لاریجانی با اشاره به اینکه بسیاری از دستیاران برای مطالعه به منظور آمادگی در آزمون بورد، در انجام مسئولیت های بالینی در سال آخر دوره تخصصی با چالش مواجه میشوند، گفت: باید به نحوی برنامه ریزی شود که دستیاران دوره تخصصی را با کیفیت قابل قبول طی نمایند.
وی بیان کرد: بر اساس مصوبه نودمین نشست شورای آموزش پزشکی و تخصصی، ازسی و هشتمین دوره آزمون ارتقا-گواهینامه رشته های تخصصی بالینی در سال1399 و به بعد آزمون دانشنامه تخصصی بالینی در هر دوره یکسال پس از اخذ گواهینامه تخصصی برگزار خواهد شد.
دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی افزود: لازم است با رعایت این شرط افراد برای شرکت در آزمون بورد، گواهی 9 ماه فعالیت درمانی تخصصی خود را با رعایت سایر مقررات، ارائه نمایند.
معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: برای اینکه این شرایط اختلالی در وضعیت آزمون داوطلبان ایجاد نکند، به دبیرخانه مجوز داده شد در صورت تشخیص و بر حسب نیاز در بعضی رشته ها، از سال آینده آزمون دانشنامه تخصصی بالینی را دو بار در سال یعنی یکبار در شهریور ماه، بهمن ماه و یا اسفند ماه همان سال برگزار نماید.
وی با بیان اینکه در برخی رشتههای فوق تخصصی در برخی مناطق کشور، خصوصا مناطق محروم با کمبود مواجه هستیم، گفت: لازم است تا حدی که به کیفیت آموزش متخصصین آسیبی وارد نشود، ترتیبی اتخاذ گردد که افراد بومی این مناطق بتوانند به منظور تامین نیروی انسانی مورد نیاز وارد رشته های فوق تخصصی شوند.
لاریجانی گفت: در نشست 90 شورای آموزش پزشکی و تخصصی، مقرر شد برای پذیرش بومی در مناطق مورد نیاز حوزه درمان، که اعلام می شود، شرط دارا بودن مدرك دانشنامه تخصصی رشته پيشنياز، از شرايط الزامي شركت در آزمون های پذيرش دستيار فوق تخصصی و دوره های تكميلی تخصصی در رشته های مورد نیاز، حذف شده و این گروه از داوطلبان با مدرك گواهينامه و رعايت ساير مقررات مرتبط، مجاز به شركت و پذيرش در آزمون های مربوطه باشند.
وی افزود: مدت تعهدات این افراد سه برابر مدت آموزش برای منطقه محل تحصیل خواهد بود و این افراد مشمول کلیه محدودیت های استفاده کنندگان از سهمیه بومی مصوبه بند (3) ماده واحده قانون برقراری عدالت آموزشی در پذیرش دانشجو در دورههای تحصیلات مورخ 29 فروردین 1389 و اصلاحیه مورخ 10 مهر 1392 مجلس شورای اسلامی می شوند.
انتهای پیام/