در این بررسی 716 مرد و زن میانسال در فنلاند برای مدت زمان 19 سال مورد مطالعه قرار گرفتند. در زمان انجام این مطالعه 74 نفر از این افراد به فیبریلاسیون دهلیزی مبتلا شدند.
به گفته محققان، افرادی که بیشترین میزان مصرف نمک را داشتند نسبت به افرادی که میزان کمتری نمک در رژیم غذاییشان وجود داشت بیشتر در معرض ابتلا به عارضه فیبریلاسیون دهلیزی هستند.
محققان با در نظر گرفتن چندین فاکتور خطرزا از جمله سن، چربی، فشار خون و استعمال سیگار اظهار داشتند: مصرف نمک با خطر فزاینده ابتلا به فیبریلاسیون دهلیزی مرتبط است.
منبع:ایسنا
انتهای پیام/