وی با بیان اینکه دراین روش در طول دوره رشد به هیچ عنوان نباید آب با پیاز تماس داشته، چون باعث ریشهدهی پیاز شده و از توان گلدهیش کاسته میشود، تصریح کرد: هر پیاز حداکثر پنج بار گل میدهد که در مقایسه با روش سنتی کلا لهها سرخ تر، خوش رنگتر و درشت ترند و در نتیجه بازار پسندی بالاتری نیز دارند.
سیروسی یادآور شد: بعد از اتمام برداشت پیازها باید به زمین منتقل و تقویت شوند تا بتوانند برای سال دوم گل بدهند در غیر این صورت برای سال دوم تولیدی نخوهیم داشت.
این مقام مسئول تاکید کرد: این طرح برای سال اول و به صورت آزمایشی انجام شده و نتایج آن در دست بررسی است.
شهرستان نیریز در ۲۱۸ کیلومتری جنوب شرق شیراز قرار دارد.
انتهای پیام/م