند و برگه‌ی تجمعی اعتراض‌آمیز بین دانشجویان پخش شده که روی آن نوشته شده است: «اروپایی نیستی؟ حق تحصیل نداری!»

متن کامل پست این کاربر فضای مجازی را بخوانید:

باخبر شدیم نخست‌وزیر فرانسه اعلام کرده است که هزینه تحصیل برای #غیر_اروپایی ها ده برابر افزایش پیدا کرده است!

170 یورو برای لیسانس شده ۲۷۷۰ یورو!
۲۴۳یورو برای مستر و دکتری شده ۳۷۷۰یورو!
تقریبا همه در شوک هستند و نمی دانند چه کنند.
دو روز پیش برگه تجمع اعتراض آمیز بین دانشجویان پخش شد با این تیتر: «اروپایی نیستی؟ حق تحصیل نداری!»

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۸:۲۱ ۰۹ دی ۱۳۹۷
یعنی تا حالا دانشگاه های فرانسه برای تحصیل یه نفر تا لیسانس 170 یورو میگرفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واله مفته
بریم فرانسه لیسانس بگیریم
ناشناس
۱۱:۱۸ ۰۹ دی ۱۳۹۷
اولا اپلای گرفتنش سخته دوما اونجا هزینه زندگی هم بسیار زیاد هست. ثالثا فرانسه فقط اسم داره یه چیز تو مایه های بالاشهر تهران وقتی میری توش میفهمی هیچی نیست یکی از دوستان میگفت.