فرهادی ادامه داد: تهران هم بار انداز قاچاق است و هم مصرف کننده و توزیع کننده است، از این رو کالاهای قاچاق با وجود فاصله صدها کیلومتری با مرز به این شهرستان وارد میشود که دلیلش کم کاری دستگاههای متولی در انجام وظایفشان است و این رویه باید اصلاح شود.
معاون استاندار و فرماندار تهران هدف از برگزاری این جلسه را هماهنگی بین دستگاهها و کمک به انجام ماموریت هر دستگاه عنوان کرد و افزود: وظایف هر دستگاه به عنوان عضو کمیسیون کاملا مشخص است و باید ماموریت خود را تا انتها و رسیدن به نتیجه انجام دهد، رسوب کالا از دیگر معضلاتی است که باید توسط دستگاههای مسئول به سرعت مرتفع شود و سازمان اموال تملیکی باید مطابق مصوبه ابلاغی این جلسه بعد از اعلام بازه زمانی مشخص نسبت به تعیین تکلیف کالای قاچاق ضبط شده اقدام کند.
فرهادی به پیگیری بحثهای فرهنگی در دستگاههای مختلف تاکید کرد و ادامه داد: در بحث قاچاق کالا و ارز، مواد مخدر و سایر آسیبها تمامی ارگانها و نهاد مسئول هستند. بیلبوردهای تبلیغاتی شهرداری و سایر امکانات در حوزههای مختلف نظیر آموزش و پروش، وجود چهار هزار مسجد در تهران و ... ظرفیت بسیار خوبی است که میتواند در بحث فرهنگ سازی در جامعه موثر واقع شود و ما باید از این منابع بهره لازم را برای آموزش به مردم ببریم.
عبدالعظیم رضایی معاون سیاسی انتظامی فرمانداری تهران نیز در این جلسه ضمن اشاره به برگزاری اولین جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز در فرمانداری تهران افزود: این کمیسیون از سال ۹۴ تا پایان مهر ماه ۹۷ (نزدیک به سه سال) در استانداری تهران برگزار میشد که با تصمیم استاندار وقت (محمد حسین مقیمی) مقرر شد این کمیسیون مجدداً در فرمانداری تهران برگزار شود.
رضایی به اهمیت موضوع مبارزه با قاچاق کالا و ارز تاکید کرد و افزود: با توجه به اقتصاد کشور در شرایط کنونی و نابسامانیهای موجود همدلی، هم فکری و مشارکت دستگاهها عضو کمیسیون میتواند در حمایت از تولید داخل و مبارزه با قاچاق کالا نتایج بسیار مطلوبی داشته باشد.
معاون فرماندار به منویات مقام معظم رهبری در خصوص شعار حمایت از تولید ملی اشاره کرد و افزود: با توجه به تلاطم موجود در مسائل اقتصادی این شعار به عنوان الگویی موثر در حمایت از تولید ملی توسط مردم و مسوولین بسیار کارا است و باید همه آحاد مختلف جامعه دست به دست هم داده تا با عمل کردن به این شعار، به نتایج مطلوب برسیم.
انتهای پیام/