سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شاهسونی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛

رکورد قاتلی به نام آلودگی هوا در ۲ شهر/ تشکیل کارگروه شرایط اضطرار با عبور میزان آلاینده‌ها از حد مجاز

رئیس گروه سلامت هوا وزارت بهداشت درباره آمار مرگ و میر منتسب به آلودگی هوا در کشور و استان‌های رکورد دار سخن گفت.

عباس شاهسونی رئیس گروه سلامت هوا و تغییرات اقلیم وزارت بهداشت در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به شرایط اضطرار به دلیل آلودگی هوا در تهران و شهرری گفت: یکی از وظایف وزارت بهداشت تشخیص حالت اضطرار و اعلام آن به کارگروه شرایط اضطرار است، ما در وزارت بهداشت میزان آلودگی هوا را رصد می‌کنیم و در وضعیت هشدار کارگروه شرایط اضطرار تشکیل و تصمیمات لازم در این کارگروه گرفته می‌شود.

شاهسونی با بیان اینکه وزارت بهداشت موظف است آمار مرگ‌های منتسب به آلودگی هوا را اعلام کند، اظهار کرد: بیشترین آمار مرگ منتسب به آلودگی هوا به دلیل جمعیت بالا مربوط به پایتخت است و بیشترین درصد مرگ‌های منتسب به الودگی هوا مربوط به شهر اهواز است.

رئیس گروه سلامت هوا و تغییرات اقلیم وزارت بهداشت در ادامه به آمار مرگ و میر ناشی از آلودگی هوا در ایران اشاره کرد و گفت: بر اساس آخرین آمار سازمان بهداشت جهانی به ازای هر 10 مرگ یک مورد به دلیل آلودگی هوا بروز می‌کند و آخرین آماری که برای ایران اعمال شده است 26 هزار مرگ منتسب به آلودگی هوا در سال است.

اجرای قانون هوای پاک راه حلی برای معضل آلودگی هوا

وی ادامه داد: در زمینه هوای پاک قانونی داریم که در مجلس مصوب شده است و رئیس جمهور آن را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرده است تا در زمینه کاهش آلودگی هوا دستگاه‌های مختلف وظایف خود را به درستی انجام دهند و اطلاع رسانی‌های لازم به مردم داده شود.

وی تأکید کرد: قانون هوای پاک بسیار راه‌گشاست اما مشروط به اینکه آیین‌نامه‌های این قانون اجرا شوند و دستگاه‌ها به وظایف خود عمل کنند و مشکل ماشین‌ها،‌ کامیون‌های فرسوده و موتورسیکلت‌ها را حل کنیم و کیفیت سوختمان را بالا ببریم در این صورت است که میزان قابل توجهی از آلودگی هوا کاهش پیدا می‌کند.

کاهش آلودگی هوا با همراهی دستگاه‌های اجرایی 

شاهسونی تصریح کرد: اگر وزارت صنعت،‌ معدن و تجارت، وزارت نفت و سازمان محیط زیست تمام هم و غم خود را برای کاهش آلودگی هوا بگذارند و در کنار آنها مردم برای حفظ سلامتشان به دستگاه‌های اجرایی کمک کنند آلودگی هوا کاهش پیدا خواهد کرد.

رئیس گروه سلامت هوا و تغییرات اقلیم وزارت بهداشت یادآوری کرد:‌ مردم باید برای حفظ سلامت خودشان هم شده سعی کنند با وسایل نقلیه عمومی رفت و امد داشته باشند و در اخذ معاینه فنی و رفع عیوب وسایل نقلیه دودزا تلاش کنند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.