سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سردار هادیان‌فر:

بانک‌ها موظف به ارائه رمز دوم بانکی به شهروندان هستند/ ۴۱ درصد جرایم فضای مجازی متعلق به تلگرام است

رئیس پلیس فتا ناجا از دستور رئیس جمهور نسبت به ارائه رمز دوم بانکی به شهروندان خبر داد.

به گزارش خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سردار سید کمال هادیان‌فر رئیس پلیس فتا ناجا در حاشیه نشست سراسری روسای پلیس فتا و در جمع خبرنگاران گفت: رشد جرایم بسیار نگران کننده است و امسال شاهد افزایش 71 درصدی رشد جرایم نسبت به سال گذشته هستیم.

رئیس پلیس فتا ناجا با بیان اینکه ۴۱ هزار جرم به پلیس فتا گزارش شده است،گفت: بیشترین جرایم در برداشت های غیر مجاز اتفاق رخ می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه جلساتی را با حضور دادستانی و بانک مرکزی برای راه اندازی سامانه‌های رمز دهنده یکبار مصرف برگزار کردیم، اظهار کرد: بالغ بر ۴۰۰ میلیون کارت بانکی در کشور در حال فعالیت است و هر ایرانی از  ۴ تا ۶ کارت بانکی استفاده می‌کند.

سردار هادیان‌فر گفت: اگر بانکی رمز یکبار مصرف را در اختیار مردم قرار ندهد و سرقتی یا حادثه ای برای هموطنان در این زمینه رخ بدهد این بانک است که باید جوابگوی آن‌ها باشد.

رئیس پلیس فتا ناجا با بیان اینکه بانک‌ها باید رمزهای یکبار مصرف را در اختیار شهروندان قرار دهند، اظهار کرد: این موضوع دستور صریح شخص رئیس‌جمهور است و به درخواست سردار اشتری صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه ۵۰۰ هزار دستگاه خود پرداز در کشور وجود دارد، تصریح کرد: ما درمرحله اول بحث فیشینگ رو منتفی کردیم و در مرحله بعدی موضوع اسکیمر را برطرف خواهیم کرد.

سردار هادیان فر در خصوص فعالیت استارت آپ ها گفت: در این حوزه رشد ۳۲۰۰ درصدی در کشور مشاهده می‌شود؛ بنابراین اطلاعات و داده های مردم باید در داخل کشور ثبت شود.

رئیس پلیس فتا ناجا با بیان اینکه ۵۱ هزار نفر خواهان دریافت فروشگاه اینترنتی در کشور هستند، گفت: ۳۲ هزار فروشگاه معتبر در کشور وجود دارند؛ مردم در زمان خرید اینترنتی به ای نماد شرکت‌ها توجه کنند و از تلگرام برای خرید اینترنتی استفاده نشود.

رئیس پلیس فتا ناجا در خصوص میزان جرایم اتفاق افتاده در فضای مجازی گفت: ۴۱ درصد از جرایم در تلگرام اتفاق می‌افتد. با وجود آنکه تلگرام فیلتر شده است اما مردم با استفاده از فیلتر شکن ها و طلاگرام و هاتگرام گرفتار جرایم در این زمینه می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه ۳۵ میلیون نفر در هاتگرام و طلاگرام مشغول هستند و برخی ها هم عضو پیام‌رسان‌های داخلی شدند، افزود: ۲۴ درصد جرایم‌ هم در اینستاگرام و بقیه جرایم در دیگر پیامرسان ها رخ داده است.

سردار هادیان فر بیان کرد: اگر فردی شکایتی دارد باید به مراجع قضایی مراجعه کند و شکایت کتبی خود را ارائه دهد تا تمبری باطل شود و سپس به پلیس فتا مراجعه کند و بعد اقدامات از طریق پلیس فتا رسیدگی شود.

وی گفت: یکی از اقدامات ما در بحث پیشگیری اجتماعی طرح همیار پلیس فتا است که ۲۱۰ هزار دانش آموز در کشور را آموزش دادیم.

رئیس پلیس فتا ناجا با بیان اینکه بحث همیاران در قالب های مختلف مانند مشاوران فنی، بحث پیشگیری و... در دستور کار پلیس فتا است، گفت: بیش از ۴۲ هزار همیار فتا در کشور داریم.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.