آرد به عنوان یکی از محصولات غذایی است که نقش مهمی را در سبد غذایی خانوادهها ایفامیکند. آرد مادهای پودری است که ازدانه غلات یاسایرموادنشاستهای تهیهمیشود. عموماً آنچه به عنوان آرددر نزد ما شناخته شدهتر است، آرد گندممیباشد. در کنار آن، آردهای ذرت، نخود، جو، برنج، گندم سیاه و … نیز تهیهمیشود. مهمترین عنصر آرد را نشاسته تشکیلمیدهد که زیر مجموعه هیدرات کربن محسوبمیشود.
گندم پس از تخلیه داخل انبار از طربق الواتور به سمت بوجاری هدایت شده و بعد از گرفتن ضایعات مجددا به داخل سیلوهای گندم رفته و این فرآیند بار دیگر تکرار میشود پس از بوجاری، گندم به داخل شن گیر میرود تا سنگ، خاک و پوستههای اضافی آن جدا شود و سپس به داخل دستگاه هم وزن اتومات رفته تا گندم نم زده شود. گندمهای نم زده ۱۴ تا ۲۴ ساعت خوابانده میشوند و پس از فرآیند خواب به درون والس برای آسیاب شدن میروند تا سبوس گندم از مغز آن جدا شود. در نهایت آرد تولیدی از طریق دستگاه بلوئر در داخل سیلو ذخیره میشود.
ندارید