بر این اساس، در حالی که ونزوئلا تلاش می کند میلیاردها دلار بدهی به روسیه را پرداخت کند، مادورو به این کشور سفر کرده است تا حمایت اقتصادی و سیاسی کرملین را جلب کند.
مادورو تحت تحریم های فزاینده به رهبری آمریکا و اتحادیه اروپا قرار دارد. آمریکا و اروپا، مادورو را به تضعیف نهادهای دموکراتیک ونزوئلا به منظور حفظ قدرت متهم می کنند. ونزوئلا شاهد بحرانی سیاسی و اقتصادی است که بدتر از رکود بزرگ دهه 30 میلادی در جهان است.
پوتین در آغاز گفتگوها با مادورو اعلام کرد روسیه مطلع است که "اوضاع ونزوئلا همچنان وخیم است".
رئیس جمهور روسیه گفت: "ما از تلاش های شما برای دستیابی به سازگاری در جامعه و نزدیک شدن به مخالفان حمایت می کنیم". طبیعی است که ما هر اقدام تروریستی و هر تلاشی برای توسل به زور به منظور تغییر اوضاع را محکوم می کنیم".
مادورو نیز در پاسخ اعلام کرد دولت ونزوئلا بر چالش های رو به روی خود فائق آمده است. ما با تجاوز و تهدیدهای مختلفی مواجه شده ایم ولی یاد گرفته ایم چگونه با آنها مقابله کنیم. ما محکم ایستاده ایم، ما در حال پیروزی هستیم.
رئیس جمهور ونزوئلا افزود به گسترش روابط اقتصادی با روسیه چشم دوخته ایم. مسکو متحد سیاسی مهم کاراکاس است و "روس نفت"، بزرگ ترین شرکت نفتی روسیه، در میادین نفتی ونزوئلا، به طور قابل توجهی سرمایه گذاری کرده است.
انتهای پیام/