وی در این نشست که پیرامون چالشهای تروریسم و ارتباطات درون منطقه ای برگزار شد گفت: افغانستان تنها کشوری است که در دو دهه اخیر جولانگاه تروریستهای داخلی و خارجی بوده و از این جهت بیشترین آسیب را دیده است.
رئیس پارلمان افغانستان با اشاره به حضور فعال تروریستها در افغانستان و عدم همکاری کشورهای منطقه گفت: متاسفانه کشورهای منطقه نتوانستند نقش خود را در این رابطه ایفا کنند. از طرف دیگر در حالی که منطقه ما موقعیت ژئوپلتیک از نظر سیاسی و اقتصادی دارد، قطعاً با همکاری همه جانبه کشورها میتوان به توسعه و پیشرفت دست یافت و همه کشورها را به رشد اقتصادی و اجتماعی دست یافت.
ابراهیمی افزود: خشونت و ناامنی برگرفته از اقدامات تروریستی، آسایش و آرامش را از مردم ما سلب کرده است؛ این مسئله قطعا ثبات و توسعه را از بین میبرد. از طرف دیگر به طور حتم برگزاری نشستهایی مانند کنفرانس مبارزه با تروریسم میتواند به توسعه روابط کشورهای مذکور و تقویت همکاریهای سیاسی، اقتصادی و فرهنگی بینجامد.
وی بیان داشت: 6 کشور از روابط قابل قبولی برخوردار بوده و منافع مشترکی دارند؛ حال عامل اصلی این حرکت پارلمانها گسترش روابط و همچنین روش مبارزه با چالشها به ویژه معضل تروریسم است که باید مورد توجه قرار گیرد.
رئیس پارلمان افغانستان با بیان اینکه ترورسیم چالش اساسی برای روابط منطقهای است گفت: باید در این رابطه راهکارهای مناسبی پیشبینی شود تا عوامل رشد و فعالیت تروریستها شناسایی و با تصویب قوانین در مجالس زمینه مبارزه با آنها فراهم شود؛ از طرف دیگر تقویت روابط منطقهای لازمه مبارزه با تروریسم است.
وی گفت: در پایان باید از تلاشها و اقدامات جمهوری اسلامی در میزبانی اجلاس مبارزه با تروریسم تشکر کنیم.
انتهای پیام/